How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Stalklayan erkek

Yani ne amaçla beğendiğini bilemem ama benim ortaokul ve lise arkadaşlarımla biz bu şekilde milattan kalma fotoğrafları beğendiğimiz olur ard arda. Bu benim ve onlar için özel bir şey anlamına gelmiyor. Ha tabii inşallah konu beklediğin doğrultu üzerinde ilerler ve mutlu olursun ama platonik takılmaya eğilimliysen somut bir şey görmeden sırf beğenilere dayanarak umut bağlama lütfen.

Yani ne amaçla beğendiğini bilemem ama benim ortaokul ve lise arkadaşlarımla biz bu şekilde milattan kalma fotoğrafları beğendiğimiz olur ard arda. Bu benim ve onlar için özel bir şey anlamına gelmiyor. Ha tabii inşallah konu beklediğin doğrultu üzerinde ilerler ve mutlu olursun ama platonik takılmaya eğilimliysen somut bir şey görmeden sırf beğenilere dayanarak umut bağlama lütfen.

Genelde sırf karşılikli aşk yasayinca aci cekiyorum diye kisa sureli platonik asklar bulur vakit gecirir kisa surekli mutlulular yasarim ama bu sefer yapmam elle tutulacak bir şey olmadan yanaşmam sanırim

Konuşmuşlugumuz yok 3-4 yil once hayatimda baskasi varken bu cocukla evlendigimi gormustum kucagimda bebek cok alakasiz bir sekilde ertesi gunu okulda keko bi arkadaşı okul cikisi bana laf atmıştı o da eve gidince bana arkadasim adina ozur dilerim beni de yanlis anlama diye mesaj atmisti. Bu olayi da ruyanin ertesi gunu boyle bisey oldugu icin acaba kaderim bu mu sacmaligiyla aklimda tutmusum...
Ben canım eşimi üniversite 1 deyken rüyamda görmüştüm alakamız yokken. Kucağıma bir bebek bıraktı gitti. 5 sene sonra da evlendik.:KK68: gaz vermek gibi olmasın da.:KK16: sonuçta rüya yani.:KK56:

Madem öyle böyle hoşlanıyorsun. Bi mesaj atıp durumlar yoklanabilir bence.

Ben canım eşimi üniversite 1 deyken rüyamda görmüştüm alakamız yokken. Kucağıma bir bebek bıraktı gitti. 5 sene sonra da evlendik.:KK68: gaz vermek gibi olmasın da.:KK16: sonuçta rüya yani.:KK56:
Ayy bende kocişimi gördüm rüyamdaaa ve ertesi gün otobüste gördüm öyle baka kalmıstim tabi biz bambaşka bir sekilde tanıştık :)
♡♡♡♡♡♡♡
Kızlar böyle görürmüş evlebecegi adamı. Görür görmez halama anlatmıştım oda böyle demisti kendiside eniştemi görmüs hiç tanımadigi halde. Aynı benim gibi.
:) :)

Şimdi kıza umutta vermeyelim belki sadece bilinç altina isledigi için görmüştür. :/

Yaa yapmayın ama ben her seyi kadere bağlar oyle gezerim valla :deli:Allahim herseye isaret kader dedim tutmadi bari bu tutsun cok tesekkurler yorumunuz icin :KK37:

Ayy bende kocişimi gördüm rüyamdaaa ve ertesi gün otobüste gördüm öyle baka kalmıstim tabi biz bambaşka bir sekilde tanıştık :)
♡♡♡♡♡♡♡
Kızlar böyle görürmüş evlebecegi adamı. Görür görmez halama anlatmıştım oda böyle demisti kendiside eniştemi görmüs hiç tanımadigi halde. Aynı benim gibi.
:) :)

Şimdi kıza umutta vermeyelim belki sadece bilinç altina isledigi için görmüştür. :/

Ahahah hayır çok guzel hikayeleriniz bi ruyaya umut baglamam tabiki:-) Isin garibi cocugu tanimiyordum bakmiyordum bile yuzune o laf atma olayinda gordum ilk ruyamdan sonra olmustu o olay da sonrasinda da gordugum gunlerde otobuste sevgilisinin cantasini tasiyordu kıro gibi karindan bebeginden utan diye triplere girmistim ergenlikten :KK11:

Bu stalk bu kadar yaygın mı ben de Bi tek ben yapıyorum sanıp kendimde arıza arardım:kahve:
Ad konunca milletin hoşuna gitti herkes söylemeye başladı, eskiden gizli yapılırdı:halay:

Bu stalk bu kadar yaygın mı ben de Bi tek ben yapıyorum sanıp kendimde arıza arardım:kahve:
Ad konunca milletin hoşuna gitti herkes söylemeye başladı, eskiden gizli yapılırdı:halay:

Yok herkes yapıyor içten içe ben sulalesinin siyasi goruslerine kadar annelerinin kizlik soyadlarina kadar stalklayanlardanım mesela:KK49:

Ahahah hayır çok guzel hikayeleriniz bi ruyaya umut baglamam tabiki:-) Isin garibi cocugu tanimiyordum bakmiyordum bile yuzune o laf atma olayinda gordum ilk ruyamdan sonra olmustu o olay da sonrasinda da gordugum gunlerde otobuste sevgilisinin cantasini tasiyordu kıro gibi karindan bebeginden utan diye triplere girmistim ergenlikten :KK11:
Hahaha karından bebeginden mi bak bak evlenmislerde bebisleri bile olmuş hayale bak :D
Canım anlattiklarina göre bence hafiften mesajla yoklanabilir bir durum ama tabi tam bilemedigim için çocugun kisiligini nasil algılar falan bilmiyorum kararını sen vericeksin :)
Belkide kaderindir :) :)

Aynen bu adıda kim koyduysa :D eskiden gizli gizli yapilirdi bütün geçmiş silinir kanıtlar yok edilirdi gizli sekmelerde gezilirdi simdi dillere destan stalklarr :D

O beğenilerden bir anlam çıkarmayın.
Benim de liseden bir arkadaşım var tee fi tarihinden kalma paylaşımlarını, fotoğraflarımı beğeniyordu.
Bende çok nadir beğenirim.
Son bir yıldır iyice rahatsız edici ve dikkat çekici hal aldı beğenileri.
Geçen öğrendim nisandan beri sevgilisi varmış.
Amaç ne? Ben çözemedim.
Hala beğeniyor ne eklesem. İşin ilginç yanı başka kimseyi beğenmemesi...

O beğenilerden bir anlam çıkarmayın.
Benim de liseden bir arkadaşım var tee fi tarihinden kalma paylaşımlarını, fotoğraflarımı beğeniyordu.
Bende çok nadir beğenirim.
Son bir yıldır iyice rahatsız edici ve dikkat çekici hal aldı beğenileri.
Geçen öğrendim nisandan beri sevgilisi varmış.
Amaç ne? Ben çözemedim.
Hala beğeniyor ne eklesem. İşin ilginç yanı başka kimseyi beğenmemesi...

Dengesiz erkekler. .
Anlamlandırmak hata. .

duygularını ,hislerini zamanında ,anında yaşamayı bil,,

takılma ilerisinin geri zamanlara...

olacakmışlarla hiç birşey olunmuyor

Back