-
- Konu Sahibi fistikkrokan
çok teşekkürler yorumunuz içinBütün temizliğe sprey mop kullaniyorum, 7 yıldır ayri bir mopa hiç ihtiyacim olmadı, sıcak su ile kullanırsanız daha güzel temizliyor
markası nedirBende yeni aldım geçen ay 167 TL ye..yani sanki pek içime sinmedi evet kolaylık ama tüylenme yaptı silmede yerde tüylenmekte kalıyor falan
Ufak çocuğunuz var mı?Niye olmasın genel temizlikte ya, yerlere en fazla ne olabilir ki günlük-genel fark etsin.
Yedek bez de alın, tek bezle evi dolanmamış olursunuz.
Benim haznesi tüm eve yetiyor ev küçük. Sizin büyükse belki suyunu arada yenilemek gerekir ama bezler yetiyor bence gayet.yorumlarda hep bunu gördüm, ben de yedek bezlerinden de sipariş verdim. her odaya gecince değiştiririm ama bir oda için bir mop kullanmak yetiyor mu, tam temiz oluyor mu yani
Nemlendiriyor ıslatmıyor ya bence ondan çok etkili değil deniyor.Niye olmasın genel temizlikte ya, yerlere en fazla ne olabilir ki günlük-genel fark etsin.
3 yaşında oğlum var ondan önce genel,günlük pek fark etmezdi ancak çocuktan sonra kolay ama hep kullanmalık bir şey arıyorumNiye olmasın genel temizlikte ya, yerlere en fazla ne olabilir ki günlük-genel fark etsin.
Forsace..markası nedir
Yarasın, güzelleşsinUfak çocuğunuz var mı?Dün mesela bizimki tezgahtaki sütü ele geçirmiş, ben arkam dönük yemek yetiştirmeye çalışırken. Mutfakta süt banyosu yapmış kaşla göz arasında allahtan halıda değil fayansın üstünde yapmış. Çok uslu teyzesi bildiğin gibi değil
Ben çok takılmıyorum ya, her hafta ev silmem bile.Benim haznesi tüm eve yetiyor ev küçük. Sizin büyükse belki suyunu arada yenilemek gerekir ama bezler yetiyor bence gayet.
Nemlendiriyor ıslatmıyor ya bence ondan çok etkili değil deniyor.
He yok ben de hep onla yapıyorum zaten baya da iyi oluyor temizliyor bence ama sevmeyen bundan sevmiyor gibi geldi. İlk aldığımda arkadaşım ee foşur foşur yıkanmaz o zaman yerler demiştiBen çok takılmıyorum ya, her hafta ev silmem bile.
Bi yazın çok silmeye ihtiyaç duyuyorum.
Mükemmel silinse de birkaç saatte döküntü saçıntı, neredeyse eski haline geliyor.
Allah bağışlasınYarasın, güzelleşsin
2 tane var hem de döken saçan
Ama o tür bölgesel ağır kirleri mopla yapmam zaten, elde silerim.
Kovalı mop var bende, aylardır kovasını kullanmadım, çok zor geliyor.
Sopanın bezini değiştire değiştire siliyoruz evi, kırılsa da sprey alsam
ben de yedek bezlerinden sipariş verdim. salonum 35 metrekare orası biraz büyük evim 170 mkare yedek bezlerle temizlik yeterli gelir umarımDeerma aldım ben de geçen ay. Yedek bezini de aldım. Bezi çok iyiydi. Kullanıyorum. Her odada değiştiriyorum. Salonum çok büyük orda da degistiriyorum bazen. Sürekli yikamak zul gelebilir belki ama daha kolay yolu yok.
Ben içine su ile karışık deterjan koyuyorum. Mopun ömrünü kisaltıyormus ama olsun. Hatta gecenlerde bezine çamaşır suyu sürdüm azicik banyoyu da sildim.
Bence günlük ve haftalık temizlikte yeterli. Bilsem daha önce alırdım
genel temizlik için başka bir ürün mü kullanıyorsunuzBende kullanıyorum yedek bez olunca yıkamak zorunda değilsin hemen.
Bende dört tane var her odaya bir tane kullanıyorum sonra makinede yikiyorum.
Ben netten aldım hiç bozulmadı hala saglam.
Günlük temizliğe ideal.
Mutfak çocuk olunca çok leke kalıyor elle silmek daha iyi sanırım.
Ben şuan birde yeni paspas aldım bu şarjlı olandan .
Bir de onu deneyeceğim gecen yıl almadım bir yılda üstüne bin lira koydu.
Bakalım o daha iyi ise yorumumu guncellerim.
Yok hep bunu kullandım ben şimdi başka birşey aldım ama denemedim daha.genel temizlik için başka bir ürün mü kullanıyorsunuz
memnun kalırsanız ondan da bilgi verebilir misiniz? tembel bir kadınım ve kolay olan her şeye merakım var :)Yok hep bunu kullandım ben şimdi başka birşey aldım ama denemedim daha.