Ben aralıkta başladım yapmaya. Etkisini hemen gösterdi bende. Birde çok esmerim ben çatlaklari görsen harita gibi bembeyazdi.. yok oldular. Birde sıkılaşinca yirtik deriler yok oldu.. kahve ve limon ikilisini haftada iki veya 1 kezde yapabilirsin. Hatta ben kahveyi yapmaya usendigimde vücut için zeytinyağlı sabun var zeytinyağlı sabun ile kese uyguluyorum sabun yumuşacık yapiyor zeytinyagli olduğu için bitkisel olarak fayda sağlıyor. Birde soğuk su ile islatiyorum soğuk su bire bir.oh oh insalah ya taktim zaten yapicam dunde kahve limon yaptim peeling gibi bisey oldu iyice kesede yaptim kabak lifiyle senin ne kadar surede gtti canim
çokkkk teşekkür ederimmmEliptik koşu bandindan çok kalori yaktiriyor. 30 dakika yeter sana. Soruların için buradayım.:))
Ben aralıkta başladım yapmaya. Etkisini hemen gösterdi bende. Birde çok esmerim ben çatlaklari görsen harita gibi bembeyazdi.. yok oldular. Birde sıkılaşinca yirtik deriler yok oldu.. kahve ve limon ikilisini haftada iki veya 1 kezde yapabilirsin. Hatta ben kahveyi yapmaya usendigimde vücut için zeytinyağlı sabun var zeytinyağlı sabun ile kese uyguluyorum sabun yumuşacık yapiyor zeytinyagli olduğu için bitkisel olarak fayda sağlıyor. Birde 155soğuk su ile islatiyorum soğuk su bire bir.
Oldum olası deli gibi spor yaparım. Ama spor yapmama rağmen bile bu catlaklar ben burdayım der. Bikini bile giyememistim. Bu son uyguladiklarim etkisini gösterdi.
Canım bende başladım kahve peelingine bugün 3 sünu yapicam umarım işe yarar , benimkiler acildi genişledi gibi birazoh oh insalah ya taktim zaten yapicam dunde kahve limon yaptim peeling gibi bisey oldu iyice kesede yaptim kabak lifiyle senin ne kadar surede gtti canim
ben dün ilk defa yaptım yarında yapıcam ikimizde yazarız gelişmeleri squatın bitmesinede az kaldı benım yaa bugun 18. gun yaptımCanım bende başladım kahve peelingine bugün 3 sünu yapicam umarım işe yarar , benimkiler acildi genişledi gibi biraz
Sağ ol canım seni de bekleriz güzel bir incelmelerden sonraHayrli olsun topign gmelancim cok bilgili olmus
Tatlıyi bende yiyorum merak etme. Bünyen istediğinde sakin yememezlik yapmayın sekeriniz düşer ve sorun olur. Bitter çikolata tüketin. Metabolizmada çok yararlı küçük bir tatilden birsey olmaz..yanlışıkla oldu üsteki ya pardon telefondan dolayı. bende 155 squat yaptım geldim bakalım bende ne kadar zamanda etkisini göstercek bende esmerim beyaz beyaz cidden hoş durmuyo şu tatlıya olan bogazımı tutmam gerekiyo
Bittikten sonra size squatin çeşitlerini söyleyeceğim. Uyguladığım ve seksi bacaklara sahip olmak için squat çeşitlerini yazacağım.ben dün ilk defa yaptım yarında yapıcam ikimizde yazarız gelişmeleri squatın bitmesinede az kaldı benım yaa bugun 18. gun yaptım
Bende 11. Gunumdeyim az önce yaptım 110 tane :)) tamam yazalım buradan , yarin da yap ve genişleyip genislemedigine bdikkat et canım sonra da bana yazarsan çok mutlu olurum , gmelan açılmasının iyi bisey olduğunu söylemişti ama korkuyorum birazcık ben :)ben dün ilk defa yaptım yarında yapıcam ikimizde yazarız gelişmeleri squatın bitmesinede az kaldı benım yaa bugun 18. gun yaptım
bu bittikten sonra evet iyi olur squatdn asla vazgecmek yok artık sevdım onu agrılarımla butunleştimSağ ol canım seni de bekleriz güzel bir incelmelerden sonra
Tatlıyi bende yiyorum merak etme. Bünyen istediğinde sakin yememezlik yapmayın sekeriniz düşer ve sorun olur. Bitter çikolata tüketin. Metabolizmada çok yararlı küçük bir tatilden birsey olmaz..
