Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alınıyor sanırım ben bir arkadaş her ay alıyordu hesaptan otomatik kesiliyor diyordu ama nasıl yaptı bir fikrim yokkredi kartından gram alınıyor mu bilgin var mı her ay 1 gram talimatı versem olur mu
İnsaallahGeçen dedim 450 yi görür inşallah görür
Doğum günün kutlu olsun. Bosver enerjini dusurme.Ablan ne kadar güzel surpriz yapmis❤Güne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Artık bir yaş daha büyümek istemiyorum.Yas fobim var evet.
HosgeldinizBence ev peşinatına kullanın kira verir gibi üzerine ekler ödersinizMerhaba kizlar. Ben de birikim yapmak istiyorum. Size bir şey danisacagim bir de. Elimizde 60 bin lira var. Arabamız var evimiz yok. Eşim çalışıyor ben de ücretsiz izinden bu ay çıktım.15 inde maaş alicam. Eşim diyor ki arabayi satıp üzerine 60 bin ekleyelim başka bir araba alalim. Ben de istemiyorum Haziran gibi ev almak istiyoruz onun peşinatı için kullanırız dedim. Siz ne dersiniz?
Kız bak duan kabul olmaya başladı.Altın dolar Euro düşüyor savaşlar virüste biter inş Temiz kalpli kuzum benimHayırlı olsunbol bol birikimler yapalım
Altın dolar Euro düşsün savaşlar bitsin virüsler bitsin güzel bir dünya olsun çok amin
İki gram aldım bugün. Bankalara pek güvenemiyorum şu corona dönemi ekonomi alt üst olmuşken. Fiziki daha güvenli gibi. Olan üç kurusuma olmasın dedim. Ama tabi ev de pek güvenli değil sonuçta. Biraz biriksin de sonrasına bakarız dedim.senin yerinde olsam gram alırdım bankadan dursun hesabında oldukça alırsın
Ben olsam ev için kullanırdım. Arabanız zaten varmış. Benim altmış binim olsun üstüne kredi çeker ev alırım şahsen. Kiralar her yıl artar ama kredi ödemesi sabit kalıyor sonuçta. Borca girmeden de bir şey yapılmıyor onu anladım.Merhaba kizlar. Ben de birikim yapmak istiyorum. Size bir şey danisacagim bir de. Elimizde 60 bin lira var. Arabamız var evimiz yok. Eşim çalışıyor ben de ücretsiz izinden bu ay çıktım.15 inde maaş alicam. Eşim diyor ki arabayi satıp üzerine 60 bin ekleyelim başka bir araba alalim. Ben de istemiyorum Haziran gibi ev almak istiyoruz onun peşinatı için kullanırız dedim. Siz ne dersiniz?
iyi yapmışsın sonra değerlendireceğin zaman kullanırsın.Kaçtan aldın 22 ayar mı aldığınİki gram aldım bugün. Bankalara pek güvenemiyorum şu corona dönemi ekonomi alt üst olmuşken. Fiziki daha güvenli gibi. Olan üç kurusuma olmasın dedim. Ama tabi ev de pek güvenli değil sonuçta. Biraz biriksin de sonrasına bakarız dedim.
ben olsam ev için kullanırdım bunu genelde kadınlar söyler eşime sorsam araba der çünkü arabalar evlerden daha çok değerlendi ama arabanın gideride çok oluyor evi en azından kiraya verirsin iyi bir kiracın olursa üzerine ekler kredini ödersin vb seçenekler düşünülebilir.Merhaba kizlar. Ben de birikim yapmak istiyorum. Size bir şey danisacagim bir de. Elimizde 60 bin lira var. Arabamız var evimiz yok. Eşim çalışıyor ben de ücretsiz izinden bu ay çıktım.15 inde maaş alicam. Eşim diyor ki arabayi satıp üzerine 60 bin ekleyelim başka bir araba alalim. Ben de istemiyorum Haziran gibi ev almak istiyoruz onun peşinatı için kullanırız dedim. Siz ne dersiniz?
hoş geldin nasıl geçti okulda gününMerhaba kızlar anca gelebildim
Sizi özledim bebeklerim
Hosgeldin kuzumAltın aldınmı yemek menün ne bugünMerhaba kızlar anca gelebildim
Sizi özledim bebeklerim
Araba arıza çıkaracak gibi elden çıkaralım diyor eşim. Her halükarda satılacak araba. Ben de ev almak istiyorum. Ve eşim çok eli çok açık biri. Arkadaşı gelsin borc istesin parası yok kredi çeker verir o dereceBen olsam ev için kullanırdım. Arabanız zaten varmış. Benim altmış binim olsun üstüne kredi çeker ev alırım şahsen. Kiralar her yıl artar ama kredi ödemesi sabit kalıyor sonuçta. Borca girmeden de bir şey yapılmıyor onu anladım.
Benim yemeğim fırında pattisli tavuk salataHosgeldin kuzumAltın aldınmı yemek menün ne bugün
Arabasız zor olur özellikle su pandemide araba çok gerekli oldu.Eğer araba eskiyse satılıp üzerine para eklenip düzgün Birsel almak mantıklı uzun süre arkanıza bakmazsınız.Araba arıza çıkaracak gibi elden çıkaralım diyor eşim. Her halükarda satılacak araba. Ben de ev almak istiyorum. Ve eşim çok eli çok açık biri. Arkadaşı gelsin borc istesin parası yok kredi çeker verir o derece
Senin yemekte güzelmiş bende haftasonu pizza yapacağım bir günde tavuk yaparımBenim yemeğim fırında pattisli tavuk salata