• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yine sipariş verdim kızlara yazlık pijama 2 şer takım kendime 3 tane tayt evde giymek için 160 tl tuttu kartla taksit yaptım hediye almam lazım bugün çıkıp oda kesin tutar 100 tl
Yazlık pijamaları iyi yapmışsın canım indirimdeler şimdi 👍
Bende kışlık aldım yazlık da alayım 👍

Yazlık pijamaları iyi yapmışsın canım indirimdeler şimdi 👍
Bende kışlık aldım yazlık da alayım 👍
küçüğe yine abladan kalanlar var ama büyük için hiç kıyafet yok olanları giyiyor düzgün olanları ayırıyorum ufaklığa diğerlerini geri dönüşüme bırakıyorum.Büyük kızıma alınca küçük üzülüyor beraber giysinler diye aldım.Saçlarım çok dökülüyor tuzsuz şampuan aldım onu kullanıyorum okyonusun aldığından alcam şimdi mi alsam diğer ay mı karar veremedim

küçüğe yine abladan kalanlar var ama büyük için hiç kıyafet yok olanları giyiyor düzgün olanları ayırıyorum ufaklığa diğerlerini geri dönüşüme bırakıyorum.Büyük kızıma alınca küçük üzülüyor beraber giysinler diye aldım.Saçlarım çok dökülüyor tuzsuz şampuan aldım onu kullanıyorum okyonusun aldığından alcam şimdi mi alsam diğer ay mı karar veremedim
Hangi sampuanmış o foto atar mısınız kızlar

Ben memnum kaldım gibi 10gündğr kullanıyorum sanırım daha ilerleyen zamanlarda yine yorum yaparım.Ben bitince tekrar alacağım

Makarna yapacağım minik seviyor öğlen yenir
Kurufasulye ısladım kuşbaşı çıkardım buzluktan akşam için pilav var dünden yenir bitsin
Bugün büyük kızımla ilgilenmek istiyorum ders çalışırız👍

tuce_tuce tuce_tuce sen kavanoz mamalarını önceden yapıp dolaba koyuyorsun ya acaba hemen yapıp mı versen buzluğa falan koyma birde öyle dene
Bekleyen yemeği ben sevmem cocuklar sevmez ertesi güne kalan yemekler keyifli yenmez canım

tuce_tuce tuce_tuce sen kavanoz mamalarını önceden yapıp dolaba koyuyorsun ya acaba hemen yapıp mı versen buzluğa falan koyma birde öyle dene
Bekleyen yemeği ben sevmem cocuklar sevmez ertesi güne kalan yemekler keyifli yenmez canım
Kız normal yoğurt muz hiç birşey yemiyor tek sorun kavanoz maması değil ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back