- 28 Mayıs 2021
- 1.245
- 425
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Depresyondaydım galiba kendimi hiç begenmez oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak bu mu?Kızlar spora başlamıştım 3 hafta yaptım omuzlarım baya genişlemiş geliyor gitmiyorum spora bırakırsam eski haline döner mi moralim çok bozuluyor off normalde idealdi ne yapabilirim
DaralırKızlar spora başlamıştım 3 hafta yaptım omuzlarım baya genişlemiş geliyor gitmiyorum spora bırakırsam eski haline döner mi moralim çok bozuluyor off normalde idealdi ne yapabilirim
Sen spora gitme ArapKızlar spora başlamıştım 3 hafta yaptım omuzlarım baya genişlemiş geliyor gitmiyorum spora bırakırsam eski haline döner mi moralim çok bozuluyor off normalde idealdi ne yapabilirim
gil eki kullanmak bana niye garip geliyorAma annem gil bile fark etti çok dik duruyorsun diye
belki dedikleri gibi dik duruyorumdurYakında omuzlarla çift taraflı kova bile taşırsınız ortasında değnek olan
gil eki kullanmak bana niye garip geliyor
Kaç aydır dumbell çalışıyorum kollarım sıkılaşsın diye hiç kolum kalınlaşmadı aksine kollarım daraldı kolun kalınlaşması için bir ton yöntemi uygulamadan olmuyor artı protein tozu basmati pirinç pilavı tavuk yumurta kusana kadar yiyeceksin de öyle oluyor kardeşim 9 aydır uğraşıyor da bir nebze yol aldıYok istemiyorum ağırlık kaldırmak kolumu kalinlastirdi galina ondan