Squirting hakkında

Çok fazla bunu yaşayabilen yok. Squirting çok farklı bir konu. Konuyu oraya da açsak çok fazla yaşayabilen çıkmazdı sanırım. Siz nasıl bu ladar basit yaşıyorsunuz, bahseder misiniz lütfen yukarda anlattığını kadar kolay değil, bizde olmuyor. Bir de etraf vs ıslanıyor mu nasıl önlem alıyorsunuz?
Evet su çok tazyikli ve fazla geliyor.tek kat alez bile yetmiyor.bunu yapmaya niyetlenince altına 2,3 kat katlayıp elez koymak gerekiyor.dediğim gibi o klitorisin uç noktasıyla hızlık hızlı oynayınca geliyor.başka bir şeye gerek bile yok.tabi seksin sonlarına doğru yapıp vajina ıslanmalı iyice.ilk defalarda baya zaman alabiliyor ama zamanla birkaç saniyede bile bu durumu yaşayabiliyorsunuz.vücut öğrebiyor gerçekten.çok rahatlatıcı ve zevkli bir duygu.çişiniz gelir gibi olacak ama sakın çiş sanmayın yapmaya devam edin.çiş değil o.bazen okuyorum buralarda seksten sonra hemen çişim geliyor diye.anlamıyorlar bu duruma yaklaştiklarını.

Evet su çok tazyikli ve fazla geliyor.tek kat alez bile yetmiyor.bunu yapmaya niyetlenince altına 2,3 kat katlayıp elez koymak gerekiyor.dediğim gibi o klitorisin uç noktasıyla hızlık hızlı oynayınca geliyor.başka bir şeye gerek bile yok.tabi seksin sonlarına doğru yapıp vajina ıslanmalı iyice.ilk defalarda baya zaman alabiliyor ama zamanla birkaç saniyede bile bu durumu yaşayabiliyorsunuz.vücut öğrebiyor gerçekten.çok rahatlatıcı ve zevkli bir duygu.çişiniz gelir gibi olacak ama sakın çiş sanmayın yapmaya devam edin.çiş değil o.bazen okuyorum buralarda seksten sonra hemen çişim geliyor diye.anlamıyorlar bu duruma yaklaştiklarını.
Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirme için, bunu yaşayabilen nadir ve bilgili insanlardansınız. Çiş olmadığına eminiz dimi bu fıskırtmanın😅. Çünkü bazı yerlerde vucütta bunun için ayrı bir mesane olmadığı, bunun da çiş mesanesinden olduğuna dair yazılar var. Bir de normal orgazmdan zevk anlamında çok mu daha iyi?

Öncelikle teşekkür ederim bilgilendirme için, bunu yaşayabilen nadir ve bilgili insanlardansınız. Çiş olmadığına eminiz dimi bu fıskırtmanın😅. Çünkü bazı yerlerde vucütta bunun için ayrı bir mesane olmadığı, bunun da çiş mesanesinden olduğuna dair yazılar var. Bir de normal orgazmdan zevk anlamında çok mu daha iyi?
Çoooookkkk zevkli.hatta ilk seferlerde başka bir dünyaya gidip geliyorsun neredeyse.bence bilmedikleri için yapamıyorlardır.o ıslaklığı sağlayan bartholin bezlerin ve çok az mesane salgısı.az birşey çiş de varmış ama sonuçta cinsel bir sıvı.seksten hemen önce işesen de geliyor çünkü.boş mesaneden ne gelecek ?

Burada bir konu vardı o zaman üye değildim. Alexden Yatağa geçti demişti üye. Herkes dalga geçmişti. Fışkırmada evet geçiyor alezden. Yeterki gelmiyor. Bu arada belki sizin öyledir ama benim sadece uç nokta ile oynayarak olmuyor. Bir nokta var etkilendiğim eşimin parmaklarıyla keşfettiği iç kısımda. Orayla oluyor.

Önceki mesajda ona cevap verdim zaten. Ve yapıyla alakalı olabilir dedim. Her Orgazm olduğumda oluyor bende çünkü.
Sizde de Ferhans hanımındaki gibi mi oluyor?
Çoooookkkk zevkli.hatta ilk seferlerde başka bir dünyaya gidip geliyorsun neredeyse.bence bilmedikleri için yapamıyorlardır.o ıslaklığı sağlayan bartholin bezlerin ve çok az mesane salgısı.az birşey çiş de varmış ama sonuçta cinsel bir sıvı.seksten hemen önce işesen de geliyor çünkü.boş mesaneden ne gelecek ?
Bunu bize de öğret acil😅. Ben de istiyorum. Biz normal orgazmı zor oluyoruz. Siz farklı bir seviyedesiniz.

Yahu sıradandan kastım bizim için sıradan ve rutin olan, sizin sıradanınız bir öpücük iki penetrasyonsa bilemem. Atacak olsam çok daha coşkulu atarım şöyle fışkırdım böyle zevk aldım şu kadar kez yaşadım diye, neden ihtiyaç duyayım ki böyle naif bir atmaya.
Bu arada sizi uzun zamandır okuyorum bilginizin ve bu foruma kattıklarınızı biliyorum. Bu anlatılanlara yorumunuz nedir? Bizde neden böyle olmuyor?

Sizde de Ferhans hanımındaki gibi mi oluyor?

