- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Merhaba yeni evliyim. Doktora gidip sprial taktirabilir miyim acaba
Spirali normalde doğum yaptıktan sonra takıyorlar,eğer değiştiyse bilmiyorum.
Doğum olmadan takılıyor muydu bu spiral. Ben 1 doğum yapmş olmak gerekiyor diye biliyordum.
Doğum şartı var mı ? Offf varsa randevu almayayım. Dogum kontrol hapı beni öldürebilir. O kadar yan etkisini hissediyorum ki kullanamayacagim. Kondomu da eşim kullanamıyor. Buda olmazsa ne yapicam benAdetin 3 ncu gunu gitmeni tavsiye ederim
Sen yine de git doğum şartı kalktıysa taktırtırsın kalkmadysa senin için doğru olan yöntemi bulursunDoğum şartı var mı ? Offf varsa randevu almayayım. Dogum kontrol hapı beni öldürebilir. O kadar yan etkisini hissediyorum ki kullanamayacagim. Kondomu da eşim kullanamıyor. Buda olmazsa ne yapicam beneczanede aylik 3 aylık 6 aylık iğneler var onlardan mi alsam acaba. Hapla aynı mıdır yab etkileri kullanan oldu mu acaba
İğneler hapın vücudunuza birden yüklenmesi gibi. Tavsiye etmem. Kullandım üç aylık iğne.Doğum şartı var mı ? Offf varsa randevu almayayım. Dogum kontrol hapı beni öldürebilir. O kadar yan etkisini hissediyorum ki kullanamayacagim. Kondomu da eşim kullanamıyor. Buda olmazsa ne yapicam beneczanede aylik 3 aylık 6 aylık iğneler var onlardan mi alsam acaba. Hapla aynı mıdır yab etkileri kullanan oldu mu acaba
Doğum şartı var mı ? Offf varsa randevu almayayım. Dogum kontrol hapı beni öldürebilir. O kadar yan etkisini hissediyorum ki kullanamayacagim. Kondomu da eşim kullanamıyor. Buda olmazsa ne yapicam beneczanede aylik 3 aylık 6 aylık iğneler var onlardan mi alsam acaba. Hapla aynı mıdır yab etkileri kullanan oldu mu acaba
Abla nereye gittinGitmeden arayın doktorunuzu konuşun bence,yinede doğum yapmadan takılmaz spiral..
Bilmiyorum rahatsız ediyormuş.Eşinizin lateks alerjisi mi var? Neden kullanamıyor?
Şu an adet dönemindeyim. Özele gidebilirim aslında. Allah korusun kayar falan tekrar uğraşmak istemiyorum. Ne zor işler ya. Arayıp sorsam bilgi verirler mi acaba.Doğum yapmadanda takılabiliyor artık adetli gitmekte fayda var rahim ağzı açık olduğu için daha kolay takılıyor
yalnız özelde taktırısan daha iyi boy,boy çünki oranın yapısına göre takar çünki kaymalar olabiliyor.
Mide bulantısı istifra, halsizlik, stres, sıkıntı, bunalim, baş dönmesi, baş ağrısı.....İğneler hapın vücudunuza birden yüklenmesi gibi. Tavsiye etmem. Kullandım üç aylık iğne.
Hap da kullandım . Kilo ve baş ağrısı yapmıştı ama gebeliğe engel olmadı bırakınca.
Sizde nasıl yan etkiler yapıyor?
Neden prezervatif gibi bişey varken o yolu seçtiniz merak ettim ama evet sizin talebinizle takarMerhaba yeni evliyim. Doktora gidip sprial taktirabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?