arzm www.arzucolo.blogspot.com Kayıtlı Üye 19 Eylül 2009 84 1 26 Nisan 2010 Konu Sahibi arzm #1 Arkadaşlar kadiköy tepe nautilius sport international üyesiyim, var mı benden başka buraya üye olan kaydirigubbakcemile3 Varsa bundan sonra beraber gideriz :sm_cool:
Arkadaşlar kadiköy tepe nautilius sport international üyesiyim, var mı benden başka buraya üye olan kaydirigubbakcemile3 Varsa bundan sonra beraber gideriz :sm_cool:
arzm www.arzucolo.blogspot.com Kayıtlı Üye 19 Eylül 2009 84 1 26 Nisan 2010 Konu Sahibi arzm #2 Kimse yok sanırım :sinifsinif:
S sezenkck Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 34 0 26 Ocak 2012 Konu Sahibi arzm #3 memnunmusun canım bende ankaradakine üyeydim bi dönem hiç memnun kalmaıdm izmirdeki arkadaşlarımda memnun istanbulu bilmiyorum :S
memnunmusun canım bende ankaradakine üyeydim bi dönem hiç memnun kalmaıdm izmirdeki arkadaşlarımda memnun istanbulu bilmiyorum :S
atessizprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2011 3.718 15 27 Ocak 2012 Konu Sahibi arzm #4 arzm .!.: Arkadaşlar kadiköy tepe nautilius sport international üyesiyim, var mı benden başka buraya üye olan kaydirigubbakcemile3 Varsa bundan sonra beraber gideriz :sm_cool: Genişletmek için tıkla... Ben de böyle bir konu açmıştım:) Hala gidiyor musun diyeceğim ama baya olmuş yazalı
arzm .!.: Arkadaşlar kadiköy tepe nautilius sport international üyesiyim, var mı benden başka buraya üye olan kaydirigubbakcemile3 Varsa bundan sonra beraber gideriz :sm_cool: Genişletmek için tıkla... Ben de böyle bir konu açmıştım:) Hala gidiyor musun diyeceğim ama baya olmuş yazalı
Azza Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 4 0 19 Ocak 2013 Konu Sahibi arzm #5 İstanbul Kadıköy'e üyeyim ama henüz hiç gitmedim. Sanırım beni motive edecek bir spor arkadaşına ihtiyacım var. Ankara'dakini bende sevmedim. Benim için fazla tutucular. İzmir'deki güzeldir.
İstanbul Kadıköy'e üyeyim ama henüz hiç gitmedim. Sanırım beni motive edecek bir spor arkadaşına ihtiyacım var. Ankara'dakini bende sevmedim. Benim için fazla tutucular. İzmir'deki güzeldir.