Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa niye öyle dedin canımBeni kimse ciddiye almadiiii
Be nde izledim bu ara sürekli meyve suyu tüketiyorum suyu sade içemediğim için..denetim eksikliği hep...Gerçekten öyle
AynenAdi bile var, aromaya vermek..
Hepsi dokulen curuk meyvelerden oluyor ben hic sasirmadim
Ya siz keşke içmesenizBe nde izledim bu ara sürekli meyve suyu tüketiyorum suyu sade içemediğim için..denetim eksikliği hep...
Ewt çok haklısınız ama elimde olmadı bi dur dicem artık çünkü markaya da dikkat etsem sonuç hepsi aynı...Ya siz keşke içmeseniz
Aaa niye öyle dedin canım
Duymadım vallaOhoo yeni maceralarimi duymadinmi
İçmeyin hamilesiniz birdeEwt çok haklısınız ama elimde olmadı bi dur dicem artık çünkü markaya da dikkat etsem sonuç hepsi aynı...
Teşekkürler çok haklısınız...İçmeyin hamilesiniz birde
Evde kendiniz sıkın
Duymadım valla
Şu an uykudan gözlerim kayıyor harfleri çift çift görüyorum
Ne macerası
Kız bişeyin yoktu ne oldu birden tutuldun muSopa yutmus gibiyim
Kipirdayamiyorum oturamiyorum yatamiyorum kalkamiyorum sacimi toplayamiyorum
Doktora gitsem fizik icin nasil kandiricam
Sigorta isini halledemedim
Maceralar maceralar
Tamam30 yaşımdayım öğretmenim,anneyim bir oğluşum var.Biraz buralarda takılıp birikim yapmak istiyorum.Alışırsın boşver eee hadi kendinden bahset bize
Marka ile alakası yok cok büyük oranda gıda boyası ve şeker yüklüEwt çok haklısınız ama elimde olmadı bi dur dicem artık çünkü markaya da dikkat etsem sonuç hepsi aynı...
Kız bişeyin yoktu ne oldu birden tutuldun mu
Hoşgeldin canım bana yabancı gelmedinTamam30 yaşımdayım öğretmenim,anneyim bir oğluşum var.Biraz buralarda takılıp birikim yapmak istiyorum.
En son bir araba aldık onun kredisi var ama çok kredi cekmedik biraz da elden borclandik ilk hedefim şubata kadar o borçları bitirmek ve kredi kartını kapatmak,sadece kredinin kalması...,ondan sonra güzel birikim yapabilirim inşallah.ama onlar bitene kadar bana pek bişey yok