Stalk

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Bu konu hakkında kendimi aştım... Rutin haline getirdim... hiç tanımadığım insanları bile stalklıyorum...

Kendimi durduramıyorum

Merak ediyorum ne yapmışlar, ne etmişler vs...

Not: Facebook, snapchat, periscope vs... gibi uygulamalar kullanmıyorum.

Instagram üyeliğim var ve sadece bu uygulamayı kullanıyorum sadece.

Nasıl şu stalk olayını durdurabilirim ? Fikirlerinizi bekliyorum...

Not : Gün içinde hiç birşeye vaktim yok. Çok yoğun çalışıyorum.
Gece bu saatlerde uyumak yerine bu aktivite ile uğraşıyorum... manyak gibi

İşiniz gücünüz bir meşgaleniz olana kadar bakının,ne olacak.
Can sıkıntınızı böyle atıyorsunuz demekki.

İşiniz gücünüz bir meşgaleniz olana kadar bakının,ne olacak.
Can sıkıntınızı böyle atıyorsunuz demekki.

Gün içinde hiç birşeye vaktim yok.

Gün içinde hiç birşeye vaktim yok.

demekki bos durmayi sevmiorsun, kitap dene? yada uykun iyice gelene kadar bakim yapa bilirsin, yarin icin kiyafet sece bilirsin. bir sürü sw var

Stalk ,yeri bir hobiyle doldurulabilecek bişey değil ki.Dünya kadar işin olsa,iki arada bir derede yine yaparsın.Yani ben öyle yapıyorum..

yani ben şey gibi çalışırken birilerinin çok eğlendiğini görüp kendimi uyuz etmeyeceğim için öyle kötü alışkanlıklar geliştirmedim ben çalışırken herkeşler çok eğleniyor ühühühüh

Bana garip geldi.
Tanıdığın ve tanımadığın insanlari stalklayinca eline ne geçiyor?

Hem seninki stalklamak degilki zaten millet görülsün diye paylaşım yapıyor. Yani dürbünle oturup milleti tuvaletde dikizlemiyorsundur umarim

Bir kere bulaştıysanız stalk olayına, yormayana ve iğrendirmeyene kadar kaçışı yok gibi.

Manyağım sanırım... elime birşey geçmiyor... cidden bende manyaklık olduğunu düşünüyorum ama durduramıyorjm kendimi merak ediyorum

Senin konuların garip haa

Bir konuda işsizsin, sonraki konuda çalışmaktan bıkan

Başka konuda istifa ettin, şimdi yine çalışan

İş yok diye ağladın burda, bu kadar sık iş bulup bırakıyorsan niye ağladın?

Bu bahsettiğin, dolaylı işsizlik

Manyağım sanırım... elime birşey geçmiyor... cidden bende manyaklık olduğunu düşünüyorum ama durduramıyorjm kendimi merak ediyorum

Vallah gercekdende eski sevgilimden stalklandim ve stalklayan insanlarin fazla sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonunda savcılığa vermişdim.

Sizinki online olduğu için ve platformlar insana acik olduğu icin stalklamak denilemez tâbiki ama genel anlamda sağlıklı bir tutum değil.

Hayatım Garip çünkü ne yapalım ? Bende üzülüyorum...

Evet CV başarılı istifa etmiştim ama buldum akabinde ve çok yoğunum daha bugün paris fuarından yeni döndüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…