stalk nasıl bırakılır?

bir sinava hazirlaniyorsunuz sanirim ona odaklanin bence. isinizi yoluna koyunca gerisi corap sokugu gibi gelecek . once kendi hayatinizi duzene sokun ve buna hedeflerinize ulasmak icin adim atmakla baslayin. basarinca ikisi de umrunuzda olmayacak

Konunuzu biliyorum hatta baya oneri de vermistim size olumlu dusunme adina.Bir ara tam toparlaniyordunuz.Enerjileri kendinizde topladiniz,onlardan enerjiyi cektiniz ne guzel.Onlar da bu enerjiden beslendikleri icin enerji azalmasini sizi sosyal medyada takip ederek belli ettiler.Siz krizi firsata cevirip ozguven yapacaginiza ohh olsun boyle bakarsiniz diyeceginize kalktiniz yine onlara enerji yuklemesi yaptinjz hala da yapiyorsunuz. Durumun farkina varin ve artik ipleri elinize alin enerjinizi yukseltmeye bakin.

sosyal olarak biraz mecburum hesabıma sanırım. orada var oldukça sosyalleşebilir oldum çünkü insanlar seni hatırlıyor böylece.

öncesinde hiçbir hesabım yoktu ve kendimi mutlu sanıyordum halbuki resmen hayattan kopmuşum onu fark ettim insanlar arkamdan iş çeviriyormuş sosyal medyam olmadığından fark etmiyormuşum vs.

aslında telefonumdan baya nefret eder oldum tamamen kapatsam mutlu olucam resmen.

bir sinava hazirlaniyorsunuz sanirim ona odaklanin bence. isinizi yoluna koyunca gerisi corap sokugu gibi gelecek . once kendi hayatinizi duzene sokun ve buna hedeflerinize ulasmak icin adim atmakla baslayin. basarinca ikisi de umrunuzda olmayacak

evet sınav ve ders işi daha çok zorlaştırıyor işte.

aslında baya hedefimi gerçekleştirdim ama en büyük sorunum işsizlik dolayısıyla sosyal ortamımın olmaması. ikisi birbirini getiriyor zaten. vakit çok ve ben tam odaklanamadığımdan ders çalışmaya aklım kayabiliyor işte. dönemsel olarak iyi oluyorum ama bazen herşey tepetaklak oluyor bi bakmışım çok kötüyüm.

başaramayacakmışım gibi geliyor artık bana üzülüyorum.

aynen öyle oldu teşekkür ederim ilginiz için.

aynen bi süredir çok iyiydim umursamıyordum ilgimi çekmeyi başardılar yine. ben de bunu ve sonuçlarının beni üzdüğünü gördüğüm için hemen müdahale etme kararı aldım bu yüzden size yazdım zaten. bu iş böyle gitmemeli.

çok teşekkürler gerçekten güç oldunuz bana biraz rahatladım...

Ahh ahh güç hep kendimizde de ama kurban rolü çok tatlı geliyor egoya : ))))

onları engelle. böylelikle görmezsin. zamanla da unutur gidersin.
gerçi aynı sorun bende de var, ben yapamıyorum. illa bakacam, rahat edemiyorum

pek mümkün değil demi bu devirde bu

Ben de keşke whatsapp ın bir on-off düğmesi olsa diyorum bazen. Çıkamadığım ama arşive kaldırdığım gruplardan bildirim gelmese keşke diyorum. Net açıksa geliyor bu haksızlık..

Neti komple kapatmak pek mümkün değil. Senin ki kafada bitiyor. Serisi olan ilgini çekecek bir kitap al ve oku. Zamanla dikkatini çekmediklerini göreceksin..

girlboss'cum ben de tusa hazirlaniyorum. kimler kimler yapiyor Allah askina calistiktan sonra yapilamayacak bir sey yok. sadece bir muddet odaklanacaksin. sevgiler...

Ahh ahh güç hep kendimizde de ama kurban rolü çok tatlı geliyor egoya : ))))

kurban rolü tatlı gelmiyor aslında ben hiç sevmem ezikleşmeyi. ama içimdeki hisler çok fazla kendimi tutsam bile dışarıya yansıyor bir miktar.

onlara sadece ek hesabımla bakıyordum yanlışlıkla tıklarım diye onu kapattım şimdi. bakmam artık.

hikayeme de kimler bakmış diye kontrol etmeyeceğim ona karar verdim

sosyal medya hesabını kapatmak. benim eski sevgilim beni engellediği için bende acaba ne var ne yok diye arkadaşlarını stalklıyorm

ee onun çaresi var

gruba basılı tutun sessize al diyin bildirim gelmiyor o zaman.

bi de ben bazen whatsappı kaldırıyorum atuyorum 1 2 gün sonra tekrar yüklüyorum 10 saniyelik iş ve yazılan mesajlar silinmiyor kim ne attıysa ulaşıyor size tavsiye ederim.

aslında bi arkadaşım fantastik kitap serisi hesiye etmişti ona başlayacaktım iyi fikir unutmuştum hatırlattınız teşekkürler

girlboss'cum ben de tusa hazirlaniyorum. kimler kimler yapiyor Allah askina calistiktan sonra yapilamayacak bir sey yok. sadece bir muddet odaklanacaksin. sevgiler...

çok teşekkür ederim canım. hangi tusa gireceksin?

kk da tus grubu yapalım mı ilgili başlıkta hepberaber gaza geliriz :)

sosyal medya hesabını kapatmak. benim eski sevgilim beni engellediği için bende acaba ne var ne yok diye arkadaşlarını stalklıyorm

:))

e çözüm yok o zaman işte kapatmak çözüm değil açık olduğundan hesapları hesabım olmadan bile bakabilrim zaten kendi hesabımla bakmıyorum yanlışlıkla tıklarım diye. kapatsam bir şey değişmeyecek o açıdan

Boş insan olmayıp.. demek ki boş vakitniz çok. yokmuş galiba tus a hazırlanıyormuşsunuz. Tustan kaçmak için sosyal medya çok tatlı geliyor anladığım kadarıyla.. tusu sevmeye çalışısın ne diiym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…