Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kar canım çok güzel bir buluşmaymış yeni gördüm çok güzel çıkmışsınız sen çok tatlısın hemşom saçların çok güzel çok samimisin seni seviyorum tanımadan canım benim
evet ya karın saçları harıka ........ama sıcakta nasıl çekıyosun karcım bılemıyorum.........çok tatlısın es se nerelerde ..........dıger arkadaşlar nasıl.........bugun tatıl ya bende yenı geldım.........
çok hoş bir buluşma olmuş tekrarlarsınız umarım hep..
bu arada hepiniz harikasınıza.s.
el-muallim sen beledıyedemı calsıordun ya bısey sorucaktımda
:)..cok sagolun teşekkur ederım sıcakda zor oldu ama :)..esse ban yemıs canım nedenın bende bılmıyom anlayamıyoz cunku dıger arkadaslarda ıyılerdır ınşallah :).
el- muallım ben burdayım :)) bıtlenmeyımı ozledun canum yollım
:teytey:kaydirigubbakcemile
canım evet .................sor bılırsem yanıtlarım................bıtlerden kurtulmanın yolunu mu sorucan yoksammmmmmmmmmmmm..........
canım selam .......ismeklerde var kuaforluk kursu internetten ismk yazınca butun nerde hangı kurlar old çıkar...........sana yakın yerler hangı kurs var bılırsın.........şu an donem bıtıyo yazın yıok kışın okullarlla ailir ama kayıtlar hemen doluyo mutlaka kayıt taruıhını yıne gıdeceğın yer bellı olunca ara ve oğren yre bulamazsın canım........kurslar çok ıyı oluyo..........ama bazı yerlerde haftanın baş gunu de ıolabılıyo senı zorlar mı bilemem ...ben umranıye beledıyesındeyım burası ayrı ...ısmek değıl benımkı ısmek ıst bağlı...........benım old yerde nakış dıkış bılgısayar el nakışı ılk yardın çocuk gelışmşgıbı kuerslar var kuforlık yok..............kendıne ıyı bak canım..............hayırlı sabahlarkaydirigubbakcemile5
yok bıtlerımle hayatım guzle gıdor ya bu beledıyenın verdıgı kurslar varya onu sorcaktım ben uskudar yada umranıyede kurs arıyorum kuaforluk ısmek ın verdıklerındne dıger ozlelere konsutum cok ıstıler ya 3 mılyar falan bende ısmeke bakıorum aklıma geldın o gun bulusmaa beledıyedeyım dıyınce sorm dedım ablosuma ,:)
ßozooooo'n yer seni:jeyyar::jeyyar::jeyyar:vayyyy vay vayyy buLu$ma oLmus daha yeni görüyorum ßanLıydık maLum kaydirigubbakcemile3 karrrr ßozooooo anamm yine cillop gißi çıkmıssınızzz kaydirigubbakcemile3 diğerLerinin de ma$allahı var serin serin ohhhh