- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.216
- 698
Ama şöyle bişey var geçen yıla kadar ödemelerimiz vardı önce ev borcu bitti sonra araba aldık ..o dönemlerde yaptığımız altinlar hep kredi kapatmaya falan gitti3 cocuk mu bir de böyle birikim valla tebrik ederim masallah size..
ayy ben 1 tane yapana kadar canim cikti simdi de kardes icin uğraşıyoruz sanirim tum paramız oraya gidiyor o yuzden gr altina hasret kaldık.. Altin yumurta almaya çalışıyoruz biz
Sağol canım Allah razı olsunCanım maşallahhhhh daha da bereketli olsun
Kız çok fenasın mesajına koptummm
Hamur yoğurdum küçüğümle açma yapacaz şimdi
Kahvaltıdan sonra anneme gidecez büyük kıxımın canlı dersi bitsin
6-9 ay arası 1 kg almış sonra tartılmadı bilmiyorum ama bu hafta bence kg kaybetti . 1 haftadıe toplam 1 kase zor birşey yedi .tuce_tuce bebek açken bence de uyumaz ve huzursuz olur.Aglamaya bahanesi çok olur.Bizimki böyle şahsen.
Kilo alımı nasıl?Bu aylarda ya duruyor bir süre ya da 200-300 gram farkediyor.
Belki de gerçekten aç degil,yediği ona yetiyor.Emerek o açlığı gideriyor.Kilo vermediği müddetçe sabit bile kalsa bebek doymuyor denmez bence.Yedigini yakıyor.Su ara karbonhidrata ihtiyacı daha çok hemen enerjiye çevirebilmek için..
Öyle de bende hasta olacak artık diye korkuyorumtuce_tuce canım abi bebekle beslenme stresini biliyorum hiç canını sıkma sakin olmaya çalış..akışına bırak...nasıl ki biz büyüklerin bünyesi iştahı düzeni başka ise bebekler de öyle..sağlığı yerinde olsun yeter ki
Ben daha bir girişimde bulunmadım eşime soracağım dün olur dedi ama bütçe yapıp eksiye girelim birde çıkamayız uzun süreKahvaltıya tost yaptım kendime çocuklar omlet istedi onlara kaşarlı omlet..sonra aklıma alman pastası düştüçok severim ama ablam yapardı hep...tarifi buldum yaptım canım birşeyi çekince hiç üşenmiyorum yaaaa keşke iştahsız biri olsaydım..çocuklar da çikolatalı kek istedi onu da yaptım..minnak uyudu çayımı da aldım yiyorum şimdi bugün de diyete başlayamadım anne
Eksiye girip altınları aldınız mıben de iki gün sonra kartım kesilince alacağım bu seviyelerde olursa
Nice mutlu yılların olsunGüne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Artık bir yaş daha büyümek istemiyorum.Yas fobim var evet.
Teşekkür ederimNice mutlu yılların olsunÜzülme bende doğum günümde corona hortlamıstı evdeydik oğlumla benimde hatırlamayan cokk oldu
Cok teşekkür ederim canım aminAma şöyle bişey var geçen yıla kadar ödemelerimiz vardı önce ev borcu bitti sonra araba aldık ..o dönemlerde yaptığımız altinlar hep kredi kapatmaya falan gitti
Şuan sadece kolumdaki bilezik le bir kaç çeyrek var ...
Borca girmeden mal mülk sahibi olunmuyor
Eğer ev yok sa ev araba yoksa araba borcuna girmek önemli
Bunları ödemeleri bittikten sonra kenara biseyler atmak daha kolay oluyor :))
İnşallah tedavilerin sonuç verir o tedavilerde ha deyince yapılmıyor biliyorim güç kuvvet versin rabbim
Boşver beee birdahami gelcez dünyaya takmaTeşekkür ederimokyonus eşime kırgınım.tek bugünle de ilgili değil aslında.ay neyse.modum değişti cicekcinin de sozleriyle çok sağol
Allah gönlüne göre versin inşCok teşekkür ederim canım amin
Tabi bizde ev ve araba kredisi ödüyoruz e bir de tip bebek 1 2 3 4 derken 5.ye baslayacagiz....Artik cok zorlanıyoruz...Arabayi geri satışa cikardik... bu ara elimiz biraz sıkıştı düzelecek insallah...araba oarasiyla birazına altin alacagjmcok heveslendirdiniz beni
Ayyyy pek bir iş yapmışsın yemek deyince akan sular duruyor dimişişKahvaltıya tost yaptım kendime çocuklar omlet istedi onlara kaşarlı omlet..sonra aklıma alman pastası düştüçok severim ama ablam yapardı hep...tarifi buldum yaptım canım birşeyi çekince hiç üşenmiyorum yaaaa keşke iştahsız biri olsaydım..çocuklar da çikolatalı kek istedi onu da yaptım..minnak uyudu çayımı da aldım yiyorum şimdi bugün de diyete başlayamadım anne
Eksiye girip altınları aldınız mıben de iki gün sonra kartım kesilince alacağım bu seviyelerde olursa
Nice mutlu senelere canımGüne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
Aynı sanki dün 470 le kapattı şimdi de 470Altın bayağı düşmüş kızlarrrrrrr
E kredisini oduyorsan daha ne olsun sonra o ödemeler bitince sende benim gibi yaparsın inşallah :))Cok teşekkür ederim canım amin
Tabi bizde ev ve araba kredisi ödüyoruz e bir de tip bebek 1 2 3 4 derken 5.ye baslayacagiz....Artik cok zorlanıyoruz...Arabayi geri satışa cikardik... bu ara elimiz biraz sıkıştı düzelecek insallah...araba oarasiyla birazına altin alacagjmcok heveslendirdiniz beni
Benim çok işime yaradı düşüş u salı günü gidemedik yapmaya işlerimiz çıktı bir gün sonra ceyrekten 40 lira kar ettim 535 den yapan düşünsünAltın bayağı düşmüş kızlarrrrrrr
Canım doğum günün kutlu olsunGüne kotu basladim,gece de moralsiz uyumustum surekli uyandım.Sabah basım agriyor tabi normal derken kapı çaldı.Cicek getiren kişi "Bugün doğum gününüz mu?Doğum gününüz kutlu olsun" dedi tebessumle.Surprizi yapan kişi ablammis meğer.Nasil mutlu oldum...Ve hala kırgınım bir başka kişilere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?