Kiloda bebekken iyi alıyorlar ama sonra duruyor kilo alması.1yastan sonra az az emmesi daha iyi olur sanki.
Tuce sen biraz daha sakin olmalısınYumurtayı yedi ama gram zorlamadım kızlar kendisi yedi kalktı
Benimde aklıma geliyor bu esi la ama anne sütü bir daha içemeyecek ve çok çok önemli
Yemeği er yada geç yiyecek ama abi bebek 2 yaşına kadar yemesi düzelmezse emzirilmeztuce_tuce durumuna göre hareket edersin
Çok geriliyorum Zeyno öyle böyle değil . Bundan önce emzirmek için böyle gerilmiştim sürekli bir problemle uğraşıyorum. O yüzden böyle oluyorTuce sen biraz daha sakin olmalısınkendini yiyip bitiriyorsun
1.5 saat oluyor zaten uykudan önce yanlız uyurken tek göğüs emip dalıyorEvet buyuk celiski
Ama yemesi duzelmezse mesela hic peynir yemezse de omur boyu sorun
O yuzden rahat olmali ogun aralarini acmali ama yasarken cok zor tabi
Tugce birde tok yatmak yatmadan once yemegi kesmekle ilgili arastirma yapsana
Sabahlari midesi kotu olabilir
En az 2 saat once yemek kesilmeli diyorlar
1.5 saat oluyor zaten uykudan önce yanlız uyurken tek göğüs emip dalıyor
Kız dün sabah 08:00 de yumurta yedi 09:00 da uykuya geçerken emdi . 12:30 oldu 2 kaşık birşey yedi o kadar . Sabah öğlen akşam 3 öğün gıda veriyorum zaten . Dur bak buraya yazıyorum bugün ne yaptıysam bakalım bende öi gariplik var . Doktora götüreyim diyeceğim doktor ne yapacak ?tuce_tuce canım artık yemek zaman araların uzatmalısın 9 da yumurtayı bitiren çocuka 12 de yemek yemez ara öğün olabilir sadece öğle yemeği saati 1.30 gibi olmalı sende sürekli yemediği için bişeyler teklif etme
Şimdiki öğünü yemedi mi diğer öğüne kadar zorlama sadece emzir
Geçenlerde arkadaşım geldi kızı 2 yaş olmak üzere sadece emdi birşey yemedi
Bak 2 gün kavanoz maması vs yapmayacağım . Akşam bizimle 18:00 de yemek yesin ne varsa. Benim derdimi biliyorsun kg yavaş gitti sorunum buBence aksam mamayi kes yemek yerse yesin ve emsin geceyi ve ertesi gunu gozlemle
Dikkatli besleniyorsun. Doyurucudur besleyicidir sütün. Aç olsa öyle bir huysuzluk eder ki delirirsinBu arada Aralık annelerindeki genel düşünce de seninle aynı sütün onu doyuruyor veya tıkıyor sen sütüm yok diye ortada geziyorsun diyorlar . Yoksa çocuk böyle düzenli nasıl uyusun dursunmuş
Yapma. Ara ver unutsun. Özlesin. Ara öğün yaptırma bir süre. Sizinle yemek yesin.Ya zaten kavanoz maması yemeyelim 15 günü geçti yapıp döküyorum 1 kaşık ancak yiyor
Ara öğün sadece anne sütü asla başka birşey yokYapma. Ara ver unutsun. Özlesin. Ara öğün yaptırma bir süre. Sizinle yemek yesin.
benim boyum uzun değil gören 71 yoksun diyor ama tartı öyle demiyor :))Olmuş canım
Seninle vücut kitle endeksimiz aynı gibi
Ben 78 kiloyum boydan biraz kurtarıyorum 1.68
Benimki 5yasjnda hala aynı peynirin tadını bilmez baklagil yemez yeni tadlar istemez hep ön yargılıKızıma gündüz sevdiği şeyleri yapıyorum ama akşam biz ne yersek ondan veriyorum.Ve yemiyor.yoğurtla akşamı gecistiriyor.bir yerde mutlaka alışacak diye bekliyorum.onyargili bir kız.yeni şeylere kapalı.boyle böyle 13 aylık oldu..nereye kadar bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?