How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Stalklayan erkek

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Kızlar merhaba şükür buraya sapık eski sevgili konusu acmiyorum artik (çok yanimda olmustunuz cok tesekkur ederim) :nazar:
Bu da biraz ergence bir konu ama lise doneminden tanıdığım bir erkekle site adi veriliyor mu bilmiyorum su fotograf atilan hepinizin bildigi siteden takipleşiyoruz ne zaman fotoğraf atsam beğenir ben de onunkileri beğenirim neyse burası normal zaten bunların altında bir şey aramadım. F..... hesabima da nadiren girerim bir baktim 10 kusur bildirim te 2014 teki resimlerime kadar begenmis. 2-3 gun aylar once paylastigim durumlari begenmis. Bir daha kimseyi sevmek istemiyorum desem bile ne yalan soyleyeyim ilk defa basit bir begeniye ciglik atarak geziyorum :KK46:Ben niyetimi anlamasin diye eski seylerini begenmedim tabiki her begendigimde de diyorum lisede de gideri vardı da simdi bildigin Burak Özçivit olmuş diye:cry: yeni attigi seyleri begeniyorum. Ya bir de sacma gelecek ama ufacık bir sey yasayayim bu bir isaret kaderim bu diye sacma sapan dusunurum. (2.5 senelik platonik oldugum cocugun anne ve babasiyla benim annemin babamin ismi ayni bir de hic duyulmus isimler degil hem memleketimiz de ayni kesin kaderim bu falan diye dusunmus bir insanim neticede:bicak:) Konuşmuşlugumuz yok 3-4 yil once hayatimda baskasi varken bu cocukla evlendigimi gormustum kucagimda bebek cok alakasiz bir sekilde ertesi gunu okulda keko bi arkadaşı okul cikisi bana laf atmıştı o da eve gidince bana arkadasim adina ozur dilerim beni de yanlis anlama diye mesaj atmisti. Bu olayi da ruyanin ertesi gunu boyle bisey oldugu icin acaba kaderim bu mu sacmaligiyla aklimda tutmusum... Arkadaşlarim Ins..... profilinde dm resmi paylas begensin mesaj at dedi de ben oyle paylasan kizlara hep hoslandigi erkek mesaj atsin istiyo yazik gozuyle bakip cok kınadım yine kınadığımı yaşayacağim galiba :KK17: Sizce amacı nedir kızlar?

Bence daha karşı bir şeyler hissediyor veya konuşmak istiyor cesareti yok gibi. Karışık işler ama anladığım da bu.

Beğenilerden değilde konuşmadan böyle sonuçlar çıkması lazım değil mi? :KK51:
Bende birçok kişiyle beğeni yapıyorum karşılıklı...
Hemen kaptırma kendini

Beğenilerden değilde konuşmadan böyle sonuçlar çıkması lazım değil mi? :KK51:
Bende birçok kişiyle beğeni yapıyorum karşılıklı...
Hemen kaptırma kendini

Evet tabi kaptırmam ben de begenirim karsilikli falan ama tee 2014 e kadar inmesi tuhafima geldi normalde ben yeni bisey atarim o begenir o atar ben begenirim sasirdim valla. Bir de muhabbetimiz olmadigi halde dogum gunumu dogum gunun kutlu olsun yazip gulucuk ve gul emojisi atmisti duvarima. Ay Allahim herkes bana asik diye dusunen semt kizi gibi hissettim kendimi yazarken bile varos dedim kendime :bicak:

Evet tabi kaptırmam ben de begenirim karsilikli falan ama tee 2014 e kadar inmesi tuhafima geldi normalde ben yeni bisey atarim o begenir o atar ben begenirim sasirdim valla. Bir de muhabbetimiz olmadigi halde dogum gunumu dogum gunun kutlu olsun yazip gulucuk ve gul emojisi atmisti duvarima. Ay Allahim herkes bana asik diye dusunen semt kizi gibi hissettim kendimi yazarken bile varos dedim kendime :bicak:

İlk adımı at bu kadar düşünüp aklına takılıyorsa...

Beğenilere bel bağlamayın yahu.Daha o gün başka arkadaşınızdan bahsetmiyor muydunuz?

Sadece arkadaşımdı duygularimin olmadigini farkettim ve mantığım da hayir dedi arkadasca konustuk. Olursa arkadasligimizin zedelenecegi dusunup bastan bitirdik

dm resmi paylaşmayı ilk kez duydum ama sakın yapmayın . hiç iyi bir taktik değil. azcık gizemli takılın . bu aşamada bana mesaj at imajı çizmeniz hoş olmaz . siz de beğeni yapın sadece . zaten çok isterse mesaj yazar kendisi . asla o dm resmini paylaşmayın . çok basit geldi bana .

dm resmi paylaşmayı ilk kez duydum ama sakın yapmayın . hiç iyi bir taktik değil. azcık gizemli takılın . bu aşamada bana mesaj at imajı çizmeniz hoş olmaz . siz de beğeni yapın sadece . zaten çok isterse mesaj yazar kendisi . asla o dm resmini paylaşmayın . çok basit geldi bana .

Haklisiniz ben de boyle dusunuyorum isterse kendi atar

kız eski konuna baktım da mahalleden en yakın arkadaşın ne oldu?

edit: eski konunun en sonuna yazmışsın son durumu şimdi gördüm, pardon:KK31:

O degilde neden acaba o hoslaniyormu diye düsünerekten yaklasmaya calisiliyo ki, bu yüzden genellikle yalnis beklentiler meydana gelmiyormu? Bana kalsa siz hoslaniyorsunuz, konusmak istiyorsaniz konusun. Ama onun açısından düşünerek adım atmayın. Sonra ilerde ' ya ben sandimki sen benden hoslaniyon likeliyon fln ondan yanasayim dedim' diyemezsiniz.

Nasıl yani? İnstagramda DM logosu paylaşıyorsunuz, sonra hoşlandığınız kişi bu fotoyu beğeniyor, siz de ona mesaj atıyorsunuz öyle mi?

Çocuk işsiz diye düşünürüm. Bana aşık diye değil.

Beğenilere aldanıp umut bağlamayın sakın, size karşı bir şey hissediyorsa mesaj atar bir adım atar siz şuan bir şey yapmayın.

Nasıl yani? İnstagramda DM logosu paylaşıyorsunuz, sonra hoşlandığınız kişi bu fotoyu beğeniyor, siz de ona mesaj atıyorsunuz öyle mi?

Ben demiyorum arkadaslarim dedi de yok yok benlik bir şey degil

Burak özçivit adı geçiyorsa bi şans ver derim :KK53:

Ama o dediğin şeyi yapma, gerçi anlamadım ne olduğunu ama:KK70:

Ahah valla Burak Özçivite benziyor esmer teni hafif sakalları uzun boyu falan ay yazarken fena oldum :KK36:

Beğenilere aldanıp umut bağlamayın sakın, size karşı bir şey hissediyorsa mesaj atar bir adım atar siz şuan bir şey yapmayın.

Haklısınız ben de boyle dusunuyorum gercekten isteyen erkek sadece begeni gibi basit seylerle belli etmez adım atar zaten ben adım atmam

Back