🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım bu cumartesi kontrol var ama erken söylemez bence 1 ay daha bekleriz gibi düşünüyorum
Oğlum 11 haftalıktı erkek dedi dr hemen gösterdi pipiyi
Büyük kızımı 6 aylık öğrendik pek kapatıyordu terbiyeli kızım
Erkekse ipucu verebilir
Hayırlı evlat olsun kızı erkeği yok

Yoğurdu bebeklerin çoğu yemiyor
Muzu sevmesi gerekir
Bekle iyice acıksın bakalım çok zor yemeyen çocuk
Valla 9 da emzirdim uyudu hala uyuyor 12:30 da tarhana veririm şimdi pişirdim . Sabah 1 yemek kaşığı yoğurt yedi o kadar

Canım maşallahhhhh daha da bereketli olsun
Kmsl Hnd
Hande sırıta sırıta geliyor
Keyfi yerinde bugün kelle paça yiyecek
Kız çok fenasın mesajına koptummm

Hamur yoğurdum küçüğümle açma yapacaz şimdi

Kahvaltıdan sonra anneme gidecez büyük kıxımın canlı dersi bitsin

Zeynolinin tavsiye ettiği vitamini kullanmaya başladık danışarak tabiki gram işe yaramadı

Verme iyice aciksin ztn 1.5 saatte cok acikmamistir
Bu arada Aralık annelerindeki genel düşünce de seninle aynı sütün onu doyuruyor veya tıkıyor sen sütüm yok diye ortada geziyorsun diyorlar . Yoksa çocuk böyle düzenli nasıl uyusun dursunmuş

Tugce taslanabilirim ama acaba emzirmeyi mi kessen emmek onu kesiyor doyuruyor yada biraz daha bekle yemegi azalt sadece emzir
Benimde aklıma geliyor bu esi la ama anne sütü bir daha içemeyecek ve çok çok önemli
Yemeği er yada geç yiyecek ama abi bebek 2 yaşına kadar yemesi düzelmezse emzirilmez tuce_tuce durumuna göre hareket edersin

Kiloda bebekken iyi alıyorlar ama sonra duruyor kilo alması.1yastan sonra az az emmesi daha iyi olur sanki.

Bırakılmaz ama azaltılabilir . Dün kasım annelerini okudum biraz. Kadının birisi yazmış ki çocuklarınız 1 yumurtayı bitirebilirler mi diye . Birkaç kişi de hayır ancak yarım yumurta demişler . Benim oğlum dün 1 yumurta bitirdi mesela sonra emdi filan öğlen çok az yedi birkaç kaşık öğleden sonra öyle birkaç kaşık akşam öyle ve gece çok güzel uyudu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…