• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramıza hosgeldinnnn ben Tuğçe 28 yaşındayım eşim asker ben isten ayrıldım güneydoğu ya yerleştik tayin sebebi ile 1 oğlum var nickname abi bebek kendileri 10 aylık tam bir haşere bebek 😃 ev kredimix vardı bitirdik 10 ay oldu simdi birikim yapıyorum öyle zevkli geliyor 😁
Hoşbuldum Tuğçe,birikimlerin bol bereketli olsun,seninkinden haşere olmasın senin abi bebeğin abisi bebek de bende🤪🤪bir saniye durdugunu gören olmadı♥️♥️🤩

Bereketli olsun kızlar çok mıtlu oldum adınıza🤲🤲❤️❤️❤️❤️❤️

Hoşgeldin canım😘😘

Bereketlş olsun canım😘😘😘

Ayyyy bende çok istiyorum bugünlerde. Yaaaaaa🤪🤪🤪

Ayyy yarın hemen bakayım bende🤪🤪

Zeynommmmm❤️❤️❤️❤️❤️
Hoşbuldum canım benim
İyiyim canım 😊Yeni iş yeni şehir alışma aşamasındayım ama çok şükür ailececeyiz artık +kayınvalide 🤣Sen nasılsın?
Tüm kk nasıl dua ettiysek ailen tamamlanmış hatta fazla üye bile dahil olmuş,üç vakte kadar başka bir üye daha olacak gibi hissettim ne bileyim 🤪🤩susayım ben,bende canlı dersler okul ev o şu bu😁😁uğraşıp duruyorm
♥️

Hoşbuldum canım benim

Tüm kk nasıl dua ettiysek ailen tamamlanmış hatta fazla üye bile dahil olmuş,üç vakte kadar başka bir üye daha olacak gibi hissettim ne bileyim 🤪🤩susayım ben,bende canlı dersler okul ev o şu bu😁😁uğraşıp duruyorm
♥️
❤️

Son düzenleme:
Yeni topiğiniz hayırlı olsun tuce_tuce tuce_tuce . Sizi uzaktan okuyorum, yazmak için de eksi hesabımdan çeyrek altın almayı bekledim :) Bugün 780 lira deyip 775 liraya verdi kuyumcu. Bir tane anneme aldım, bir de hamile bir arkadaşımın doğacak bebişi için. Şu an elde var sıfır gibi hissediyorum. Bu vesileyle hepinize bol birikimler diliyorum.
Ayrıca okyonus okyonus çok tatlısın demek istiyorum uzaktan bir takipçiniz olarak :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back