senin yerinde olsam gram alırdım bankadan dursun hesabında oldukça alırsınSelam kızlar. Ben de birikim yapmak istiyorum ufak ufak da olsa. Bin liram var şuan. Çeyrek mi yoksa gram altın mı almalıyım? Her ay bir gram altın alabilirim ya da iki ayda bir çeyrek. Hangisini yapmaliyim sizce?
Sabah 7 de kurulu saat gibiİyi o saman bazen benim kız 2 saat uyuyor ben uyandırıyorum
Sabah kaçta kalkıyor cadı
Poğaça yap ver eline hamur hem tok tutar canım.Yaptım aslında eline ekmek veriyorum kayısı bisküvi makarna pilav ben nerede hata yapıyorum bilmiyorumbenim gerginliğim de onu geriyor sanırım
2 ıssırıyor sonra hemen atıyor iştePoğaça yap ver eline hamur hem tok tutar canım.
Yaptım aslında eline ekmek veriyorum kayısı bisküvi makarna pilav ben nerede hata yapıyorum bilmiyorumbenim gerginliğim de onu geriyor sanırım
Bakalım götüreceğim. Bir tabağa başlıyor mesela 2 kaşık alıyor tamam Devamı gelmiyorTugce doktora git bence minik bir saglik sorunu var bahsettigin seyler cok uc noktalar
Arkadasimin cocugunu taniyamamistim reflu tedavisi gormustu
Bazi vitamin eksiklikleride yapiyor
Geçen dedim 450 yi görür inşallah görürAltin 463 olmuş kızlarben belki 1 gram alırım bu ay
Canım doğum günün kutlu
Güzel menüAkşam menüleriniz neler?Benim dünden bulgur pilavım var.Köfte,patates,biber kızartırım salata kola yeter.Oğlana ayran alırım.Yarınki menüde kafamda akşamdan mercimek çorbası ve bezelye yapacağım.
dökülmesi durdu mu benim için önemli olan o yeni saçları ufacık çıkıyor ama yine dökülüyorBen memnum kaldım gibi 10gündğr kullanıyorum sanırım daha ilerleyen zamanlarda yine yorum yaparım.Ben bitince tekrar alacağım
Hemen durmaz bence yine dökülme var ama öyle çok fazla değildökülmesi durdu mu benim için önemli olan o yeni saçları ufacık çıkıyor ama yine dökülüyor
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel günlerin anıların olsunGüne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Artık bir yaş daha büyümek istemiyorum.Yas fobim var evet.
kredi kartından gram alınıyor mu bilgin var mı her ay 1 gram talimatı versem olur muAkşam hesap kitap yapacağız eksi hesaptan yarın altın alma durumum olabilir.Beklediğimiz para gelirse hemen kapatırız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?