• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar. Ben de birikim yapmak istiyorum ufak ufak da olsa. Bin liram var şuan. Çeyrek mi yoksa gram altın mı almalıyım? Her ay bir gram altın alabilirim ya da iki ayda bir çeyrek. Hangisini yapmaliyim sizce?
senin yerinde olsam gram alırdım bankadan dursun hesabında oldukça alırsın

Yaptım aslında eline ekmek veriyorum kayısı bisküvi makarna pilav ben nerede hata yapıyorum bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ benim gerginliğim de onu geriyor sanırım

Tugce doktora git bence minik bir saglik sorunu var bahsettigin seyler cok uc noktalar
Arkadasimin cocugunu taniyamamistim reflu tedavisi gormustu
Bazi vitamin eksiklikleride yapiyor

Tugce doktora git bence minik bir saglik sorunu var bahsettigin seyler cok uc noktalar
Arkadasimin cocugunu taniyamamistim reflu tedavisi gormustu
Bazi vitamin eksiklikleride yapiyor
Bakalım götüreceğim. Bir tabağa başlıyor mesela 2 kaşık alıyor tamam Devamı gelmiyor

Akşam menüleriniz neler?Benim dünden bulgur pilavım var.Köfte,patates,biber kızartırım salata kola yeter.Oğlana ayran alırım.Yarınki menüde kafamda akşamdan mercimek çorbası ve bezelye yapacağım.
Güzel menü
Kafamda tükendi yemekler eksikler de var
Yarin esim okulda olur cumartesi toplu bir alışveriş yaparız

Güne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Artık bir yaş daha büyümek istemiyorum.Yas fobim var evet.😔
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel günlerin anıların olsun :KK200:

Selam kizlar. Okullarda sinav haftasi oldugundan cok yyazamiyorum. Pkumaya calisiyorum ama. 1 hafta once bilezigi 490dan almistim. Uzun vadeli bjr yatirim olduundan zarar etmem ama beklesem daha fazla gr alablirmisim. Bilemedim.boyle olacagini😊 neyse nasip diyelim. Insaalalh uzun sure bu seviyese kalir da bol bol alim yapariz.
Altin alanlarin altinlari bereketli olsun👍
tuce_tuce tuce_tuce istasizlik zor evet ama benxe once kilo alimi ve boy uzamasina bakmalisin. Kendini cok yipratma yediklerinden yap. Biraz buyuyene kadar oyle idare et. Saglikli olmasi en onemlisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back