• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni topiğiniz hayırlı olsun tuce_tuce tuce_tuce . Sizi uzaktan okuyorum, yazmak için de eksi hesabımdan çeyrek altın almayı bekledim :) Bugün 780 lira deyip 775 liraya verdi kuyumcu. Bir tane anneme aldım, bir de hamile bir arkadaşımın doğacak bebişi için. Şu an elde var sıfır gibi hissediyorum. Bu vesileyle hepinize bol birikimler diliyorum.
Ayrıca okyonus okyonus çok tatlısın demek istiyorum uzaktan bir takipçiniz olarak :))
Ah canım sende öylesin😊Hoşgeldin sefa getirdin❤️Bereketli olsun birikimlerin :KK19:

Günaydın kızlar.Ablanız sanayide 😂Eşimle araba muayenesine geldik egzoz gazı ölçümü oldu gaza falan basıverdim😂şimdi arabada sıradayım ilk randevu bizim ama kayıt yapan geçiyor bakalım saat kaçta bitecek
Şoför necla 😂
Sana da günaydın
İnşallah çok beklemezsiniz

Günaydın kızlar
Mesajların hepsini okumaya çalıştım güzel kaynatmışsınız😄
6 da oğlan bizi ayağa dikti. Gece de 3/4 defa uyandı herzamanki gibi.
Erken uyuduğum için uykumu aldım en azından.
kızlar bu önümüzdeki ay maaştan bin lira gibi ayırabiliyoruz.
Ama annem memleketten kavurma yaptıracak. Bizde yaptıracğz. Parayı oraya harcayacağız:))

450 TL muayene tuttu.Otopark kumandası alacağız bakalım bulursak 100tl dediler kiradan düşecegız.Oğlana oyuncak alacağız motorlu Thomas istiyor 100-150 ona gider.Aylık market alışverişini yapacağız bugün harcamalı bir gün olacak.Yemek yapmak istemiyorum pizza patates düşündüm bakalım😂

Üç çocukla zor oluyordur
Eşim bu sene evde çok faydası oldu yoksa nefes alamazdım
Aynen canım zor ama diğer yavruların bebekliklerinde tamamen ayrıydık..o doğuda biz annemlerde 😔
Tam işte veremi görüp sıtmaya razı olma hesabı...akşamları eve gelebildiği için çok mutluyuz 🙏🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back