ssk yok hamileyim kızlarrr yardımmmmm

M

marina00

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi marina00
kızlar ben 22+3 günlük hamileyim hicbir sosyal güvencem yok bana avrupa yakasında fiyatları uygun olan hastane biliyosanız söylermisiniz suan maddi gücümüz yetmiyo gittiğim hastaneye dogum fiyatlarıda cok pahalı cok acil yardım lütfennnnnnnnn

• Konu Sahibi marina00
Devlet hastanelerine git canım Cerrehpaşa ve çapaya bi sorun Allah yardımcınız olsun benim bir tanıdığımında yoktu bi sosyal güvencesi bakırköy doğumevinde yapmıştı bak orası olabilir

• Konu Sahibi marina00
suan kontrollerını saglık ocagında yapabılırsın dogumu bılmıyorum canım

• Konu Sahibi marina00
evet devlet hastanesine gidebilirsin canim arkadasin dedigi gibi..illa sosyal bi güvencen olmasina gerek yok devlet hastanesine gitmen icin..muayne fiyatlari cok uygun oluyor ama dogumu bilmiyorum..özel bir hastaneye göre kat kat ucuzdur ama :KK66:

• Konu Sahibi marina00
Canim devlet hastanesine gitmen daha uygun olur diye düşünüyorum ama özele gitmek istiyorsan özel güngören hastanesinin fiyatlarinin bir çok hastaneye göre uygun olduğunu biliyorum.sitesini araştir istersen.iletişim bilgileri orada mevcut.

• Konu Sahibi marina00
Canım avrupa yakasında nerede oturduğunu bilmiyorum ama Bköy doğumevi,Semiha şakir zeytinburnunda,Bköy devlet buralarda doğumun uygun olduğunu biliyorum.illaki özel diyorsan G.O.P civarındaki fiyatların daha uygun olduğunu duymuştum.avcılar tarafında da Uğur hastanesi ve Anadolu nun fiyatlarını araştır.Nisa içinde uygun diyorlardı ama bilmiyorum birde Merter Vatanı araştır derim.inşallah yardımcı olmuşumdur bebeğine ve kendine iyi bak.

• Konu Sahibi marina00
yeşil kart için müracat etsen olmaz mı?

• Konu Sahibi marina00
canım bencede yeşilkarta başvurmalısın en fazla bir ay içinde çıkarılıyor diye biliyorum bi sorun olmazsa doğumuna daha var nasılsa.

bugüne kadar özel duygu hastanesine gidiyodum ama şimdi durumumuz kötü daha ucuz biyer bakıyorum tahlil falan istiyolar cok pahalı yaptıramam cünkü

anne-çocuk sağlığı merkezleri var, bildiğim kadarıyla ücretsiz.
övgüyle bahsediyordu iş yerinden arkadaşlar.
kontroller için buraya gidebilirsiniz.

canım bence devlet hastanesıne gıt ordada cok ıyı drlar var hem tetkıklerını yaptırırsın hem ultrasona sokarlar bence özele hiç gerek yok yada yesılkarta basvur ama oda galıba özelde gecmıyo bildigim kadarıyla allah kolaylık versın

hemen bi yeşil kart çıkar canımm allah işini rast getirsinnn.

X