Bittikten sonra size squatin çeşitlerini söyleyeceğim. Uyguladığım ve seksi bacaklara sahip olmak için squat çeşitlerini yazacağım.
ben hiç farketmedim bak yarın yaptıkdan sonra söylerim sanaBende 11. Gunumdeyim az önce yaptım 110 tane :)) tamam yazalım buradan , yarin da yap ve genişleyip genislemedigine bdikkat et canım sonra da bana yazarsan çok mutlu olurum , gmelan açılmasının iyi bisey olduğunu söylemişti ama korkuyorum birazcık ben :)
Aylar önce başladığım fakat doğru düzgün gezi, okul işleri derken devam edemediğim aralıklarla yaptığım azda olsa faydasını gördüğüm spor egzersizi..
Ne yaptım ne ettim kasım ayı başında 30 günlük squat takvimine sonunda başlamıştım. Takvimi merak edenlere;
Pek cesaret edilecek gibi bir program değil ama sonuçlarını düşündükçe cesaret edebilirsiniz. Başlamadan 1 Hafta önceden 15 veya 20 tane yapın. Çünkü ilk önce bacakların ağrıması olacaktır. Ağrıyan bacaklarla ara ara yaparsınız o yüzden başlamadan 1 hafta önce 20 tane yapın ağrısın.. bacaklardaki ağrı geçtiğinde takvimde olduğu gibi 50'den başlayacaksınız. İlk başta ağrı olan bacak bir daha ağrımayacak.
İlk yapmaya başladığımda çok yorulup bitsin diye dua eden ben, 100'e geldiğimde zorlanmadığımı ve squat'ın eğlenceli bir egzersiz olduğunu anladım. Yapmanız gereken ayaklarınızın alışması ve ilk günleri atlatmak. Dikkat etmeniz gereken yerleri anlatacağım.
Squat'ı yaparken ilk dikkat etmeniz gereken yer; ''NEFES'' tir. Çömelip kalktığınızda sürekli nefes nefese kalıyorsanız bil ki yanlış yapıyorsunuz demektir. Yavaş yapınız !!! Doğrusu ise çömelirken nefesinizi tutacaksınız, kalkarken nefesinizi vereceksiniz. Dinlenmeyi unutmayın. Örneğin 50 squat'ı yaparken 10 bittiğinde 1-2 dakika dinlenin tekrar başlayın... Kısacası nefesinizi yormayın.
100' geldiğinizde bu 100'ü ilk başladığınız etapta bitireceksiniz diye bir şey yok !! +50 sabah, +50 akşam toplam 100. Böylede uygulayabilirsiniz. (Ben başladığımda sabah akşam yapmadım başlar başlamaz bitiriyordum alışmıştım.)
Hareketi yanlış yaptığınız sürece faydasını göremezsiniz. Harekete başlayıp hemen bitsin kafasıyla hızlı hızlı yaparsanız boştur. Squat'ın püf noktası kalkarken ayaklardaki topukları
kullanmak bel bölgesini değil. Bel bölgesini kullanarak kalkarsanız faydasız. Çömelirken belinizin dik durmasına özen gösterin. Bknz:
Son olarak squat herşeydir, bacak, bel, karın ne varsa vücudu tümden çalıştıran bir hareket 30 gün dolmasada 15 günde faydasını gösteren ilaç gibi... Buna biraz cesaret gerek. 30 gün dolar dolmaz bırakmamazlık yapmayın!!! devam edin. 15 tane olsa bile yapın.. çünkü bıraktıkça kalça ve bacak eski kısmını alabilir.
Sonuçlar ise;
Boyun ve kilon çok ideal. Herkesin fizik yapısı farklıdır. Her ne kadar kilo idwal olsada bazılarının kilo göbekten, bazıları bacaktan, bazıları kol ve baldirdan alır. Bacaklarındaki yağ oranı ne kadar ? Eger Bacaklarındaki yağ oranı yüksek ve yürürken sallanıyorsa sana önerim ilk önce yağ oranını düşür. Eğer yaglarla beraber squat yaparsan daha çok büyük olur. Örneğin: Kim Kardashian gibi.. yag oranını düşürüp baslarsan sıkılaştigi gibi hem incelir hem sertlesir hemde bacaklarindaki kemik yapısı düzelir. Halter ile çalışmadığıniz sürece bacaklarda kas mas oluşmaz.Meraba canm bisey sorcam bende benim sorun bacaklarım da zaten kalınlar 165 boyunda 55 kiloyum eğer sguat yaparsam bacaklar daha kalınlaşr mi yoksa sıkılaşp form mu kazanr basenlerimde var bu arada jillian da 1 . Gruptayım bende
squat topigi mi yapcan balımSağ ol canım seni de bekleriz güzel bir incelmelerden sonra
Tatlıyi bende yiyorum merak etme. Bünyen istediğinde sakin yememezlik yapmayın sekeriniz düşer ve sorun olur. Bitter çikolata tüketin. Metabolizmada çok yararlı küçük bir tatilden birsey olmaz..
