• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Sprial yeni evliyken takılır mı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Doğum olmadan takılıyor muydu bu spiral. Ben 1 doğum yapmş olmak gerekiyor diye biliyordum. 🙄😳

Spirali normalde doğum yaptıktan sonra takıyorlar,eğer değiştiyse bilmiyorum.
Doğum olmadan takılıyor muydu bu spiral. Ben 1 doğum yapmş olmak gerekiyor diye biliyordum. 🙄😳
Adetin 3 ncu gunu gitmeni tavsiye ederim
Doğum şartı var mı ? Offf varsa randevu almayayım. Dogum kontrol hapı beni öldürebilir. O kadar yan etkisini hissediyorum ki kullanamayacagim. Kondomu da eşim kullanamıyor. Buda olmazsa ne yapicam ben 😭😭😭 eczanede aylik 3 aylık 6 aylık iğneler var onlardan mi alsam acaba. Hapla aynı mıdır yab etkileri kullanan oldu mu acaba

Doğum şartı var mı ? Offf varsa randevu almayayım. Dogum kontrol hapı beni öldürebilir. O kadar yan etkisini hissediyorum ki kullanamayacagim. Kondomu da eşim kullanamıyor. Buda olmazsa ne yapicam ben 😭😭😭 eczanede aylik 3 aylık 6 aylık iğneler var onlardan mi alsam acaba. Hapla aynı mıdır yab etkileri kullanan oldu mu acaba
Sen yine de git doğum şartı kalktıysa taktırtırsın kalkmadysa senin için doğru olan yöntemi bulursun

Spiral ,dogum yapmis kadinlara takilir.Dogum kontrol hapi da gercekten insanin kimyasini degistiriyor.esiniz korunsun.Kadin olarak zaten yeterince farkli sıkıntılarımız var.Taviz vermeyin.

İğneler hapın vücudunuza birden yüklenmesi gibi. Tavsiye etmem. Kullandım üç aylık iğne.
Hap da kullandım . Kilo ve baş ağrısı yapmıştı ama gebeliğe engel olmadı bırakınca.
Sizde nasıl yan etkiler yapıyor?

Gitmeden arayın doktorunuzu konuşun bence,yinede doğum yapmadan takılmaz spiral..

Doğum yapmadanda takılabiliyor artık adetli gitmekte fayda var rahim ağzı açık olduğu için daha kolay takılıyor
yalnız özelde taktırısan daha iyi boy,boy çünki oranın yapısına göre takar çünki kaymalar olabiliyor.

Doğum yapıldıktan sonra takılıyor.
Ama burda bir üye hiç doğum yapmadan taktırmıştı.
Hatta spiralim var hamile kaldım istemiyorum yazmıştı.
Ve hatta sebepsiz o konuda bir yorumum taşlanmıştı kimse doğum yapmadan nasıl spiral taktırdın diye sormamıştı hiç unutmam 😂😂😂

Eşinizin lateks alerjisi mi var? Neden kullanamıyor?
Bilmiyorum rahatsız ediyormuş.
Doğum yapmadanda takılabiliyor artık adetli gitmekte fayda var rahim ağzı açık olduğu için daha kolay takılıyor
yalnız özelde taktırısan daha iyi boy,boy çünki oranın yapısına göre takar çünki kaymalar olabiliyor.
Şu an adet dönemindeyim. Özele gidebilirim aslında. Allah korusun kayar falan tekrar uğraşmak istemiyorum. Ne zor işler ya. Arayıp sorsam bilgi verirler mi acaba.
İğneler hapın vücudunuza birden yüklenmesi gibi. Tavsiye etmem. Kullandım üç aylık iğne.
Hap da kullandım . Kilo ve baş ağrısı yapmıştı ama gebeliğe engel olmadı bırakınca.
Sizde nasıl yan etkiler yapıyor?
Mide bulantısı istifra, halsizlik, stres, sıkıntı, bunalim, baş dönmesi, baş ağrısı.....
Şu anki yonteminiz nedir acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X