• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 cocuk mu bir de böyle birikim valla tebrik ederim masallah size.. :nazar:

ayy ben 1 tane yapana kadar canim cikti simdi de kardes icin uğraşıyoruz sanirim tum paramız oraya gidiyor o yuzden gr altina hasret kaldık.. Altin yumurta almaya çalışıyoruz biz:KK70:
Ama şöyle bişey var geçen yıla kadar ödemelerimiz vardı önce ev borcu bitti sonra araba aldık ..o dönemlerde yaptığımız altinlar hep kredi kapatmaya falan gitti

Şuan sadece kolumdaki bilezik le bir kaç çeyrek var ...

Borca girmeden mal mülk sahibi olunmuyor

Eğer ev yok sa ev araba yoksa araba borcuna girmek önemli

Bunları ödemeleri bittikten sonra kenara biseyler atmak daha kolay oluyor :))

İnşallah tedavilerin sonuç verir o tedavilerde ha deyince yapılmıyor biliyorim güç kuvvet versin rabbim 🤲

Canım maşallahhhhh daha da bereketli olsun🤪🤪🤪

Kız çok fenasın mesajına koptummm🤣🤣🤣

Hamur yoğurdum küçüğümle açma yapacaz şimdi👏👏👏

Kahvaltıdan sonra anneme gidecez büyük kıxımın canlı dersi bitsin👍👍👍
Sağol canım Allah razı olsun

Kahvaltıya tost yaptım kendime çocuklar omlet istedi onlara kaşarlı omlet..sonra aklıma alman pastası düştü 🙈 çok severim ama ablam yapardı hep...tarifi buldum yaptım😍 canım birşeyi çekince hiç üşenmiyorum yaaaa keşke iştahsız biri olsaydım..çocuklar da çikolatalı kek istedi onu da yaptım..minnak uyudu çayımı da aldım yiyorum şimdi 😋 bugün de diyete başlayamadım anne 😩😂

Eksiye girip altınları aldınız mı 😄 ben de iki gün sonra kartım kesilince alacağım bu seviyelerde olursa 🤲😋

tuce_tuce tuce_tuce bebek açken bence de uyumaz ve huzursuz olur.Aglamaya bahanesi çok olur.Bizimki böyle şahsen.
Kilo alımı nasıl?Bu aylarda ya duruyor bir süre ya da 200-300 gram farkediyor.
Belki de gerçekten aç degil,yediği ona yetiyor.Emerek o açlığı gideriyor.Kilo vermediği müddetçe sabit bile kalsa bebek doymuyor denmez bence.Yedigini yakıyor.Su ara karbonhidrata ihtiyacı daha çok hemen enerjiye çevirebilmek için..
6-9 ay arası 1 kg almış sonra tartılmadı bilmiyorum ama bu hafta bence kg kaybetti . 1 haftadıe toplam 1 kase zor birşey yedi .

tuce_tuce tuce_tuce canım abi bebekle beslenme stresini biliyorum hiç canını sıkma sakin olmaya çalış..akışına bırak...nasıl ki biz büyüklerin bünyesi iştahı düzeni başka ise bebekler de öyle..sağlığı yerinde olsun yeter ki 🤗😘

tuce_tuce tuce_tuce canım abi bebekle beslenme stresini biliyorum hiç canını sıkma sakin olmaya çalış..akışına bırak...nasıl ki biz büyüklerin bünyesi iştahı düzeni başka ise bebekler de öyle..sağlığı yerinde olsun yeter ki 🤗😘
Öyle de bende hasta olacak artık diye korkuyorum😔

Güne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Artık bir yaş daha büyümek istemiyorum.Yas fobim var evet.😔

Kahvaltıya tost yaptım kendime çocuklar omlet istedi onlara kaşarlı omlet..sonra aklıma alman pastası düştü 🙈 çok severim ama ablam yapardı hep...tarifi buldum yaptım😍 canım birşeyi çekince hiç üşenmiyorum yaaaa keşke iştahsız biri olsaydım..çocuklar da çikolatalı kek istedi onu da yaptım..minnak uyudu çayımı da aldım yiyorum şimdi 😋 bugün de diyete başlayamadım anne 😩😂