Bittikten sonra size squatin çeşitlerini söyleyeceğim. Uyguladığım ve seksi bacaklara sahip olmak için squat çeşitlerini yazacağım.
Boyun ve kilon çok ideal. Herkesin fizik yapısı farklıdır. Her ne kadar kilo idwal olsada bazılarının kilo göbekten, bazıları bacaktan, bazıları kol ve baldirdan alır. Bacaklarındaki yağ oranı ne kadar ? Eger Bacaklarındaki yağ oranı yüksek ve yürürken sallanıyorsa sana önerim ilk önce yağ oranını düşür. Eğer yaglarla beraber squat yaparsan daha çok büyük olur. Örneğin: Kim Kardashian gibi.. yag oranını düşürüp baslarsan sıkılaştigi gibi hem incelir hem sertlesir hemde bacaklarindaki kemik yapısı düzelir. Halter ile çalışmadığıniz sürece bacaklarda kas mas oluşmaz.
20 kilo az değil ya.. Koskoca 20 kilo.. ben jillian bacida zayifladim resmen cardio için iyi bir spor ama sıkılaştirma için aynı şeyi diyemeyecegim maalesef. Cardio dan çok sıkılaşma egzersizlerine yönel.Teşekkürler canm aslnda ben 20 kilo verdim ve bacaklarim çok sarkti evet sallanıyor o zaman jillanla sıkılaşıp sonra mi başlasam canm
Ay ben seni ezgi sandım ezgiye yazacaktım. Telefondan kafa karıştıTeşekkürler canm aslnda ben 20 kilo verdim ve bacaklarim çok sarkti evet sallanıyor o zaman jillanla sıkılaşıp sonra mi başlasam canm
20 kilo az değil ya.. Koskoca 20 kilo.. ben jillian bacida zayifladim resmen cardio için iyi bir spor ama sıkılaştirma için aynı şeyi diyemeyecegim maalesef. Cardio dan çok sıkılaşma egzersizlerine yönel.
Sorularınız için buradayım severek cevaplarım. Diyet kelimesini hayatınızdan atın. Diyet yerine sağlıklı besleniyorum deyin. Stepper zaten yağlara bire bir. Koşu bandı, Eliptik bisiklet, Kondisyon bisikleti, stepper bunların hepsi yağ yaktırıcı. Jillian ile beraber ayın sonunda bitirdikten sonra sıkılaşma hareketlerine başlayabilirsinEvet 20 kilo verdim 20 yaşındayım ve sarkmş bi vücudum varböyle ağlamıcam tabi hayalimdeki kiloya nasl grldiysem hayalimdeki fiziğede öyle sahip olcam jillianı bitirmeyi düşünüyorum canm çünkü benim diyet yeni bitti ve ufak kaçamaklarda bile kilo artışı oluyo hem kilo kontrolünü yaparm hemde sıkılaşırım diye düşünüyorum sonraaaaa bide benim stepperim var bacak yağlarına iyi olur mu sence tatlm cok soruyorum kusura bakma
Sorularınız için buradayım severek cevaplarım. Diyet kelimesini hayatınızdan atın. Diyet yerine sağlıklı besleniyorum deyin. Stepper zaten yağlara bire bir. Koşu bandı, Eliptik bisiklet, Kondisyon bisikleti, stepper bunların hepsi yağ yaktırıcı. Jillian ile beraber ayın sonunda bitirdikten sonra sıkılaşma hareketlerine başlayabilirsin
Küçük bir naçizane önerim var sana, cardıoların arasında bitesiye kadar her gün 15 veya 20 squattan hiç birşey kaybetmezsin ne kadar erken başlayıp bacakları alıştırırsan o kadar iyiÇoook teşekkür ederim canım