Squirting hakkında

Çok şanslısınız bunu yaşabilen çok fazla kişi yok. Ben de yaşamak isterdim. Bizde yer ile olabilecek bir şey değil sanki 🤦
Kendinizi buna endekslemeyin, fışkırtma olmazsa orgazm olamayacaksınız diye bir şey yok. Kafanızı bunlarla doldurursanız rahat orgazm olamayabilirsiniz.

Kendinizi buna endekslemeyin, fışkırtma olmazsa orgazm olamayacaksınız diye bir şey yok. Kafanızı bunlarla doldurursanız rahat orgazm olamayabilirsiniz.
Orgazm olmakta sıkıntı çekmiyorum, böyle önyargılarım da yok. Ama merak ediyorum nasıl bir şey, orgazmdan zevk bağlamında fark var mı gibi şeyler düşünüyorum. Sadece merak aslında.

Orgazm olmakta sıkıntı çekmiyorum, böyle önyargılarım da yok. Ama merak ediyorum nasıl bir şey, orgazmdan zevk bağlamında fark var mı gibi şeyler düşünüyorum. Sadece merak aslında.
Bence bu fizyolojik. Hepimizin vücudu farklı, verdiği tepkiler de.

Bir kaç drfa bacaklarım sırılsıklam oldu, bir defa da üstteyken ani bir akış yaşadım içeride biriken akmış gibiydi, yaşadığım hissin diğerlerinden bir farkı da yoktu aslında, fışkırma şeklinde hiç olmadı, varsa ve fışkıracaksa penetrasyon esnasında görmeniz zor zaten, olsa olsa çarşafa su damlar. Bence takılabilecek son şey bu, aldığın zevke bakacaksın. Bu arada idrar olmadığına eminim çünkü kokusu ve rengi kesinlikle olmuyor

Bir kaç drfa bacaklarım sırılsıklam oldu, bir defa da üstteyken ani bir akış yaşadım içeride biriken akmış gibiydi, yaşadığım hissin diğerlerinden bir farkı da yoktu aslında, fışkırma şeklinde hiç olmadı, varsa ve fışkıracaksa penetrasyon esnasında görmeniz zor zaten, olsa olsa çarşafa su damlar. Bence takılabilecek son şey bu, aldığın zevke bakacaksın. Bu arada idrar olmadığına eminim çünkü kokusu ve rengi kesinlikle olmuyor
Taktığım bir şey değil kesinlikle. Ama insan yaşamadığı şeyi merak ediyor. Siz bir kaç defa yaşadığınızda özel bir şey mi yaptınız, yoksa normal sıradan bir ilişki miydi? Bir de zevk bağlamında normal orgazmdan farkı oluyor mu?

Taktığım bir şey değil kesinlikle. Ama insan yaşamadığı şeyi merak ediyor. Siz bir kaç defa yaşadığınızda özel bir şey mi yaptınız, yoksa normal sıradan bir ilişki miydi? Bir de zevk bağlamında normal orgazmdan farkı oluyor mu?
Sıradan ilişkilerdi özel bir şey yapmadık

Sıradan mı !? Erkeğin performansına göre değişiyo bence o işler. Biraz atıyorsun gibi geldi bana
Yahu sıradandan kastım bizim için sıradan ve rutin olan, sizin sıradanınız bir öpücük iki penetrasyonsa bilemem. Atacak olsam çok daha coşkulu atarım şöyle fışkırdım böyle zevk aldım şu kadar kez yaşadım diye, neden ihtiyaç duyayım ki böyle naif bir atmaya.

Benim de okuduklarıma göre herkeste olmadığı, acaba öğrenilen bir şey mi diyecem ama genlerle alakalı sanırım.
Bence herkeste oluyordur.kimsenin kimseden ne farkı var ki? Teknik bilmek lâzım.buradaki şahane cinsel hayatı olan üyler (!) Nasıl olur da bakmaz bu foruma anlamıyorum.bakın bacılarım.hani şu beyaz bir noktacık gibi görünen ve hissedilen klitorisin ucu var yaa.o kadarını biliyorsunuzdur artık.hehh işte o kısmı tam olarak bulup okşuyorsun, seviyorsun, titreşimli el hareketiyle mıncırıyorsun, yani o noktacığın tam üstüyle oynuyorsun.birden çişin geliyormuş gibi oluyor.kendini rahat bırakırsan birden su boşalıyor.ilk başlarda uğraşmak gerekse de zamanla 2,3 saniyede bile su getirebilirsin.zamanla ustalaşıyorsun bunda da tabi.haaa fışkırmaya gelince çok aşırı zevk aldığın veya özlediğin zaman fışkırma da yaşanabiliyor.şahane bir duygu.dediklerimi deneyin.

G spot konusunu böyle durumlarda herkese öneriyorum. Mutlaka onu okuyun. Ben evliliğimin ilk zamanından beri ve ikimizin de daha önce cinsel deneyimi olmamasına rağmen orgazm yaşıyorum. Ve fışkırma da yaşayabiliyorum. Yapıyla alakalı mıdır bilmiyorum bu konuda kimseyle konuşmadım. Birkaç kez kendimi tam olarak zihnen rahat bırakmadığım için aynı şeyleri yapsak da olmadı. Odaklanamadım fakat zevk olarak çok büyük bir fark olmadı. Ama onu yaşamak sanki fiziken seni rahatlatıyor gibi bir şey.

G spot konusunu böyle durumlarda herkese öneriyorum. Mutlaka onu okuyun. Ben evliliğimin ilk zamanından beri ve ikimizin de daha önce cinsel deneyimi olmamasına rağmen orgazm yaşıyorum. Ve fışkırma da yaşayabiliyorum. Yapıyla alakalı mıdır bilmiyorum bu konuda kimseyle konuşmadım. Birkaç kez kendimi tam olarak zihnen rahat bırakmadığım için aynı şeyleri yapsak da olmadı. Odaklanamadım fakat zevk olarak çok büyük bir fark olmadı. Ama onu yaşamak sanki fiziken seni rahatlatıyor gibi bir şey.
Tecrübe lâzım.keşfetmek lâzım.kimin kimseden ne farkı var ki.herkesin bedeni aynıdır.bilenler gelmemiş.sitede çok tecrübeli kişiler var.konu bdvye açılsa sen seyreyle fışkırtma şampiyonlarını 😄

Tecrübe lâzım.keşfetmek lâzım.kimin kimseden ne farkı var ki.herkesin bedeni aynıdır.bilenler gelmemiş.sitede çok tecrübeli kişiler var.konu bdvye açılsa sen seyreyle fışkırtma şampiyonlarını 😄
Keşif önemli gerçekten. Yani o G spot konusunu adamlar düzgünce okuyup uygulasa sorun çözülür var ya. Öyle detaylı bir konu ki. Bence onu uygulayıp orgazm olmamak mümkün değil.

Çok fazla bunu yaşayabilen yok. Squirting çok farklı bir konu. Konuyu oraya da açsak çok fazla yaşayabilen çıkmazdı sanırım. Siz nasıl bu ladar basit yaşıyorsunuz, bahseder misiniz lütfen yukarda anlattığını kadar kolay değil, bizde olmuyor. Bir de etraf vs ıslanıyor mu nasıl önlem alıyorsunuz?

Keşif önemli gerçekten. Yani o G spot konusunu adamlar düzgünce okuyup uygulasa sorun çözülür var ya. Öyle detaylı bir konu ki. Bence onu uygulayıp orgazm olmamak mümkün değil.
G spotu bilmekle olmuyor, orgazm oluyoruz elbette. Burada bahsettiğim squirting.

X