Aile Planlaması Sprial yeni evliyken takılır mı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bunun için doktorunuzla görülmelisiniz, size en uygun korunma yöntemini o size söyleyecektir. Ama sorunun cevabına gelirsek, evet hiç doğum yapmamış kadınlar da hem tedavi hem de korunma amaçlı spiral takabilir.

Bunun için doktorunuzla görülmelisiniz, size en uygun korunma yöntemini o size söyleyecektir. Ama sorunun cevabına gelirsek, evet hiç doğum yapmamış kadınlar da hem tedavi hem de korunma amaçlı spiral takabilir.
doğum yapmayanlarda tercih edilmiyor iğnelerinde yan etkisi olabiliyor senin için en iyi korunma yöntemini doktorunla belirlemen daha iyi olur...
Malesef doktorum hiç ilgilenmeyip, bir şey vs sormadan muayene vs etmeden, elime hap tutuşturdu. Ozele mi gitmek lazım acaba

Malesef doktorum hiç ilgilenmeyip, bir şey vs sormadan muayene vs etmeden, elime hap tutuşturdu. Ozele mi gitmek lazım acaba
Genelde doğum kontrol hapı verilir bunun için muayene de gerekmez. Doktorunuz böyle uygun görmüşse kullanın.

Ben doktorum hamilelikten sonra olur demişti
Ve uygun görmüştü , eğer istenildiği gibi belirli
Zamanlarda kontrol gitmezsen spiral zarar verir , rahim yara olabiliyor o zaman dinlenmeye alınıyor , ucundaki ip olmazsa
Kürtajla spiral çıkartılıyor

Hic fark etmiyormus hap ile igne yontem mi asagida soyluyorum
A paylassana bende okuyum

Kadin kondomu varmis canim
Adetin bitince takiyorsun basladigi tarihte geri cikartiyorsun kullanmadim ama mantikli geldi
Spiral takili oldugu icin

Spiral doğum yapmadan da takılır ama adetin en yoğun olduğu günde takılır

Haplar ve 3 aylık ve 6 aylık iğneler hormon içerir, canını ve sağlığını düşünen kullanmasın.

En ağır ilaçlar hormon ilaçlarıdır, hiçbir zaman unutmayın

O iğneler hormon bozuyor adet düzensizliği yapıyor. Spiral doğumdan sonra oluyor zaten koruma olasılığı %80. Spirallede hamile kalan çok. Prezervatif veya doğum kontrol en mantıklısı. Yasmin en az yan etkisi olan bir hap bunu tercih edebilirsin doktor reçetesi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…