stalk nasıl bırakılır?

Bas engeli.'misal bende şeyma subası acun gereksiz sacma sapan ünlüler hepsi engelli! Boşa mb harcamıyorum:)

aslında boş olmamam lazım ama boşluk yapıyorum işte. bu zarar veriyor aslında bana. aynen ders çalışmak zaten zor bişey. bahane gibi oluyor insana.

çözüm kafada işte bence.

şu topiki açmak bile bana karar aldırdı bu konuda. artık takip etmeyeceğim sö veriyorum. iyi ki yazmışım buraya.

darısı başıma gerçi ben engelli olduğum için aramada çıkmıyorum o yüzden acaba engelim kalkmış mı diye arkadaşının yorumlarından bakıyorum tam da stalk sayılmaz benimkisi

darısı başıma gerçi ben engelli olduğum için aramada çıkmıyorum o yüzden acaba engelim kalkmış mı diye arkadaşının yorumlarından bakıyorum tam da stalk sayılmaz benimkisi

ay aramada çıkıp çıkmadığına bakmak nedir canısı ya

yapma bunu kendine. çok üzücü değil mi engelimi kaldırmış mı diye sürekli takip etmek. ne fark eder kaldırsa ne kaldırmasa ne?

Gün içinde sürekli yazıştığım arkadaşlarım da var o yüzden de komple kaldıramıyorım whatsapp ı
Sessize alıyorum zaten onları ama arşive kaldırdığım grubun ilk mesajda ana sayfada belirmesi durumu sinirimi hoplatıyor.

Ben de mistik fantastik serileri severim. Bu aralar Kasabada bir cadı, aşık cadı, yalnız cadı üçlemesine sardım. Dikkat dağıtmada çok işe yarıyor kitaplar..

Sana hediye edilenin adı ne? Merak ettim. Belki sonra ona bakarım..

bu 3'lemeyi tavsiye eder misn peki canm ?

Valla canım kocamın 7 sene önceki sevgilisinin sezaryen doğum anında karnının içine kadar görmüş kadınım stalklarken. Hatta kadının kocasının nikah şahidine kadar takip ediyorum... Valla kurtulan varsa beni de kurtarsın...

bu 3'lemeyi tavsiye eder misn peki canm ?

Şöyle ki bazıları yazımı basit diyebilir ama benim hoşuma gitti. Çeviri güzel. Yorumlarını okursan daha iyi bilgi verir.
İlk kitabı tesadüfen aldım gibi bir şey ama sonradan merak sardı işte..

Baktığınız kişileri engelleyin, baya işe yarıyor. Ben öyle yapıp kurtuldum:)

diyecek birşey bulamadım valla

Şöyle ki bazıları yazımı basit diyebilir ama benim hoşuma gitti. Çeviri güzel. Yorumlarını okursan daha iyi bilgi verir.
İlk kitabı tesadüfen aldım gibi bir şey ama sonradan merak sardı işte..

edebi değeri olmasa da arada kafa dağıtmak rutinden çıkmak için güzel bir kitaba benziyor fiyatı da uygun bir ara alayım :)

o arşiv olayını bilmiyorum ya ama whatsappa ben de sinir oluyorum artık. sürekli ulaşılabilir olmak hoş değil.

bakar yazarm adını birazdan.

o arşiv olayını bilmiyorum ya ama whatsappa ben de sinir oluyorum artık. sürekli ulaşılabilir olmak hoş değil.

bakar yazarm adını birazdan.

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Ben de whatsapp'ta sürekli en son ne zaman çevrim içi olmuş ona bakıyorum imdaaaaatttttttt
Whatsapp'ı kapatmam imkansız, işle ilgili mesajlar geliyor.
Arşive kaldırdım, bu sefer arşive girip bakıyorum.
Komple silemiyorum, iradem zayıf...
Offfff offff.

sebep ne peki? o kadını neden takip ediyorsunuz?

mesela bu kadın da benim hikayelerime bakıyor 2 aydır. amacı ne çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…