- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Oğlum 11 haftalıktı erkek dedi dr hemen gösterdi pipiyiYok canım bu cumartesi kontrol var ama erken söylemez bence 1 ay daha bekleriz gibi düşünüyorum
Erkekİnşallah kuzum
Cinsiyet hakkında birsey dedimi doktorun
Valla 9 da emzirdim uyudu hala uyuyor 12:30 da tarhana veririm şimdi pişirdim . Sabah 1 yemek kaşığı yoğurt yedi o kadarYoğurdu bebeklerin çoğu yemiyor
Muzu sevmesi gerekir
Bekle iyice acıksın bakalım çok zor yemeyen çocuk
Neyi yiyorsa onu yap makarna seviyorsa sıksık ver ac kalmasınValla 9 da emzirdim uyudu hala uyuyor 12:30 da tarhana veririm şimdi pişirdim . Sabah 1 yemek kaşığı yoğurt yedi o kadar
Nice nice 100 lereMasallah 100sayfa olduk
İçecek kelle pacayı
Canım maşallahhhhh daha da bereketli olsunMesela 2000-2500 harcamamız var bizim aşağı yukarı mutfak elektrik su vs vs ...
Çoğu zaman netten alışveriş yaparım ayakkabı kıyafet ...
Yazın kışlık kışın yazlık alırım netten
Akşam pazarina çıkarım çoğu zaman
Aylık 2000 kenara koymaua calisiyoruz bazen olmuyor bazen daha fazlasını koyuyoruz belli olmuyor yani ..bu şekilde devam ediyoruz ...
3 çocuk var tabi onların ihtiuaclari hiç bitmiyor
Kız çok fenasın mesajına koptummm
Teşekkür ederim canım gelin beraber olsunİçecek kelle pacayıŞifa olsun kızıma
Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık çok yoruldumTugce taslanabilirim ama acaba emzirmeyi mi kessen emmek onu kesiyor doyuruyor yada biraz daha bekle yemegi azalt sadece emzir
Bak sabah 09:00 da emzirdim 12:30 tarhana vereyim şimdi uyandı birşey vermeyeceğim
Bu arada Aralık annelerindeki genel düşünce de seninle aynı sütün onu doyuruyor veya tıkıyor sen sütüm yok diye ortada geziyorsun diyorlar . Yoksa çocuk böyle düzenli nasıl uyusun dursunmuşVerme iyice aciksin ztn 1.5 saatte cok acikmamistir
Benimde aklıma geliyor bu esi la ama anne sütü bir daha içemeyecek ve çok çok önemliTugce taslanabilirim ama acaba emzirmeyi mi kessen emmek onu kesiyor doyuruyor yada biraz daha bekle yemegi azalt sadece emzir
Kiloda bebekken iyi alıyorlar ama sonra duruyor kilo alması.1yastan sonra az az emmesi daha iyi olur sanki.Benimde aklıma geliyor bu esi la ama anne sütü bir daha içemeyecek ve çok çok önemli
Yemeği er yada geç yiyecek ama abi bebek 2 yaşına kadar yemesi düzelmezse emzirilmeztuce_tuce durumuna göre hareket edersin
Bırakılmaz ama azaltılabilir . Dün kasım annelerini okudum biraz. Kadının birisi yazmış ki çocuklarınız 1 yumurtayı bitirebilirler mi diye . Birkaç kişi de hayır ancak yarım yumurta demişler . Benim oğlum dün 1 yumurta bitirdi mesela sonra emdi filan öğlen çok az yedi birkaç kaşık öğleden sonra öyle birkaç kaşık akşam öyle ve gece çok güzel uyudu .Benimde aklıma geliyor bu esi la ama anne sütü bir daha içemeyecek ve çok çok önemli
Yemeği er yada geç yiyecek ama abi bebek 2 yaşına kadar yemesi düzelmezse emzirilmeztuce_tuce durumuna göre hareket edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?