• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stalk nasıl bırakılır?

konum neden taşındı?

sosyal medya kullanmayana bu dert gelmeyebilir ama bu bir dert!!!

hiçbir başlığa uymayan sallapati bir konu değil bu!

harika iş moderasyon alkış.

bu siteden derman arayanda kabahat

yeter artık bıktım moderasyonun subjektif kararlarından

girmeyeceğim bir daha

Görmek istemediğin kişileri engelle. Yada hesabı bi süre kapat. Yeni başlangıçlar yapana kadar açma.
Bide sakın hikayelerine bakma. görüyolar senin baktığını ve belkide inadına paylaşıyolar

sebep ne peki? o kadını neden takip ediyorsunuz?

mesela bu kadın da benim hikayelerime bakıyor 2 aydır. amacı ne çözemiyorum.

Ay valla bilmiyorum ya.. Bilsem çözücem de çözemiyorum. Kadının mutluluğunu kıskanmıyorum ikimizinde çocukları oldu vs. Ama o da beni takip ediyo. Düğün gecesi yanlışlıkla takip isteği yollamış falan. Onu bilmiyorum, seninkini de bilmiyorum ama ben sırf meraktan ediyorum. Yani neler yapıyo diye.

Ay valla bilmiyorum ya.. Bilsem çözücem de çözemiyorum. Kadının mutluluğunu kıskanmıyorum ikimizinde çocukları oldu vs. Ama o da beni takip ediyo. Düğün gecesi yanlışlıkla takip isteği yollamış falan. Onu bilmiyorum, seninkini de bilmiyorum ama ben sırf meraktan ediyorum. Yani neler yapıyo diye.

ilginçmiş.

sadece merakı anlarım. ben de çoook nadir eski sevgililerim napmış bakarım aa çocuk yapmış vs der sevinirim hatta.

benimki ama kaşınıyor resmen.

bu başlığı açtığımdan beri takip etmiyorum. ama ilginç şeyler oluyor. ikisinin ortak arkadaşı beni takip etmeye başlamış. ben geri takip yollamadım mesela. kesin foto falan koyar sinir olurum. dikkatimi çekmeye çalışıyorlar ama yemicem.

bu siteden derman arayanda kabahat

yeter artık bıktım moderasyonun subjektif kararlarından

girmeyeceğim bir daha
Konunuz dert konusu değildi, bdvlik olmayan konular taşınır ve her aklına gelen konuyu bdvde açan üyelere uyarı verilir, bu kural bdvde açılmış bölüm kurallarında yazar, size kendi konularınızla örnek vereyim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/abartiyor-muyum.1033232/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/aldatilmisim.1016385/
Linklerini verdiğim konularınız gibi içerikler bdvliktir bdvde kalır, gördüğünüz üzere bdvdeler.

Ama bu topiğiniz ve kola (kumaş sertleştirici) nerden bulabilirim? gibi konularınız bdvlik değildir taşınır, her üyeye yapılan işlem size de yapılıyor.

Buraya üye olan herkes kullanım sözleşmesi, site ve dahi bölümlere ait olan kurallara uymakla mükelleftir.
Kullanım sözleşmesinde şu maddeler yer alır:

• Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

bu konum dert konusu.

neye göre dert konusu olmadığına karar verdiniz anlamadım?

ıvır zıvır bir şey sormuyorum bir derdimi paylaştım. bu kadar subjektif bir tavır olamaz yani.

Kazen Kazen merak ediyorum sosyal medya ile ilgili sorunlarımız dertten sayılmıyor mu biz 21. yy da yaşamıyor muyuz bana mı öyle geliyor yoksa?

Back
X