- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalabiliyorum ilk gebeliğim de tüp bebekti ve sezeryan doğumla kızım dünyaya geldi. Planlı sezeryan dı tüp bebek olduğu için doktor sezaryen önerdi ve sorgusuz sualsiz kabul ettik öncesinde de tüp bebekle hamile kalıp düşük yapmıştım tek düşüncem kızım dünyaya gelsin de nasıl olursa olsun du. Ama sonradan hata ettiğimi anladım tüp bebekle hamile kalıp normal doğum yapanları duydukça kendimi kandırılmış gibi hissettim en azından Bi deneseydik olmasa tabi sezaryen kabul edilir ama hiç denemeden ameliyat olmak beni üzdü. Aradan 5 buçuk yıl geçti yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bu sefer normal doğum yapmak istiyorum aşırı Bi heves istek var bu duyguyu tadmak istiyorum belki bir daha hamilelik te olmaz en azından denemek istiyorum. Bulunduğum ilde tek bir doktor ssvd destekliyor. Öncelik benim yeterince bilgi sahibi olup hazır olmamı istedi bunun içinde tecrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum ssvd yapan veya yapmak isteyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi tecrübelerinizi bizimle de paylaşın