Eksiye girip altınları aldınız mı 😄 ben de iki gün sonra kartım kesilince alacağım bu seviyelerde olursa 🤲😋
Ben daha bir girişimde bulunmadım eşime soracağım dün olur dedi ama bütçe yapıp eksiye girelim birde çıkamayız uzun süre 😃

Güne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Nice mutlu yılların olsun🥰Üzülme bende doğum günümde corona hortlamıstı evdeydik oğlumla benimde hatırlamayan cokk oldu 😄

Nice mutlu yılların olsun🥰Üzülme bende doğum günümde corona hortlamıstı evdeydik oğlumla benimde hatırlamayan cokk oldu 😄
Teşekkür ederim okyonus okyonus 😍 eşime kırgınım.tek bugünle de ilgili değil aslında.ay neyse.modum değişti cicekcinin de sozleriyle ♥️ çok sağol 😊

Ama şöyle bişey var geçen yıla kadar ödemelerimiz vardı önce ev borcu bitti sonra araba aldık ..o dönemlerde yaptığımız altinlar hep kredi kapatmaya falan gitti

Şuan sadece kolumdaki bilezik le bir kaç çeyrek var ...

Borca girmeden mal mülk sahibi olunmuyor

Eğer ev yok sa ev araba yoksa araba borcuna girmek önemli

Bunları ödemeleri bittikten sonra kenara biseyler atmak daha kolay oluyor :))

İnşallah tedavilerin sonuç verir o tedavilerde ha deyince yapılmıyor biliyorim güç kuvvet versin rabbim 🤲
Cok teşekkür ederim canım amin🤲
Tabi bizde ev ve araba kredisi ödüyoruz e bir de tip bebek 1 2 3 4 derken 5.ye baslayacagiz....Artik cok zorlanıyoruz...Arabayi geri satışa cikardik... bu ara elimiz biraz sıkıştı düzelecek insallah...araba oarasiyla birazına altin alacagjm :KK70: cok heveslendirdiniz beni:KK70:

Teşekkür ederim okyonus okyonus 😍 eşime kırgınım.tek bugünle de ilgili değil aslında.ay neyse.modum değişti cicekcinin de sozleriyle ♥️ çok sağol 😊
Boşver beee birdahami gelcez dünyaya takma🤣Sarıl evladına aç bir müzik yap bir kahve hatta netten al birsey kendine bugün ödüllendir kendini😂Ben evlilik yıl dönümünde gittim 10gr bilezik aldım karta geçtim diğer ay ödedi eşim😂

Tabi bizde ev ve araba kredisi ödüyoruz e bir de tip bebek 1 2 3 4 derken 5.ye baslayacagiz....Artik cok zorlanıyoruz...Arabayi geri satışa cikardik... bu ara elimiz biraz sıkıştı düzelecek insallah...araba oarasiyla birazına altin alacagjm :KK70: cok heveslendirdiniz beni:KK70:
Allah gönlüne göre versin inş🤲O minicik atan kalp karnına konsun büyüsün sağlıcakla kucağını yuvanızı doldursun inş❤️

Ayyyy pek bir iş yapmışsın yemek deyince akan sular duruyor dimişiş🤣🤣🤣

Al canım altın bugğn bayağı düşmüşşş👍👍
Nice mutlu senelere canım🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘👏👏👏👏💃💃💃💃💃🥳🥳🥳😱😱

E kredisini oduyorsan daha ne olsun sonra o ödemeler bitince sende benim gibi yaparsın inşallah :))

Altın bayağı düşmüş kızlarrrrrrr🤪🤪🤪🤪
Benim çok işime yaradı düşüş u salı günü gidemedik yapmaya işlerimiz çıktı bir gün sonra ceyrekten 40 lira kar ettim 535 den yapan düşünsün 👀

Ortalığı toparlayıp süpürdüm
Bornoz havlular yıkandı astım
Makarna yaptım miniğe yedirdim parka götürdü babası şimdi geldi uyutuyorum 3 saat uyumasını temenni ediyorum 😟😟😟

Oğluşda okula gidecek biraz dinleneyim

Canım doğum günün kutlu olsun 🎊🎁🎉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back