• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stalk

Vallah gercekdende eski sevgilimden stalklandim ve stalklayan insanlarin fazla sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonunda savcılığa vermişdim.

Sizinki online olduğu için ve platformlar insana acik olduğu icin stalklamak denilemez tâbiki ama genel anlamda sağlıklı bir tutum değil.

Bencede... nasıl durdurabilirim kendimi...
Kendime hep sözler veriyorum ama tutamıyorum ;( :(

Hayatım Garip çünkü ne yapalım ? Bende üzülüyorum...

Evet CV başarılı istifa etmiştim ama buldum akabinde :KK43: ve çok yoğunum daha bugün paris fuarından yeni döndüm...
Başarılı falan cv yok sende
Paso atıyorsun bana kalırsa.

Sektörün ne, patronun kimler bilmiyorum artık

Bencede... nasıl durdurabilirim kendimi...
Kendime hep sözler veriyorum ama tutamıyorum ;( :KK43:

Kendi hayatindan memnun degilmisin? Yani hayatin dolu dolu olsa vakit bulamazsin... veya aklina gelmez.

Ben sadece face kullaniyorum. Başka ülkelerde yaşayan arkadaşlarım var ve bazen resim filan atiyorum. Yani hic beni ilgilendirmedi beni başka insanlarin hayati. Zaten konum atan... yemek resmi filan atan insalari anlamam ama neyse

Bence kapat bu sosyal medya kanallarını.

4 face,3 instagram,1 swarm,1 twitter hesabım var hepsi ayrı ayrı emeklerle stalk için açıldı...
Bu konu da yardım edebileceğim tek şey stalk yapmanın incelikleri olur:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Başarılı falan cv yok sende
Paso atıyorsun bana kalırsa.

Sektörün ne, patronun kimler bilmiyorum artık

Neden ? Ben kk da vakit geçiren bir insan değilim hangi günde ne mesaj atmışım gözüküyor neden yalan söyleyeyim ki ?

Yazdığım tüm konular doğru. Yalan atma gibi bir niyetim olsaydı iş üzerine değil aşk üzerine hikayeler yazardım malum daha çok beğeniliyor o hikayeler.

Ben şu an bijuteri sektöründeyim. Bundan önce tekstil ondan önce de kozmetik sektöründeydim.
Stajımı ise sağlık sektöründe yaptım.

Neden bu kadar farklı sektörler diye sorarsan ?
Çünkü kurumsal iletişim uzmanıyım bu yüzden kurumsal olan her şirket de sektör ne olursa olsun çalışabilirim.

Katıldığım fuar Bijhorca'ydı. 10 gün sonra NEC Birmingham yani ingiltere ye katılacağız vs vs...
Ama ben ne zaman konu açsam siz bana saldırıyorsunuz, gerçekten anlamıyorum.

Ayrıca, eğitimimi full fransa da geçirdim orada doğdum çünkü ailem gurbetçi. 3 dil biliyorum fransizca, ingilizce ve türkçe... neden cv'im güzel olmasın ki. Benim cv'im güzel bence.

Zannım değişmedi. Boşa yordun kendini
Öyle çok yazarak

Düşüncen değişsin diye yazmadım kiii, yazmak istediğim için yazdım arada ince bir fark var... :)

Ne zaman konu açsam şahsıma saldıran birinin düşüncesi benim için pek birşey ifade etmiyor... arada bir girdiğim bir site sırf bazen "belki farklı bir görüş" alırım diye konu açıyorum.

Ben seni ciddiye almıyorum ama sen beni ciddiye alıyorsun çünkü tüm konularımı ezbere biliyorsun... :)

Byeeee

Ne zaman konu açalım bir daha bilmiyorum ama nasıl olsa sen hep burdasın yine saldırıya geçersin... :) Au revoir ma chère... :)

Back
X