• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortalığı toparlayıp süpürdüm
Bornoz havlular yıkandı astım
Makarna yaptım miniğe yedirdim parka götürdü babası şimdi geldi uyutuyorum 3 saat uyumasını temenni ediyorum 😟😟😟

Oğluşda okula gidecek biraz dinleneyim
Kız ne ettin 3 saat gece uyumaz🤔🤔

1 kaşık tarhana yedirebildim o kadar 😖 önünde de YouTube’dan video açık birde

Tugce ztn yenidogan degil canim isterse belli eder karsisinda yemek yense ac olsa anlatir elini uzatir bekle bakalim ne yapacak
Kilo vermiyorsa sorun yok algisi acik buyuyor kiloda alir

Selam kızlar. Ben de birikim yapmak istiyorum ufak ufak da olsa. Bin liram var şuan. Çeyrek mi yoksa gram altın mı almalıyım? Her ay bir gram altın alabilirim ya da iki ayda bir çeyrek. Hangisini yapmaliyim sizce?

Tugce ztn yenidogan degil canim isterse belli eder karsisinda yemek yense ac olsa anlatir elini uzatir bekle bakalim ne yapacak
Kilo vermiyorsa sorun yok algisi acik buyuyor kiloda alir
Bu hafta kesin kg verdi esila yüzü kücücük kaldı bilmiyoruz artık hiç birşeyden mutlu değilim

Selam kızlar. Ben de birikim yapmak istiyorum ufak ufak da olsa. Bin liram var şuan. Çeyrek mi yoksa gram altın mı almalıyım? Her ay bir gram altın alabilirim ya da iki ayda bir çeyrek. Hangisini yapmaliyim sizce?
Merhaba Her ay gram al canım çünkü zaten altın sürekli yükseliyor

Kahvaltıya tost yaptım kendime çocuklar omlet istedi onlara kaşarlı omlet..sonra aklıma alman pastası düştü 🙈 çok severim ama ablam yapardı hep...tarifi buldum yaptım😍 canım birşeyi çekince hiç üşenmiyorum yaaaa keşke iştahsız biri olsaydım..çocuklar da çikolatalı kek istedi onu da yaptım..minnak uyudu çayımı da aldım yiyorum şimdi 😋 bugün de diyete başlayamadım anne 😩😂

Eksiye girip altınları aldınız mı 😄 ben de iki gün sonra kartım kesilince alacağım bu seviyelerde olursa 🤲😋
aynı bende öyleyim gece bile olsa kalkıp yaparım yerim diyete başlamam lazım son 7 günüm sonra sıkı şekilde başlıcam.
1 kaşık tarhana yedirebildim o kadar 😖 önünde de YouTube’dan video açık birde
kek yapsan yer mi benim bir arkadaşım öyle yapmıştı tabaga koyup masaya ya da sehbanın üzerine acıktığında gidip aldı 1 gün boyunca hiç birşey yememiş sadece su niyetine emmiş sanırım oda 2 dk falan önce 1 lokma kadar yedi sonraki günler arttı öyle alıştı demişti sende denesen mi

aynı bende öyleyim gece bile olsa kalkıp yaparım yerim diyete başlamam lazım son 7 günüm sonra sıkı şekilde başlıcam.

kek yapsan yer mi benim bir arkadaşım öyle yapmıştı tabaga koyup masaya ya da sehbanın üzerine acıktığında gidip aldı 1 gün boyunca hiç birşey yememiş sadece su niyetine emmiş sanırım oda 2 dk falan önce 1 lokma kadar yedi sonraki günler arttı öyle alıştı demişti sende denesen mi
Yaptım aslında eline ekmek veriyorum kayısı bisküvi makarna pilav ben nerede hata yapıyorum bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ benim gerginliğim de onu geriyor sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back