- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kalin bacaga sumo squat öneriyor musunMerhaba hosgeldin. Cardio ve leslie hareketleri sıkılaşma egzersizlerinden önce yapılmali. bacaklarınız kalın olduğu için ilk önce bacaklarinizdaki yağ oranını düsürun. Bol bol cardio leslie ve ic bacak çalışın. Kalin bacaklarla squat yapmak vücudu şekil siz yapabiliyor. Ic bacak thigh master aleti kullanın. Ic bacak eritmede bire bir. Gözle görülür bir yağ düşüğü olduğunda direkt squat hareketine başlayabilirsiniz.
zayıflamak degilde sıkılasmasına sebep oluyor buda zayıflamıs gibi anlasılıyor ilk zamanlar tabi..bende kalınlasıyım popom buyusun derdindeyim hep ama ilk once sıkılasmak sonra popoyu dolgunlastırmak lazım:)Bir de bu hareket zayıflamama sebep oşmaz değil mi ? Ben bacaklarımı kalınlaştırmak ve popomu büyütmek istiyorum
Squat bacak ve kalça kaslarını yapılandırır, o yüzden kalça ve bacakların nasıl olmasını istiyorsanız ona göre beslenmeniz gerekir. Kasların %70'i mutfakta yapılır, kalan %30'u spordur. Bacaklarını inceltmek isteyen ve kalçasını küçültmek isteyen biri beslenme düzenini değiştirir, kalori alımını azaltır ve kilo verir; böylelikle incelir ve sıkılaşır. Sizinki gibi bacaklarını kalınlaştırmak isteyenler ise beslenme düzeninde protein ve yağ ağırlıklı beslenir, kalori alımını arttırırsa; vücut da squat ile yapılanan kasları bu besinler sayesinde büyütüp şişirebilir, kalçadaki kaslar belirginleşir.Bir de bu hareket zayıflamama sebep oşmaz değil mi ? Ben bacaklarımı kalınlaştırmak ve popomu büyütmek istiyorum
Bölgesel zayıflama diye bir şey yok ne yazık ki, o yüzden tüm vücudunuzu kardiyo ile çalıştırıp kilo vermeye odaklanmalısınız. Geri kalanınız zayıfsa, giden yağlar basenlerden gidecektir. Koşu gibi sporları öneririm.Bacak inceltmek icin neler yemeli nelerden uzak durmaliyim...görüntü olarak zayifim sadece kalca ve bacaklarimi sıkılastırıp sekle sokmaya ihtiyacim var
Bölgesel zayıflama diye bir şey yok ne yazık ki, o yüzden tüm vücudunuzu kardiyo ile çalıştırıp kilo vermeye odaklanmalısınız. Geri kalanınız zayıfsa, giden yağlar basenlerden gidecektir. Koşu gibi sporları öneririm.
50 kiloluk vücudunuzda (kafadan atıyorum) 20 kilo yağ var diyelim. Bunların 2-3 kiloluk bir kısmı da bacaklarınızda bulunuyor.50 kiloyum kilo vermek istemiyorum ama dediginiz gibi kosu yapabilirim spor konusunda fazlasiyla bilgisizim kusura bakmayin kosu bacaklarda kalinlasma yaparmi kas olusunca cunku benim amacım bacaklarımı inceltmek
Şu kısmı düzelteyim, bölgesel zayıflama yoktur. Vücudumuza giren yağlar girdikleri sıranın tersiyle vücudumuzu terk ederler. O yüzden kilo verirken en son yüzünüz dolgunlaşıyorsa, kilo verdiğinizde ilk yağlar ne yazık ki yüzünüzden gidecektir. Ancak basenlerinizin küçülmesini istiyorsanız, bunu yapmanız lazım.2 kilo kaybetmek sorun degil:)yüzüm biraz uzun kilo vermeye başladığım zaman direk yuzumden gidiyor o yuzden kilo vermek istemiyorum yalniz cok tesekkur ederim guzel bilgileriniz icin...kosunca adaleli kasli kalın bacaklarım olacağını düşünüp(cahillik başa bela:) ) spordan kaçıyordum mutlaka soylediklerinizi dikkate alacağım:)
Şu kısmı düzelteyim, bölgesel zayıflama yoktur. Vücudumuza giren yağlar girdikleri sıranın tersiyle vücudumuzu terk ederler. O yüzden kilo verirken en son yüzünüz dolgunlaşıyorsa, kilo verdiğinizde ilk yağlar ne yazık ki yüzünüzden gidecektir. Ancak basenlerinizin küçülmesini istiyorsanız, bunu yapmanız lazım.
Haftada 1'er gün aralığıyla 3 gün uygundur. Koşu sizi mutlu etmezse, sizi terletecek ve yoracak her türlü kardiyo çalışması yapabilirsiniz.Peki mutlaka enazindan yarim saat koşmayı deneyeceğim:))hergün mü yapmam gerekiyor