AMANNNNN BOŞ VER ABLAM GİTSİNELR FENERLERİNE,günaydınlar kızlar bende haber bekliyorum gelince yazarım kaliş akşam maça gidiyormuş seninkiyle benimki fb aşkı ikisinide sarmış anacım biz ne zaman toplanıyoruz mıhtarım öptüm
TAMAM KIS BAĞIRMA SENİDE KESELİYCEMkaydirigubbakcemile5 EMME VEYSEL ABİM KİMİN KESELEYEMEM YANİİİİ:lepi:Bana yokmu mıhdarrrrrrrrrrr bende İsterem kese kÖpÜk bİde masaj ayyyyyyyyyyyy kıss bak unuttum yarım saat hamamda koltuk vardıya orda masaj yaptırdım negÜzel oluyo boynunu bacaklarını tÜm vÜcut ÇalıŞıyo aslında yer olacak evede alacan o meretİ pc otururken masajda olacan neİyİ olur degme keyfİne ay acıktım yavvvvvvvv ogluŞta gelmedİ masa hazır onu beklİyorum kahvaltı yapcas haŞhaŞlı bÖrek getİrecek gel desem gelmezsİn ye desem yemezsİn ÇÜnkÜ sen rejİmdesİnnnnnnnnnn
AŞKOLSUN ABLAM NE YORUL MASI BEN GENÇ VEDE DİÇİM YANİİİhihoyyythihoyyythihoyyyttombişim nassın eyimisin işi üstlendik emme göle maya çalmak hesabı ya tutarsa tutmassa sıra sende elbet bir tutturan olur ciğhöfte partisi ne zaman habnerimiz olsun da bu sefer yeşillikleri yıkama işini biz yapalım mıhtarım çok yoruldu kızılcahamamda öptüm
bu kalişimin bebeğineeeeee
dilekablmn bebişine
serseriçiçiğime bnlar bebeişlerin hediyeleri hani ş jakzi keyfinin
DÜŞÜNCELİ KAYMAĞIM BENİİİİİMMM:1hug:a.s.
bu sarlirada ikiz olana kimin olrsa artkn
TEŞEKKÜRLER ANUŞKACIĞIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Süper bir buluşma olmuş. Ne iyi etmişsiniz, özendim vallahi. Umarım bu güzel dostluğunuz bir ömür sürer.
eylülüm ellerine saglık aldık kabul ettik hadiyeni imşallah torunlarıma kısmet olur bizden geçti öpüyorum canım
bu kalişimin bebeğineeeeee
dilekablmn bebişine
tombişime
serseriçiçiğime bnlar bebeişlerin hediyeleri hani ş jakzi keyfinin
angarada seni çok ama çookkkkkkkkkkkk seviyo güzellerin esmeri esmerlerin güzeli esmer güzelisizi seviyorum angarammm