🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar yazamadım sabahtan beri

Tutumluanneden satış yapmıştım onu kargoya bıraktım. 55 tl yatacak hesabıma

Markete uğradım yumurta süt hindi füme çubuk kraker vs aldım 40 tl ödedim

Küçük bir park var evimizin yakınında salıncaklı falan değil sadece banklar var ve yeşillik. oğlanı getirdim dolaşıyor bana çiçek topluyor

Doğum günün kutlu olsun. Bosver enerjini dusurme.Ablan ne kadar güzel surpriz yapmis❤

Merhaba kizlar. Ben de birikim yapmak istiyorum. Size bir şey danisacagim bir de. Elimizde 60 bin lira var. Arabamız var evimiz yok. Eşim çalışıyor ben de ücretsiz izinden bu ay çıktım.15 inde maaş alicam. Eşim diyor ki arabayi satıp üzerine 60 bin ekleyelim başka bir araba alalim. Ben de istemiyorum Haziran gibi ev almak istiyoruz onun peşinatı için kullanırız dedim. Siz ne dersiniz?

HosgeldinizBence ev peşinatına kullanın kira verir gibi üzerine ekler ödersiniz

senin yerinde olsam gram alırdım bankadan dursun hesabında oldukça alırsın
İki gram aldım bugün. Bankalara pek güvenemiyorum şu corona dönemi ekonomi alt üst olmuşken. Fiziki daha güvenli gibi. Olan üç kurusuma olmasın dedim. Ama tabi ev de pek güvenli değil sonuçta. Biraz biriksin de sonrasına bakarız dedim.

Ben olsam ev için kullanırdım. Arabanız zaten varmış. Benim altmış binim olsun üstüne kredi çeker ev alırım şahsen. Kiralar her yıl artar ama kredi ödemesi sabit kalıyor sonuçta. Borca girmeden de bir şey yapılmıyor onu anladım.

iyi yapmışsın sonra değerlendireceğin zaman kullanırsın.Kaçtan aldın 22 ayar mı aldığın

ben olsam ev için kullanırdım bunu genelde kadınlar söyler eşime sorsam araba der çünkü arabalar evlerden daha çok değerlendi ama arabanın gideride çok oluyor evi en azından kiraya verirsin iyi bir kiracın olursa üzerine ekler kredini ödersin vb seçenekler düşünülebilir.

Araba arıza çıkaracak gibi elden çıkaralım diyor eşim. Her halükarda satılacak araba. Ben de ev almak istiyorum. Ve eşim çok eli çok açık biri. Arkadaşı gelsin borc istesin parası yok kredi çeker verir o derece

Arabasız zor olur özellikle su pandemide araba çok gerekli oldu.Eğer araba eskiyse satılıp üzerine para eklenip düzgün Birsel almak mantıklı uzun süre arkanıza bakmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…