Squat yapamıyorum öneri lütfen ;(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
Ya olmuyor beceremiyorum kafayı yiycem gövdem sürekli önde bir dik tutamıyorum siz nasıl alıştınız nasıl yapıyorsunuz yardım lütfen ya

Ya olmuyor beceremiyorum kafayı yiycem gövdem sürekli önde bir dik tutamıyorum siz nasıl alıştınız nasıl yapıyorsunuz yardım lütfen ya

canım sandalye ile denedinmi ? bide squat yapmadan önce bazı ısınma hareketleri var videolara falan bak bi boy aynasının karşısına geç orda yap,squatın nasıl yapılacağını anlatan birçok video var nette ama sen ağırsağlam ve genç ve fit'in videolarına bi bakmanı öneririm.:KK54:

canım sandalye ile denedinmi ? bide squat yapmadan önce bazı ısınma hareketleri var videolara falan bak bi boy aynasının karşısına geç orda yap,squatın nasıl yapılacağını anlatan birçok video var nette ama sen ağırsağlam ve genç ve fit'in videolarına bi bakmanı öneririm.:KK54:
çok teşekkür ettim baktım onlara inşallah desteksizde beceririm :KK43:

Squata ilk başlayanlara öncelikli olarak duvardan destek alarak yaptırıyorlar duvar ile hizalamayı ayarladıktan sonra da süreleri artırarak devam ettiriyorlar benim gittiğim yerde böyleydi.

olur canım,kendine zaman tanı bir ay üzerindeki hamlık gitsin,sadece squatla güçlenmeye çalışma tüm vücudu çalıştıran egzersizlerde yap
kızlar bu squat kalçayı dikleştirip genişletiyor mu yoksa eritiyor mu ? bilen varsa net bi cevap yazsın lütfen... çünkü kalça eritme yazıyorum squat çıkıyor kalça genişletme yazıyorum squat çıkıyor

kızlar bu squat kalçayı dikleştirip genişletiyor mu yoksa eritiyor mu ? bilen varsa net bi cevap yazsın lütfen... çünkü kalça eritme yazıyorum squat çıkıyor kalça genişletme yazıyorum squat çıkıyor

bu kalça genişletme ya a zayıflatma değil squat popoyu dolgunlaştırıyor yani şekillendiriyor basen genişletmez asla ya da küçültmez. olan tabakayı popo kısmına toplar ve dolgunlaştırır

X