Squat hakkında herşey !!!

Küçük bir naçizane önerim var sana, cardıoların arasında bitesiye kadar her gün 15 veya 20 squattan hiç birşey kaybetmezsin ne kadar erken başlayıp bacakları alıştırırsan o kadar iyi :KK9:

Saol canm jillian 1.levelde de sguat var bacaklar ordan alışti biraz hergün 15 20 tane yapcam :KK66:

Kalp atışları herkeste var. Nabzı hızlandırır. Kan dolaşımını arttırır. Sağlık açısından çok yararlı. Ama sen kasıyorsun anlaşılan. Kasmayacaksin yavaş yavaş yap. Comelirken nefesini tut kalkarken nefesi ver. Bu şekilde devam edeceksin. Sonra yine kalp atışları hızlanacak o zaman 1 2 dakika dinleyip tekrar baslaman lazim.
Tamam canım oyle yapıyorum bende, fakat şu kahve limonu 4. Yapısım bariz belli açılmalar oluyor kötü birşey değil dimi çok korkuyorum sahada kotu olacaklar diye :KK43:

Tamam canım oyle yapıyorum bende, fakat şu kahve limonu 4. Yapısım bariz belli açılmalar oluyor kötü birşey değil dimi çok korkuyorum sahada kotu olacaklar diye :KK43:
Çatlaklar derinin yırtılmasıyla meydana gelir. Ve bu çatlaklarda açılma varsa yok oluyor demektir. Neden korkuyorsun ki ?

Kalp atışları herkeste var. Nabzı hızlandırır. Kan dolaşımını arttırır. Sağlık açısından çok yararlı. Ama sen kasıyorsun anlaşılan. Kasmayacaksin yavaş yavaş yap. Comelirken nefesini tut kalkarken nefesi ver. Bu şekilde devam edeceksin. Sonra yine kalp atışları hızlanacak o zaman 1 2 dakika dinleyip tekrar baslaman lazim.
Sürekli soruyorum ama çatlak konusunda hakikaten korkuyorum zaten harita gibi popom var dahada beter olcam diye

hergun 50 tane yapıyorum agırlıkla 20 tane gerisini vucut agırlıgıyla:)) alıskanlık oluyor zamanla squat

Yırtık olan yerler diğer yerlerine yapışıyor işte iyiye işaret bu :)

Ne zaman başladın gelişme var mı ?
tam anlamıyla 2-3 aydır yapıyorum eskisine gore kalcam daha toparlandı faydasını goruyorum daha yuksek agırlıklarla yapsam eminim daha fayda eder birde tabi beslenmede cok iyi olmalı

Merhaba Visenyaa Visenyaa cım yine ben benim özellikle iç bacak çok yumusak ve 3 4 gündür thigh master aleti kullanıyorum özellikle iç bacağı çalıstriyo o bölgeyi yakıyo çünkü bu ürün hakkında ne düşünüyorsun canm bacağm sıkılaşr mi bu aletle :)))))

Merhaba Visenyaa Visenyaa cım yine ben benim özellikle iç bacak çok yumusak ve 3 4 gündür thigh master aleti kullanıyorum özellikle iç bacağı çalıstriyo o bölgeyi yakıyo çünkü bu ürün hakkında ne düşünüyorsun canm bacağm sıkılaşr mi bu aletle :)))))
Thigh master altetini biliyorum. İç bacak yağlarını eritmede çok faydalı. Hatta bende alacaktım ondan squata başlamadan önce ama gel gör ki üşengeçliğimden dolayı dambıllarla iç bacağımı aça aça çalışmıştım ben öyle erittim. Şu şekilde;
images
uzun oldu faydasını görmek ama senin bu alet en kısa zamanda gösterir aralıksız yapman gerekecek.
Şunu da unutmadan ekleyeyim iç bacaktaki yağlar erir erimez sarkma yapıyor. Bu aletin ardından sıkılaştırma hareketi yapmalısın.
popo-bacaklar-ic-kismi-1-egzersiz.jpg
popo-bacaklar-ic-kismi-2-egzersiz.jpg
kalca-eritme-hareketleri.jpg

Thigh master altetini biliyorum. İç bacak yağlarını eritmede çok faydalı. Hatta bende alacaktım ondan squata başlamadan önce ama gel gör ki üşengeçliğimden dolayı dambıllarla iç bacağımı aça aça çalışmıştım ben öyle erittim. Şu şekilde;
images
uzun oldu faydasını görmek ama senin bu alet en kısa zamanda gösterir aralıksız yapman gerekecek.
Şunu da unutmadan ekleyeyim iç bacaktaki yağlar erir erimez sarkma yapıyor. Bu aletin ardından sıkılaştırma hareketi yapmalısın.
popo-bacaklar-ic-kismi-1-egzersiz.jpg
popo-bacaklar-ic-kismi-2-egzersiz.jpg
kalca-eritme-hareketleri.jpg

Saol canm gün içinde 100er 100er yapıyorum şimdiden toparlandi gibi inşallah bacaklarimi sıkılaştırcam :))))

Canım baktım bende var biraz.biraz daha belli sankı umudum var ama gidicekler sporla takviye edince

X