Sporla Kilo Almak İstiyorum. Yardım Edin

benim kilom iyi bnce şu an boyum kısa seninki 170 ne güzel ben 160 :KK43: kilom 44 bi iki kilo al diyo herkes sorunum yok ama şu an inşallah kilo alabilirsin canım

başlığı gördüm ama konunun tamamaını okumadım.
ben zayıflamak için spora gittim.fakat malesef ki diyet yapmadım.spor iştahımı açtığı için salondan gelip bi güzel karnımı doyuruyordum.1 ay gittim sıkılıp bıraktım.ve tartıldığımda korkunç sonuç 58 den 63 kiloya çıkmışım.5 kilo almışım yanii:KK43:((((
ben sonuçtan memnun kalmadım ama belki senin işine yarar.spor yap ve ye kilo alıyosun

canım bunu yazdığın çok iyioldu..
bende sporla kilo almak isteyenlerdenim..
evde yapıyorum spor ama evde yapınca hem düzenli hemde yeterli olmuyor maalesef..
spor salonuna yazılmak istiyorum kesinlikle..
sonucu paylaştığın için çok teşekkür ederim canım..

kıvılcım sende benim gibisin. 1,71 e 48-49 kiloyum. sürekli ağzım dolu bişeyler yiyorum ama kilo alamıyorum. eğer bi yöntem bulursan ve jilo almaya başlarsan hemen yaz olur mu?

bende istiyorum ya :KK43: kilo almak nekadar zor birseymis ..23 yasindayim 16 gibi gözüküyorum artik sinirime dokunmaya basladi bu durum..eminim simdi bazi arkadaslar kiloyu neyapicaksiniz diye yazarlar ama cok kötü bi durum kiyafetlerin icerisinde iyi hissetmiyoruz kendimizi millet bikini icin zayiflar bizde kilo almak isteriz yoksa giynmeye cekiniriz,etraftan hep ay nekadar zayifsin neden böyle zayifsin ay bi derdinmi var gibi sözleri duymaktan biktik ..inanin kilo almak cok zor :KK43:((

Bende 1.64 boyundayim kilom 55 minyon ama görünüse bakinca dersinki bu kiz 45 kilo ..60 kilo oldugum zaman tam istedigim oluyo ne zayif ne kilolu ama nasil alcam 5 kiloyu :KK43: yardim kizlar destek verin bize sporla gelistirebilirmiyiz vucudumuzu kilo alinirmi?

canım bol bol protein yiyip fitness a didicen..ordaki hocalar yönlendirir seni..
kecii 1,64 e 60 çok be kuzum...ben 1,78 im 59-60 arası oynarım..yazın 57..36 da giyorum 38de yani..sakın alma kilon iyi..

ben 1.70 e 49-50 :KK43:
57 hadi olmadı 55 filan olmak için neler vermezdimmm..
artık çarşıda kızların popolarına bakıyorum resmen özenerek sapık gibi =))
bazıları ne güzel manen gibisin diyor bazıları fidan ibisin diyor bazılarıda çok zayıfsın yemek yemiyormusun filan diyor=(
ama çok zayıfım haklılar ya alamıyorum napim..

canım bol bol protein yiyip fitness a didicen..ordaki hocalar yönlendirir seni..
kecii 1,64 e 60 çok be kuzum...ben 1,78 im 59-60 arası oynarım..yazın 57..36 da giyorum 38de yani..sakın alma kilon iyi..
evet cok gibi geliyo insana haklisin ama kurban oldugum allah beni biraz citi piti yaratmis ufak tefek gözüküyorum boyum daha kisa gözüküy cok ilginc bir yapim var :uhm:
bu yüzden 60 oldugum zaman 55 gibi gözükürüm..kalipli biri dilim basenim yoktur mesela ki cok cok isterim en azindan belki okadar zayif göstermem..ama kimse bana yardim etmiyo:1no2:

kıvılcım yaktın beni canım ya sporla kilo alma diye bir tanımlamayı ilk kez senden diyorum spor her daim calori yaktırır metabolizmayı çalıştırır ve fprm tutulmasını kilo verilmesini saglar alınmasını degil kılo almak icin yiyeceksin yatacaksın kuşum :sm_cool:
yiyorum almıyorum diyorsan hormon testleri yaptırman lazım böbrek üstü bezlerin fazla calışıyo olabilir

yuh diyorum sadece bu yuzyılda bu cahillik fazla degil mi sana? sporla kilo alındıgını hic duymadın mı yani? nerde yasıyorsun sen uzayda mı? bilip bilmeden konusmayın kardesım kas yaptıgın surece vucut kutle artısı olur amac kas yaptırmaktır yag degil sanırım senın kılodan anladıgın tek sey yag olması

X