Squirting hakkında

Başlığın altındakileri okudunuz mu? Bazı arkadaşlar her birliktelikte fışkırtma oluyor ve çok çok zevkli diyor. İnsan merak etmiyor değil. Yoksa ben de çok iyi orgazm olduğumu düşünüyorum, kendimden geçiyorum hatta. Ama squirting olsaydı hayır demezdim😝😝
Okudum hepsini bana yetiyor 🤷🏼‍♀️ olmiyan birşeyi zorliyamicam olsam olurdum

Burada bir konu vardı o zaman üye değildim. Alexden Yatağa geçti demişti üye. Herkes dalga geçmişti. Fışkırmada evet geçiyor alezden. Yeterki gelmiyor. Bu arada belki sizin öyledir ama benim sadece uç nokta ile oynayarak olmuyor. Bir nokta var etkilendiğim eşimin parmaklarıyla keşfettiği iç kısımda. Orayla oluyor.
Aynı şeyden bahsediyoruz.evet alezin birkaç kat olması lazim.

Yapısaldır her halde, ben de çözemedim, dediğim gibi bir kaç defa bacaklarımı ıslatacak şekilde ıslandım ama olağan üstü bir his yaşayarak değil. G noktasını da uyarıyoruz, nefesimi kesecek şekilde orgazm olduğum da oluyor ama öyle çarşaf alez ıslatan bir durumum olmuyor. Her kadının bedeni farklı, orgazm dipsiz kuyu, g spot konusundaki tatktikler çok etkili eğer fışkırma yaşanacaksa beden buna uygunsa o şekilde kesin yaşanır. Zirveyi şiddetli yaşayıp da fışkırmıyorsanız siz fışkırmayacaksınız demektir. Burada var gerçekten çarşaf alez yetiştiremeyenler ama ben onlardan değilim maalesef.
Bence işi bilmiyorsun.anlattım ben.dene lütfen.olacak mı ben de merak ettim 😄. Bence yapısal değildir.herkesin bedeni aşağı yukarı aynı özelliklere sahip.bilgisizliktendir o.

Bence işi bilmiyorsun.anlattım ben.dene lütfen.olacak mı ben de merak ettim 😄. Bence yapısal değildir.herkesin bedeni aşağı yukarı aynı özelliklere sahip.bilgisizliktendir o.
Anacım burada en bilgililerden biri sayabilirim kendimi, uygulamada da gayet aktifiz ama dediğimden öteye geçemedik. Olmayanı neden zorlayayım, mutluyum ben böyle, fışkırması da olmayıversin 😁

Bence gerçekten orgazm yaşıyorsanız ama bu fışkırtmayı yaşamıyorsanız yapı ile alakalı olabilir. Ama bakın gerçek orgazmdan bahsedigorum. Birçok kadının bunu yaşamadığını görüyoruz burada. Bence bu ayrımı net yapmalısınız. Eğer orgazm yaşıyor ama fışkırtma olmuyorsa başka yapacak bir şey yoktur bence. Çünkü onunla bağlantılı.
Gerçek orgazmdan kastınız nedir

Noldu konu sahibi (çakma kadın) abi, uçmuşsun! :sinirli:
Şikayetimi çözüme kavuşturduğu için adminlere teşekkür ederim :KK200:

Eşim nickimi gördü, ilkini o yüzden değiştirdim. Poyrazkedi yapmıştım, sonra adıma çok alıştığımı farkettim, zemheri poyraza çevirdim 😁
Canımsın 💞 kendine iyi bak. Love selamlarımı iletir misin. Ismimi söylersen hatırlayacağını düşünüyorum. Bi ara chatleşmiştik bayağı 😍😘

X