- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Çok iyiymişHe valla dün gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyiymişHe valla dün gördüm
Gerçekten öyleKızlar CNN de bir video gösterdiler elmalar meyve suyu yapılmak icin fabrikaya götürülüyor ama görmeniz lazım sanki çöpün içinden alıp çıkarmışlar çürük kokusmus
neler yiyip içiyoruz kim bilir . Allah vicdan versin böyle insanlara
Maalesef hazır meyve suları dip meyvelerden yapılıyor. Benim çevrem hep çiftçi hazır meyve suyu firmaları dipleri satın alıyor. Dökülen meyveleri toplayıp veriyor bizimkiler fabrikalara. O videoyu bende izleidm o kadar çürük olmuyor tabi ki onlar iyice abartmış ama ağaç dibine dökülen ezik ve ufak curuklu meyveler oluyor.
saglam meyveyle meyve suyu yapan firma yok bence
Geçen eşim bir haber gösterdi adam süt fabrikasında süt banyosu yapıyor o sütler daha sonra ne oluyor acaba
Babaannemin annesinin kayısı bahçesi vardı . Kadın hep anlatırdı gelip bizde kötü çürükleri alıyorlar meyve suyu fabrikalarına gidiyor iyiler de başka şekilde kullanılıyor diyeAdi bile var, aromaya vermek..
Hepsi dokulen curuk meyvelerden oluyor ben hic sasirmadim
Babaannemin annesinin kayısı bahçesi vardı . Kadın hep anlatırdı gelip bizde kötü çürükleri alıyorlar meyve suyu fabrikalarına gidiyor iyiler de başka şekilde kullanılıyor diye
Bana bir akil verin hele
Sigortayi yenilemedim iyi halt ettim.
Bugun yeniledim aksam 5bucukta aradilar yarim cm yanlis yere imzalamisim olmazmis
Sabah 11 e randevu aldim
Sigortam olmazsa fizik tedaviyi odeyemem alamam
Baska turlu gecmez biliyorum
Beklesem ptesiye kadar mahvolurum
Doktora gitsemde yrn almaz doludur ztn pandemi var
Beynim kafam durdu
Acıklama yapmış süt banyosu yapan altımda iç çamaşırım vardı demiş çok rahatladıkGeçen eşim bir haber gösterdi adam süt fabrikasında süt banyosu yapıyor o sütler daha sonra ne oluyor acaba
Ay ne hoşAcıklama yapmış süt banyosu yapan altımda iç çamaşırım vardı demiş çok rahatladık
Renk versin diyeBazı meyve sularında çürük meyve bile yok.
yapay aroma vericiler var.
Ankara markanın sebzelisi var görmüşsündür.
Oğluma yaparım diye aldım bir iki defa. Eve geldikten sonra arkasını okudum. Sadece %1 ıspanak
%0,5 domates sosu varmış içinde
AynenRenk versin diye
Altınlarımdan daha kıymetli katyamCedric1003 robot nasıl?Nette gördüm üstüne çay koymuşlar gezdiriyor çayı koltuğa gelince alıp içiyorlar
Ee sanada kahve keyfi yapıp gezmek kalıyorAltınlarımdan daha kıymetli katyam
Hergun evi silip süpürüyor ev derli toplu temiz oluyor
Aaa erken daha yarın cumartesi uyumaİyi geceler kızlar
Uyuyacağm ben.