- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Yazlık pijamaları iyi yapmışsın canım indirimdeler şimdiyine sipariş verdim kızlara yazlık pijama 2 şer takım kendime 3 tane tayt evde giymek için 160 tl tuttu kartla taksit yaptım hediye almam lazım bugün çıkıp oda kesin tutar 100 tl
Canım hesabından hesap detayını tıkla aşağı doğru in orayı doldurkolay gelsin zeyno kilo bildirimi vardı senin profilde onu nasıl yapmıştın bende kızımın doğum gününden sonra diyete başlıcam ondan yapmak istiyorum
Ay çok şükür geçmiş olsunGunaydin kizlar annemin testi negatif cikti
Randevu ariyoruz ameliyat icin
Yarindan itibaren ozguruz ztn
küçüğe yine abladan kalanlar var ama büyük için hiç kıyafet yok olanları giyiyor düzgün olanları ayırıyorum ufaklığa diğerlerini geri dönüşüme bırakıyorum.Büyük kızıma alınca küçük üzülüyor beraber giysinler diye aldım.Saçlarım çok dökülüyor tuzsuz şampuan aldım onu kullanıyorum okyonusun aldığından alcam şimdi mi alsam diğer ay mı karar veremedimYazlık pijamaları iyi yapmışsın canım indirimdeler şimdi
Bende kışlık aldım yazlık da alayım
Olmuş canımoldu mu acaba yaptım
Hangi sampuanmış o foto atar mısınız kızlarküçüğe yine abladan kalanlar var ama büyük için hiç kıyafet yok olanları giyiyor düzgün olanları ayırıyorum ufaklığa diğerlerini geri dönüşüme bırakıyorum.Büyük kızıma alınca küçük üzülüyor beraber giysinler diye aldım.Saçlarım çok dökülüyor tuzsuz şampuan aldım onu kullanıyorum okyonusun aldığından alcam şimdi mi alsam diğer ay mı karar veremedim
Özele bakHangi sampuanmış o foto atar mısınız kızlar
Canım gözün aydınGunaydin kizlar annemin testi negatif cikti
Randevu ariyoruz ameliyat icin
Yarindan itibaren ozguruz ztn
Ben memnum kaldım gibi 10gündğr kullanıyorum sanırım daha ilerleyen zamanlarda yine yorum yaparım.Ben bitince tekrar alacağımküçüğe yine abladan kalanlar var ama büyük için hiç kıyafet yok olanları giyiyor düzgün olanları ayırıyorum ufaklığa diğerlerini geri dönüşüme bırakıyorum.Büyük kızıma alınca küçük üzülüyor beraber giysinler diye aldım.Saçlarım çok dökülüyor tuzsuz şampuan aldım onu kullanıyorum okyonusun aldığından alcam şimdi mi alsam diğer ay mı karar veremedim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Az önce bende aynı şeyi düşündüm.Maşallah bebiş büyüyorGünaydın canım
Kız 3 aylık olmak üzeresiniz maşallah ne cabuk geçiyor zaman
Aynen yaaa zaman hızlı geçiyor bir bakmışız yaz gelmiş sağlıkla bebişte gelir inşGünaydın canım
Kız 3 aylık olmak üzeresiniz maşallah ne cabuk geçiyor zaman
Kız normal yoğurt muz hiç birşey yemiyor tek sorun kavanoz maması değil kituce_tuce sen kavanoz mamalarını önceden yapıp dolaba koyuyorsun ya acaba hemen yapıp mı versen buzluğa falan koyma birde öyle dene
Bekleyen yemeği ben sevmem cocuklar sevmez ertesi güne kalan yemekler keyifli yenmez canım
İnşallah kuzumAynen yaaa zaman hızlı geçiyor bir bakmışız yaz gelmiş sağlıkla bebişte gelir inş
Yoğurdu bebeklerin çoğu yemiyorKız normal yoğurt muz hiç birşey yemiyor tek sorun kavanoz maması değil ki
Yok canım bu cumartesi kontrol var ama erken söylemez bence 1 ay daha bekleriz gibi düşünüyorumİnşallah kuzum
Cinsiyet hakkında birsey dedimi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?