• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Market harcaması 20 tl
Trendyol alışverişi 2000 tl ye mal oldu bize ama baya alışveriş yaptık
İlk defa yaptığımız için abartık mı acaba😄
Ama hepsi gerekli şeylerdi dışarı çıkamadığımız için aldık inş ürünler gelince iyi çıkar da pişman olmayız
Güle güle kullanım canım

Neler aldın bakim🤣🤣🤣

Market harcaması 20 tl
Trendyol alışverişi 2000 tl ye mal oldu bize ama baya alışveriş yaptık
İlk defa yaptığımız için abartık mı acaba😄
Ama hepsi gerekli şeylerdi dışarı çıkamadığımız için aldık inş ürünler gelince iyi çıkar da pişman olmayız
Tek bizim topiğin hatunları trendyolu zengin etti bu ara
Güle güle kullan canım

Güle güle kullanım canım

Neler aldın bakim🤣🤣🤣

Tek bizim topiğin hatunları trendyolu zengin etti bu ara
Güle güle kullan canım
Teşekkür ederim kızlar 🥰😘😘
Kendime mont bot kazak aldım
Kıza kıyafet aldım
Eşim traş makinası aldı
Bebiş için bir şeyler aldık kenarda dursun dedik bez falan bir kaç şey birde bebek arabası aldık çalınmıştı kızımın ki😔fiyatlar artar diye şimdiden aldık
Uyguna geldi gibi aldıklarımız

Ayyyyy masallah bereket versin...Nasil birikim yapıyorsunuz yaa anlatın hele bi..:nazar:

Hayatimda ilk kez 1 gr altin aldiydim o da düştü :KK70:
Mesela 2000-2500 harcamamız var bizim aşağı yukarı mutfak elektrik su vs vs ...

Çoğu zaman netten alışveriş yaparım ayakkabı kıyafet ...

Yazın kışlık kışın yazlık alırım netten :D

Akşam pazarina çıkarım çoğu zaman

Aylık 2000 kenara koymaua calisiyoruz bazen olmuyor bazen daha fazlasını koyuyoruz belli olmuyor yani ..bu şekilde devam ediyoruz ...

3 çocuk var tabi onların ihtiuaclari hiç bitmiyor 🤷🏼‍♀️

Günaydın herkese 🌺

Akşamdan yapraklarımı ve içimi hazırladım, yaprak saracağım birazdan. Bana göre erken bir saat ama Rahmetli anneannem bir iş yapacağı zaman, misafiri geleceği zaman sabah namazındam sonra, biz ona yardıma gidene kadar o tüm işi bitirir bir de bize kahvaltı hazırlamış olurdu.
Canım benim, mekanı cennet olsun.

Günaydın herkese 🌺

Akşamdan yapraklarımı ve içimi hazırladım, yaprak saracağım birazdan. Bana göre erken bir saat ama Rahmetli anneannem bir iş yapacağı zaman, misafiri geleceği zaman sabah namazındam sonra, biz ona yardıma gidene kadar o tüm işi bitirir bir de bize kahvaltı hazırlamış olurdu.
Canım benim, mekanı cennet olsun.
benim annemde öyledir akşam erken uyur sabah namaz kılar uyumaz yemeğini sabahtan yapar her işini bitirir bende akşam yaparım yemeği sıcak yemek için :))

Mesela 2000-2500 harcamamız var bizim aşağı yukarı mutfak elektrik su vs vs ...

Çoğu zaman netten alışveriş yaparım ayakkabı kıyafet ...

Yazın kışlık kışın yazlık alırım netten :KK70:

Akşam pazarina çıkarım çoğu zaman

Aylık 2000 kenara koymaua calisiyoruz bazen olmuyor bazen daha fazlasını koyuyoruz belli olmuyor yani ..bu şekilde devam ediyoruz ...

3 çocuk var tabi onların ihtiuaclari hiç bitmiyor 🤷🏼‍♀️
3 cocuk mu bir de böyle birikim valla tebrik ederim masallah size.. :nazar:

ayy ben 1 tane yapana kadar canim cikti simdi de kardes icin uğraşıyoruz sanirim tum paramız oraya gidiyor o yuzden gr altina hasret kaldık.. Altin yumurta almaya çalışıyoruz biz:KK70:

Günaydın yok ya ben bu çocuğu doktora götüreceğim olmuyor böyle sabah sabah yine kahvaltı filan yapmadı yıldım artık sürekli yemek mevzusuyla uğraşmaktan akşama kadar birşey vermeyeceğim . Diş çıkalı bir hafta oldu o mevzuda bitti.

Günaydın altın kızlar 💕💕💕
Oğlusu okula bıraktım kahvaltı hazırlıyorum mımmmm😋
kolay gelsin zeyno kilo bildirimi vardı senin profilde onu nasıl yapmıştın bende kızımın doğum gününden sonra diyete başlıcam ondan yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back