- 30 Ocak 2013
- 29.381
- 43.878
- 798
- Konu Sahibi esmergizmo
-
:))
e çözüm yok o zaman işte kapatmak çözüm değil açık olduğundan hesapları hesabım olmadan bile bakabilrim zaten kendi hesabımla bakmıyorum yanlışlıkla tıklarım diye. kapatsam bir şey değişmeyecek o açıdan
Boş insan olmayıp.. demek ki boş vakitniz çok. yokmuş galiba tus a hazırlanıyormuşsunuz. Tustan kaçmak için sosyal medya çok tatlı geliyor anladığım kadarıyla.. tusu sevmeye çalışısın ne diiym :)
subat tusuna girecegim. oyle bir baslik mi var bilmiyordum :) olur tabi neden olmasin :)
bence de bir çözümü yok
çözüm kafada işte bence.
şu topiki açmak bile bana karar aldırdı bu konuda. artık takip etmeyeceğim sö veriyorum. iyi ki yazmışım buraya.
Bas engeli.'misal bende şeyma subası acun gereksiz sacma sapan ünlüler hepsi engelli! Boşa mb harcamıyorum:)
darısı başıma gerçi ben engelli olduğum için aramada çıkmıyorum o yüzden acaba engelim kalkmış mı diye arkadaşının yorumlarından bakıyorum tam da stalk sayılmaz benimkisi
ee onun çaresi var
gruba basılı tutun sessize al diyin bildirim gelmiyor o zaman.
bi de ben bazen whatsappı kaldırıyorum atuyorum 1 2 gün sonra tekrar yüklüyorum 10 saniyelik iş ve yazılan mesajlar silinmiyor kim ne attıysa ulaşıyor size tavsiye ederim.
aslında bi arkadaşım fantastik kitap serisi hesiye etmişti ona başlayacaktım iyi fikir unutmuştum hatırlattınız teşekkürler
ay aramada çıkıp çıkmadığına bakmak nedir canısı ya
yapma bunu kendine. çok üzücü değil mi engelimi kaldırmış mı diye sürekli takip etmek. ne fark eder kaldırsa ne kaldırmasa ne?
Gün içinde sürekli yazıştığım arkadaşlarım da var o yüzden de komple kaldıramıyorım whatsapp ı
Sessize alıyorum zaten onları ama arşive kaldırdığım grubun ilk mesajda ana sayfada belirmesi durumu sinirimi hoplatıyor.
Ben de mistik fantastik serileri severim. Bu aralar Kasabada bir cadı, aşık cadı, yalnız cadı üçlemesine sardım.Dikkat dağıtmada çok işe yarıyor kitaplar..
Sana hediye edilenin adı ne? Merak ettim. Belki sonra ona bakarım..
bu 3'lemeyi tavsiye eder misn peki canm ?
Valla canım kocamın 7 sene önceki sevgilisinin sezaryen doğum anında karnının içine kadar görmüş kadınım stalklarken. Hatta kadının kocasının nikah şahidine kadar takip ediyorum... Valla kurtulan varsa beni de kurtarsın...
Şöyle ki bazıları yazımı basit diyebilir ama benim hoşuma gitti. Çeviri güzel. Yorumlarını okursan daha iyi bilgi verir.
İlk kitabı tesadüfen aldım gibi bir şey ama sonradan merak sardı işte..
Gün içinde sürekli yazıştığım arkadaşlarım da var o yüzden de komple kaldıramıyorım whatsapp ı
Sessize alıyorum zaten onları ama arşive kaldırdığım grubun ilk mesajda ana sayfada belirmesi durumu sinirimi hoplatıyor.
Ben de mistik fantastik serileri severim. Bu aralar Kasabada bir cadı, aşık cadı, yalnız cadı üçlemesine sardım.Dikkat dağıtmada çok işe yarıyor kitaplar..
halen sevdiğim için canım
Valla canım kocamın 7 sene önceki sevgilisinin sezaryen doğum anında karnının içine kadar görmüş kadınım stalklarken. Hatta kadının kocasının nikah şahidine kadar takip ediyorum... Valla kurtulan varsa beni de kurtarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?