Arabayı satıp kredi mi çekmek mantıklı baska bir araba için. Yoksa eldeki parayı mi üzerine eklemeli. Ben eşime ekonomi konusunda güvenmiyorum hiç önemsemez böyle şeyleri. O para da benim sayemde oldu. Yoksa kenara köşeye bir lira atmaz.Arabasız zor olur özellikle su pandemide araba çok gerekli oldu.Eğer araba eskiyse satılıp üzerine para eklenip düzgün Birsel almak mantıklı uzun süre arkanıza bakmazsınız.
Kredi çekip ödeyin bence elide açıkmış o paran dursun altın dolara falan yatır orada unut onu.Kredi ödenir kalan olursa birikime atarsın en azından çok harcayamazArabayı satıp kredi mi çekmek mantıklı baska bir araba için. Yoksa eldeki parayı mi üzerine eklemeli. Ben eşime ekonomi konusunda güvenmiyorum hiç önemsemez böyle şeyleri. O para da benim sayemde oldu. Yoksa kenara köşeye bir lira atmaz.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Sizden de fikir almak istedim teşekkür ederim.Kredi çekip ödeyin bence elide açıkmış o paran dursun altın dolara falan yatır orada unut onu.Kredi ödenir kalan olursa birikime atarsın en azından çok harcayamaz
Afiyet olsun bebeğe şifa olsunBende dünden yemekler vardı canım onları yedik bile şimdi
Hiç sevemediğim yemekler arasında kendisi malesef
Sizede afiyet olsun canımAfiyet olsun bebeğe şifa olsun
Nerdeyse hiç sevmediğim sebze yok.Hiç sevemediğim yemekler arasında kendisi malesef
Çok şükür ki eşimde sevmiyor
Evde pişirmediğim için kızımda yiyemiyor tek kötü yanı o
Sağol canımYedik içtik sıra temizleme de
Sevgi afiyet olsun canım
Salataya dograyabilirsinHiç sevemediğim yemekler arasında kendisi malesef
Çok şükür ki eşimde sevmiyor
Evde pişirmediğim için kızımda yiyemiyor tek kötü yanı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?