Evet. Hatta alez yeterli gelmediği için bazen banyoda bile yapıyoruz. Ama benimki ferhansın gibi ucundan etkilenme kadar kolay olmuyor. G spot konusunu önerme sebebim bu. Oradan etkilendiğim noktayı keşfettik o kısma odaklanıyor eşim ve çok kısa sürmüyor ama evet tuvaletiniz var hissi oluyor. Eğer ilişkiden önce tuvalete çıkmadıysanız idrar gelebiliyor bir kez yaşadım. Ama çıktıysanız idrar olmayan rahatsız etmeyen bir sıvı geliyor. Ben ilkinde hazırlıksız yatak örtüsünün üstünde yaşadım. Epey ıslandı yatak örtüsü ama idrar olsaydı rengi de sarılaşırdı. Renk sarılaşmdı kötü de kokmuyor. Biraz böyle çamaşır suyumsu net olmayan bir koku. Zaten yaşayınca anlarsınız idrar olsa hemen kokar.

Bence gerçekten orgazm yaşıyorsanız ama bu fışkırtmayı yaşamıyorsanız yapı ile alakalı olabilir. Ama bakın gerçek orgazmdan bahsedigorum. Birçok kadının bunu yaşamadığını görüyoruz burada. Bence bu ayrımı net yapmalısınız. Eğer orgazm yaşıyor ama fışkırtma olmuyorsa başka yapacak bir şey yoktur bence. Çünkü onunla bağlantılı.

Bu arada sizi uzun zamandır okuyorum bilginizin ve bu foruma kattıklarınızı biliyorum. Bu anlatılanlara yorumunuz nedir? Bizde neden böyle olmuyor?
Yapısaldır her halde, ben de çözemedim, dediğim gibi bir kaç defa bacaklarımı ıslatacak şekilde ıslandım ama olağan üstü bir his yaşayarak değil. G noktasını da uyarıyoruz, nefesimi kesecek şekilde orgazm olduğum da oluyor ama öyle çarşaf alez ıslatan bir durumum olmuyor. Her kadının bedeni farklı, orgazm dipsiz kuyu, g spot konusundaki tatktikler çok etkili eğer fışkırma yaşanacaksa beden buna uygunsa o şekilde kesin yaşanır. Zirveyi şiddetli yaşayıp da fışkırmıyorsanız siz fışkırmayacaksınız demektir. Burada var gerçekten çarşaf alez yetiştiremeyenler ama ben onlardan değilim maalesef.

Konu sahibinin erkek kişisi olduğunu düşünüyorum!
Sanki, normal boşaltmayı becerdiniz de squirting kaldı?
Şu yaftalamalar yüzünden bilgiler arada kaynıyor. İstemiyorsan yorum yazmazsın olur biter. Bu arada evet normal orgazmı yaşıyorum, yaşıyoruz. Squirtingi de merak ediyorum, nasıl oluyor, öğrenilebilen bir şey mi diye, bunda anormal olan nedir? Yorumları okuyabilirsen bir çok kişinin de yaşadığını göreceksin. Demekki normal orgazmı yaşayıp bu seviyeye gelmiş insanlar. Yargılamak yerine bilgi paylaşalım lütfen.

Yapısaldır her halde, ben de çözemedim, dediğim gibi bir kaç defa bacaklarımı ıslatacak şekilde ıslandım ama olağan üstü bir his yaşayarak değil. G noktasını da uyarıyoruz, nefesimi kesecek şekilde orgazm olduğum da oluyor ama öyle çarşaf alez ıslatan bir durumum olmuyor. Her kadının bedeni farklı, orgazm dipsiz kuyu, g spot konusundaki tatktikler çok etkili eğer fışkırma yaşanacaksa beden buna uygunsa o şekilde kesin yaşanır. Zirveyi şiddetli yaşayıp da fışkırmıyorsanız siz fışkırmayacaksınız demektir. Burada var gerçekten çarşaf alez yetiştiremeyenler ama ben onlardan değilim maalesef.
Ben de böyleyim. İyi orgazm yaşamama rağmen squirting olmuyor. Anlatınları okuyunca imreniyorum ama. Hepsi çok fark var, çok zevkli demiş.

Şu yaftalamalar yüzünden bilgiler arada kaynıyor. İstemiyorsan yorum yazmazsın olur biter. Bu arada evet normal orgazmı yaşıyorum, yaşıyoruz. Squirtingi de merak ediyorum, nasıl oluyor, öğrenilebilen bir şey mi diye, bunda anormal olan nedir? Yorumları okuyabilirsen bir çok kişinin de yaşadığını göreceksin. Demekki normal orgazmı yaşayıp bu seviyeye gelmiş insanlar. Yargılamak yerine bilgi paylaşalım lütfen.
Hadi ordan, yeni üye ve açtığı ilk konu bu. Tamam yedik, kadınsın ve en orgazm olan sensin.

Seni şikayet ettim, nasıl olsa öğrenirler kadın mısın, erkek misin.
Elbette, adminler iletişime geçerse kanıtlayabilirim. Problem değil benim için. Ama lütfen konuyu baltalamayın. Her başlıktaki bu muhabbetler yüzünden, tecrübeli insanların tecrübesinden yararlanamıyoruz.

Elbette, adminler iletişime geçerse kanıtlayabilirim. Problem değil benim için. Ama lütfen konuyu baltalamayın. Her başlıktaki bu muhabbetler yüzünden, tecrübeli insanların tecrübesinden yararlanamıyoruz.
Ben konuyu baltalamıyorum, yeni üyesin ve ilk açtığın konu bu, sadece erkek olduğunu düşünüyorum. Her insanın metoboizması farklı, herkes aynı orgazm olmaz neyin tecrübesinden bahsediyorsun sen?

X