Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım sende öylesinHoşgeldin sefa getirdinBereketli olsun birikimlerinYeni topiğiniz hayırlı olsun tuce_tuce . Sizi uzaktan okuyorum, yazmak için de eksi hesabımdan çeyrek altın almayı bekledim :) Bugün 780 lira deyip 775 liraya verdi kuyumcu. Bir tane anneme aldım, bir de hamile bir arkadaşımın doğacak bebişi için. Şu an elde var sıfır gibi hissediyorum. Bu vesileyle hepinize bol birikimler diliyorum.
Ayrıca okyonus çok tatlısın demek istiyorum uzaktan bir takipçiniz olarak :))
Şoför neclaGünaydın kızlar.Ablanız sanayide Eşimle araba muayenesine geldik egzoz gazı ölçümü oldu gaza falan basıverdimşimdi arabada sıradayım ilk randevu bizim ama kayıt yapan geçiyor bakalım saat kaçta bitecek
Üç çocukla zor oluyordurGünaydın mutlu haftasonları
Bize fark etmiyor haftaiçi haftasonu eşim her gün mesaide
Eşine bırakıp kaç dısarılaraÜç çocukla zor oluyordur
Eşim bu sene evde çok faydası oldu yoksa nefes alamazdım
Bizim burada da hava kapalı ha yağdı ha yağacak ben de çok seviyorum böyle havalarıGünaydın kızlar
Hava kapalı yağmurlu seviyorum bu havaları
Aynen canım zor ama diğer yavruların bebekliklerinde tamamen ayrıydık..o doğuda biz annemlerdeÜç çocukla zor oluyordur
Eşim bu sene evde çok faydası oldu yoksa nefes alamazdım
Sık sık yapıyorumEşine bırakıp kaç dısarılara
Taksit yapıyorlar mi , ben hiç almadım netten guvenilirmiAn itibariyle trendyoldan 3adet çeyrek aldım 2420 ye bir aydan daha fazla süre sonra öderim inşallah