- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
İnşallah canım hayırlısıyla olsunO süprizi bende bekliyorum yaaaa
Allah gönlüne göre versin inş❤O süprizi bende bekliyorum yaaaa
Hoşbuldum Tuğçe,birikimlerin bol bereketli olsun,seninkinden haşere olmasın senin abi bebeğin abisi bebek de bendeAramıza hosgeldinnnn ben Tuğçe 28 yaşındayım eşim asker ben isten ayrıldım güneydoğu ya yerleştik tayin sebebi ile 1 oğlum var nickname abi bebek kendileri 10 aylık tam bir haşere bebekev kredimix vardı bitirdik 10 ay oldu simdi birikim yapıyorum öyle zevkli geliyor
İnşallah canım hayırlısıyla olsun
İnşallah kızlarAllah gönlüne göre versin inş❤
Hoşbuldum canım benimBereketli olsun kızlar çok mıtlu oldum adınıza
Hoşgeldin canım
Bereketlş olsun canım
Ayyyy bende çok istiyorum bugünlerde. Yaaaaaa
Ayyy yarın hemen bakayım bende
Zeynommmmm
Tüm kk nasıl dua ettiysek ailen tamamlanmış hatta fazla üye bile dahil olmuş,üç vakte kadar başka bir üye daha olacak gibi hissettim ne bileyimİyiyim canımYeni iş yeni şehir alışma aşamasındayım ama çok şükür ailececeyiz artık +kayınvalide Sen nasılsın?
Ne kadarlık maşallahHoşbuldum Tuğçe,birikimlerin bol bereketli olsun,seninkinden haşere olmasın senin abi bebeğin abisi bebek de bendebir saniye durdugunu gören olmadı
3 yaşında artıkNe kadarlık maşallah
He hahahhaa3 yaşında artıkhaşere bebişim diyeyim bende
Nereyi
Hoşbuldum canım benim
Tüm kk nasıl dua ettiysek ailen tamamlanmış hatta fazla üye bile dahil olmuş,üç vakte kadar başka bir üye daha olacak gibi hissettim ne bileyimsusayım ben,bende canlı dersler okul ev o şu bu uğraşıp duruyorm
Niye düzenledin ya ne yazmıştın
Kız aile meselesi yazdım sonra sildimNiye düzenledin ya ne yazmıştınsayıp sövdün mu yoksa hamile msn
bacim sirkede doku vereydin gi .tuuuu maşallah beni cekemenyeler batlasin diyi ver heleİyi geceler kızlar kimsecikler yokken şıraları şöyle bir temizleyeyimmmm
kem gözler kışşşşş. kışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?