Sprey mop

fistikkrokan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
149
127
hanımlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Sprey mop almak istiyorum ancak kullananların yorumlarını merak ediyorum. normal haftalık temizlik için oluyor mu yoksa günlük temizlik için mi? öneriyor musunuz? ben günlük değil de genel temizlik için almak istiyordum. ya da şöyle diyeyim alınması benim gibi tembel bir kadının işini hafifletir mi?

Son düzenleme:
Ben geçenlerde bi ablamızı çağırdım temizliğe. Salona falan kullandı sprey mopu ama mutfakta ben sevmedim bunu mutfağa yetersiz kalır dedi eliyle sildi. Ben kendim kullanırdım yani bilmiyorum çok irdelemediğim için sanırım ama foşur foşur bi yıkama yapmadığı için genel temizlikte çok etkili olmayabilir.

ben de normalde mop ile siliyorum ama sprey mop cok kolay geldi gözüme

Ben normal fıyatlı olanlarından aldım 120 tl falandı.Bıde onların 280 tl olanları falan var.Yanı 2 ay ömru oldu.Sanırım o su püskurtme yerı sudan zamanla paslanıyor.Tam ordan kırıldı cunku.Ben uzun omurlu oldugunu dusunmuyorum.Kullanımı rahat eve ama keske omru uzun olsa.

Iyi markasi nedir acaba bu spreylerin, tablet. Moplar var silerken cok zorluyor yere yapisiyor. En iyi markasi ne ki spreylerin

Sprey mop günlük temizlik için şahane ama genel temizlik için yetersiz kalır. Ya da habire bezini söküp lavajoda yıkayıp gelip takıp devam etmek lazım ki temiz olsun. Yoksa başka odaların tozunu diğer odalara sıvamak haricinde bir faydası olmaz. Ama günlük temizlikte kısıtlı alanda bence faydalı.

Ben kullanıyorum gayet memnunum çok pratik günlük haftalık fark etmez bence gayet kullanışlı bi şey. Kaç vileda değiştirdim memnun kalmadım el ile silmeye en yakın bu kesinlikle (markası dermaa diye bi şey). Mutfak için arada el ile siliyorum çünkü yemeklerin bir kısmı mama sandalyesinden hopp aşağı. Ama çocuk yoksa mutfak içinde yeterli bence

Tabii bi kaç başlık olursa iş daha kolaylaşır ve pratiklesir

Mopla silmek bana da zul geliyo spreyliler güzelse aslında almak lazım hem deterjan bile konmuyo içine bildiğim kadarıyla önümüzdeki ay bende mi alsam diyorum
Ben koyuyorum deterjan. Diğer türlü sadece suyla olmaz mı ki koymamam mı lazım acaba

Bu arada ben yedek bezli olanlardan aldım. Ev küçük ve çok kirlenmiyor ama yine de odadan odaya geçerken bezi değiştiriyorum hepsini 15 dk makineye atıyorum sonra.

Iyi markasi nedir acaba bu spreylerin, tablet. Moplar var silerken cok zorluyor yere yapisiyor. En iyi markasi ne ki spreylerin
deerma marka aldım ancak henüz kullanmadım. ama yedef bez de aldım odadan odaya gecerken değiştirmek icin. genel temizlik yapmak isteyenler böyle alıyormuş

ben de deerma marka aldım. odadan odaya gecerken de yedef bez aldım değiştiririm diye. 3 yasında oğlum var o yüzden ev cok cabuk pisleniyor. bakalım deneyelim daha kullanmadım

Yıllardır kullanıyorum, çok rahat. Yedek bez alıp her oda da değiştirin

yorumlarda hep bunu gördüm, ben de yedek bezlerinden de sipariş verdim. her odaya gecince değiştiririm ama bir oda için bir mop kullanmak yetiyor mu, tam temiz oluyor mu yani

Genel temizlik için bence yetersiz ama nem günlük temizlik için tuvaletin temizliğinde kullanıyorum. Güzel oluyor (büyük bir banyo bizimki yerleri komple beyaz renk fayans)

Bende mop veya sprey mop arasında kaldım ben günlük silerim evi kucuk cocuklarim var her odadan sonra bezi değiştirmek veya yıkamak bana zul gelir bi bezle de tüm ev silinmez .
Mop daha pratik geldi o yüzden onu aldim cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…