- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Baktığınız kişileri engelleyin, baya işe yarıyor. Ben öyle yapıp kurtuldum:)
Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Ben de whatsapp'ta sürekli en son ne zaman çevrim içi olmuş ona bakıyorum imdaaaaatttttttt
Whatsapp'ı kapatmam imkansız, işle ilgili mesajlar geliyor.
Arşive kaldırdım, bu sefer arşive girip bakıyorum.
Komple silemiyorum, iradem zayıf...
Offfff offff.
anladım ama sevgiyi bitirmelisin bence içinde.
benim bitti sanırım sadece içimde öfke üzüntü ve kırgınlık kaldı. ne yazık ki sevgiden daha zor bunları geçirmek.
bir gün son yazışmalarımızı okudum beni kandırmasını toplantı yalanlarını bana ne kadar kötü davrandığını okudum. o gün kendime çok üzüldüm ve olduğu gibi sildim sohbeti
nefret kırgınlık ve üzüntü bile aslında bize yük
inşallah temizlrsin canım darısı bana.aah ah sorma! hem de nası anlatamam...
her tür negatif duygu insana zarar. işte kurtulmaya çalışıyorum kendime odaklanarak.
aslında hayatımı somut anlamda baya bir düzene koydum. ama manevi kısmında takıldım. yani kafamı tamamen temizlemeye çalışıyorum.
İşte ben bu aşamaya henüz gelemedim.
inşallah temizlrsin canım darısı bana.
zorlamadan olmuyor.
benim şu geldiğim halim bile bir mucize. ama çok zorladım kendimi bi ben bi kk biliyor.
Bi 10 sene sürer bu durum,sonra yorulursunuz bakmazsınız zaten:)
Ben de bir ara stalk işine gönül verenlerden biri olarak bu konuda kritik seviyeye ulaşmıştım. Güya whatsapp'ta çevrimiçi olmuyordum ama annemin telefonunda akşam saatlerinde devamlı çevrimiçi kalarak onun hangi saatlerde ve ne kadar süreyle çevrimiçi olup olmadığını kontrol ediyordum. Saat 19:00-00:00 arası gözüm sadece whatsapp'taydı. Whatsapp ile kalsa iyi. Bir de facebook ile instagram vardı tabii. Facebook'ta da hangi saatlerde çevrimiçi olduğunu, instagram'da da takipçilerini ve takip ettiği kişileri takip ediyordum.
Bu şekilde bir ay geçti ve sonra koca bir ayı nasıl da heba ettiğimi düşündüm. Takip işini bütünüyle bıraktım.
Şimdi düşünüyorum: Bu işin kime ne faydası oldu?
Sosyal medyanın en kotu tarafi bu. Geride kalmasi gerekenler geride kalmiyor. Bence bunun cozumu kendinize baska ugraslar bulmak. Kendi hayatinizla ilgili hedefler koymak ve onlar uzerinde calismak. Boyle olunca hayat telasindan onlari unutursunuz zaten. Bu arada bende ayni dertten muzdaribim. Beni iyilestirecek yegane sey bir ise girmem biliyorum ama iste bulamiyorum maalesef.
teşekkürler...Uygulamaları telefonundan sil ve birdaha yukleme; akıcı bir roman al okumaya basla; aklına gelince kitapla meşgul et kendini
Stalking işinde hayatınıza başka biri girince de devam ediyor musunuz ?
Cevabı hayır ise sizi önemseyen birini hayatınıza almaya ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?