ssedoshh da çeyizlerini sersin madem :)

ssedoshh'un yeni cicileri:8:

tepsim,çaydanlığım,salata için kayık kaselerim 2 boy,tuzluğum-karabiberliğimle takım yağlık-sirkeliğim,baton kek kalıbım
$Fotoðraf1058.webp$çaydanlýk.webp$Fotoðraf1057.webp$kek kalýbým.webp$Fotoðraf1056.webp

bernardodan aldığım önlük takımım ve esse'den aldığım 6'lı kalp silikon kek kalıbı (benimkinin 6'sı da kırmızı renk):87:

$önlük-tutacak-eldiven.webp.webp

dormina battaniyemiz,yumuşacık tavsiye ederim kızlar (benimkinin deseni daha değişik ama rengi bu,aynı desenden bulamadım nette:59:)
$battaniyemiz.webp

dormina battaniyemiz,yumuşacık tavsiye ederim kızlar (benimkinin deseni daha değişik ama rengi bu,aynı desenden bulamadım nette:59:)
Eki Görüntüle 267140

Bende de var canım dormina :) dünyanın en kaliteli battaniye firması olduğu söyleniyor.. Deneyince görecez. Dur bende ekleyeyim çeyizime :)

Güle güle iyi günlerde kullan canım

cnm bu battaniye kalınmı? bide nerden ve ne kdra aldın yazabilirmsn:69:

canım çok güsel,kalın ama ağır değil yani çok ideal bence.ya 90 tlydi ya da 80 net hatırlamıyorum nilcim yaa..
Eminönü Kürkçü Han'dan aldım,ordaki sarev mağazasından adı aslı ev

Bende de var canım dormina :) dünyanın en kaliteli battaniye firması olduğu söyleniyor.. Deneyince görecez. Dur bende ekleyeyim çeyizime :)

Güle güle iyi günlerde kullan canım

teşekkür ederim..sende güle güle güsel günlerde kullan inş.canım:16:

canım herşeyin çok güzel. taçtan aldığın uyku setinin nevresim takımını bayılarak almıştım.ve ayrıca braun.un blendır setini bende alacağım. mr570.(inşallah:34:) bu arada battaniyenin rengine bayıldım. Güle güle güzel günlerde kullan sevdiğinle kuzum. Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım herşeyin çok güzel. taçtan aldığın uyku setinin nevresim takımını bayılarak almıştım.ve ayrıca braun.un blendır setini bende alacağım. mr570.(inşallah:34:) bu arada battaniyenin rengine bayıldım. Güle güle güzel günlerde kullan sevdiğinle kuzum. Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sağol canım benim,inş.huzurla,mutlulukla ve aşkla kullanırız çeyizlerimizi.
bu arada blender güsel görünüyor şimdilik inş.kullanınca da gerçekten güselmiş derim:1:

canımcım blendırın videolarını da izledim her bir parçasıyla ilgili. bence çok iyi seçim yapmışsın. dediğin gibi mutlulukla huzurla kullanırız çeyizlerimizi:34:

cips kaselerimiz ama bizimkiler yeşil

$cips kaseleri bizimki yeþil.webp

bisküvi-kurabiye saklama kabımız en arkadaki arılı,çiçekli,renkli ve yuvarlak olan bizimki
$bisküvi-kurabiye saklama kabý.webp

soğan-sarımsak-limon saklama kaplarımız

$soðan saklama kabý.webp $sarýmsak saklama kabý.webp $limon saklama kabý.webp

Back
X