KIZIM SEN 9 AYLIK DEĞİLMİSİN? NE SABIRSIZ ŞEYSİN, ECÜK BEKLE DİDİM SAMA DEMİİ:mymeka:bekle bekle bi türlü resim ekleme sen mıhtarım şimdi gördüm
hiç çatlamdım çok sevindim bilakısss ne kadar şurunsunuzzzz kaydirigubbakcemile3
şarap gibisinizzz çiğ köfte demeyin bana hemen hazırlıklar başladı yapılacak şimdi bi
razdannn:sinifsinif: öpyörüm hepiniz dermişim eşlerinizi değil sizleriii çok çok öpem yanaklarınızdaaaa
:enbuyukkk:a.s.
TEŞEKKÜRLER ÇOKOM:1hug:, ALLAH RAZI OLSUN:Saruboceq:, GERÇEKTENDE ÖYLE OLDUcokacimcoookkk nı en güzel, en geniş kapsamlı buluşmalarında biri olmuş, özlemişiz ankaranın güzel hatunlarını
buluşma süper ama çiğköfte süper ötesi....nasıl da canımız çekit....ama haksızlık bu öyle değil mi...kalimeracım...
AMİİİİİN CANIM:Saruboceq: HEMDE ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜÜ, DOLU DOLU BİR GÜN, BİR GECE GEÇİRDİKopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Ne güzel bir gün geçirmişsiniz. Neşeniz bol olsun:):)
EKÜRÜM ÜZÜLME KIYAMAM BEN SANAAAA:1hug:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
:gitme::gitme::gitme::gitme:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
YAAAA NE İYİ OLURDU PINARCIM BEE:1rolleyes:ablalarım çok şekersiniz yüreğnize sağlık...
tombiş ablam kalimeram içimin yağları eridi ne olurdu kocişimle bende orada olsaydık...offf off...
ama olsun siz mutlu olmuşsunuz ya bize de yansıdı..allah içinize sindirsin..
kocaman öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum hepinizi....
teşekkürler canım gerçekten resimde ne gördüysen eksik var fazla yok hani poz verme durumunda insan hazrola geçer gibi oluyo ciddi duruyo kahkahanın ardı arkası kesilmedi üstelik eşlerimiz ilkdefa gördüler birbirlerini ama sanki abikardeş yada kırkyıllık dost akraba gibiydik enkısa zamanda tekrarlamak için sözleştik bilehanimlar muhtesemsiniz bayildimmmmm sizeeecok guzelll yaa cok mutlu oluyorum boyle tablolar goruncee..dikkatimi ceken birsey de esleriniz acaip neseli vee eglenceli insanlara benziyorlar..hicbirinin surati asik degil ve hepinizden pozitif enerji geliyor.. sevdigim birkac ilden biri ankaraaa..:asigim:cok samimi bir ortam olmus.inanmadigima yazmam gercekten bayildimm cok guzel dusunulmus herseyy..hem romantikk hemdee eglenceliii gecmisss:asigim:
evet pınarım keşke olsaydınız gönül bütün dostları yanında istiyo ama denk gelmiyo eşimin bizlere ufak bi sürprizi oldu gerçekten harika zaman geçirdik güzel yüreginle hep aramızdasın öpüyorum canımbenimablalarım çok şekersiniz yüreğnize sağlık...tombiş ablam kalimeram içimin yağları eridi ne olurdu kocişimle bende orada olsaydık...offf off...ama olsun siz mutlu olmuşsunuz ya bize de yansıdı..allah içinize sindirsin..kocaman öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum hepinizi....
EVET CANIM GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL, ÖOK SAMİMİ BİR ORDAMDI,hanimlar muhtesemsiniz bayildimmmmm sizeeecok guzelll yaa cok mutlu oluyorum boyle tablolar goruncee..
dikkatimi ceken birsey de esleriniz acaip neseli vee eglenceli insanlara benziyorlar..hicbirinin surati asik degil ve hepinizden pozitif enerji geliyor..
sevdigim birkac ilden biri ankaraaa..:asigim:cok samimi bir ortam olmus.inanmadigima yazmam gercekten bayildimm cok guzel dusunulmus herseyy..
hem romantikk hemdee eglenceliii gecmisss:asigim:
KESİNLİKLE HAKLSISN TOMBİŞİM FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK GERÇEKTENkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teşekkürler canım gerçekten resimde ne gördüysen eksik var fazla yok hani poz verme durumunda insan hazrola geçer gibi oluyo ciddi duruyo kahkahanın ardı arkası kesilmedi üstelik eşlerimiz ilkdefa gördüler birbirlerini ama sanki abikardeş yada kırkyıllık dost akraba gibiydik enkısa zamanda tekrarlamak için sözleştik bile
günaydın mıhdarım üzülme jakuziye girmedim diye nasılsa 15gün bizim artık ozaman girersingelmicenmi kısssssss yanıma beni yanlızmı bırakcan dagın başında gerçi kimsenin biyeri yemez beni kaçırmaya zaten evde olanlar haftaiçi çalışanlar haftasonu gelirsiniz neolacak gıııııııııı bigecede dönüşümlü uyuruz yada oyurdugumuz yerden gönüller bir olsun yeter haa 1 ocak 15 ocak arasına degiştirdim devresini
evet canım önce kartopumuzu oynarız sonra hamam sefası yapar sıcacık çayımızı yudumlarken okey partisi oh negüzel olur haftaiçi eşim olmucak kk üyeleri yanlız bırakmazsınız beni artık bize uyar canım ayarla haber ver hiç sıkılmadım doldurdum jakuziyi yattım uyudum içinde gecede okey oynadık vakit nasıl geçti anlamadım bende seni öpüyorum bülent abiye selamtombişim kartopumu oynucaz hamamdan çıkıp üşütürüz neyse bizde okey oynarız tekrar hayırlı olsun haymana var aynı şekilde beni arayacaklar bide orayı görelim mi ne dersin ee bizden sonra sıkıldınızmı naptınız ordakiler samimi konuşkan insanlar sizi yanlız bırakmamışlardır eşine selamlar canım seni öpüyorum
heyyyyyyyyyyy ordamısınız rejim diyet falan ne olsu
utanmıyosunuz dimi fantezi falan yasmin orada tekmi kaldı yazık artık gene elma diyetinize başlarsınız
bide bana gel diyosunuz yanlız ne yapacakdım siz jakuzi sefası yaparken
tombişşşşşşşşşşşş oralardamısın hani bana çiğ köte üüüüüüüüüüüü aglıyom işte
şimdiben kk ankaralı gurubu 9 ay 10 gün sonra bebekleriylemi görecem iyiki nam yokmuş
kıskandım çok güzelmiş
sonrski gezilerden haberim olsun yoksa vururum sizi bi dahada jakuzi fantezisi yapamazsınız:gitme: :gitme:klava:
hanımlar çok güzelsiniz.. eşlerinizle ömürr boyu mutlu olun...
kalimerammm harikasın ,enişteyide gördük,şakacı birine benziyor sanki senin gibi yani,,
Rabbim ömür boyu mutlu etsin.. bir yastıkta yaşlanın...:asigim: