canım okadar çok araştırdım ki hep sporla kaslarınızı kuvvetlendirin , yağ olarak kilo alamk sağlıksızdır diyo aslında ben ona da razıyım ama yiterek kilo alamıyorum..bende son çare olarak buraya yazdım belki bazı hareketleri öneren arkadaşlar olur diye..nette neler yapmam gerektiği filan yazmıyo..bir spor salonuna yazılsam iyi olucak galiba..
kızlar oldukça zayıf biriyim ve yiyerek kilo alamayacağımı anladım zaten bütün uzmanlar sporla kilo almamızı tavsiye ediyor . sporla kilo alabilmem için ne tür hareketler yapmam gerekir günde nekadar yapsam benim için yeterlidir bilgisi olan var mı? artık iyice psikolojik sorun haline getirdim bu zayıflığımı
canım bende kilo almak istiyordum hemde omurgamda sorun vardı o düzelsin diye doktor spora yazılmamı tavsiye etti ben de geçen sene 5 ay filan fitness salonuna gittim kemiklerim baya güçlendi çok süt içiyodum 17yaşndayım şmdi boyum da uzadı 4cm ben kesin spor salonuna gitmeni öneririm sporunu yaparken hep elinde atıştırmak için birşeyler olsun meyveli çikolatalı vs. süt iç ve özellikle spordan çıkınca 1saat içinde yüksek kalorili yemekler ye mesela çıkar çıkmaz çikolata ye makarna et gibi besleyici şeyler ye o 1-2 saat içinde metabolizma hızlı çalıştığı için yarıyormuş yediklerin ha bir de arı polenini duydum aktarlarda satılıyor ne şekilde yeniyo bilmiyorum ama o da kilo aldırıyormuş kilo vermek isteyen arkadaşlar için de tam tersi spor yaptıktan sonra 2saat boyunca yemek yemeyin
yardımcı olabildiysem ne mutlu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?