- 19 Haziran 2013
- 1.644
- 3.341
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Siz 3 hafta deyince aklıma Burhan Altıntop'un bu halleri geldi ahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omuzları kendi kendine genişlemedi herhalde.Ben bel ve kalça icingitmistim
Ama sporla oldu sporu bırakınca düzelmesi lazımYok küçülmez.Ama genişlemez bu kadar kısa sürede abartiyorsunuz bence.Takılmayın bu kadar.
Peki bana niye geniş geliyor o zaman3 haftada omuzlarıniz genislemez.
Ailede sizden başka spor yapan yok muhtemelen, olan değişiklikleri farklı algılıyorsunuz hep beraber.
Belkide geniş omuz olsun istiyorsun ama öyle hemen 3 haftada olacak iş degilPeki bana niye geniş geliyor o zaman
Yok istemiyorum ağırlık kaldırmak kolumu kalinlastirdi galina ondanBelkide geniş omuz olsun istiyorsun ama öyle hemen 3 haftada olacak iş degil
Çünkü anneniz öyle demiş.Peki bana niye geniş geliyor o zaman
Bak bence halen ısrar etme belkide vücut yapın öyle omuz genişti sen yeni fark ettinYok istemiyorum ağırlık kaldırmak kolumu kalinlastirdi galina ondan
Geniş omuz korkunmu varvarsa neden yaptın?Ama sporla oldu sporu bırakınca düzelmesi lazım
Kız dedik yaa, düşük omzunuz dik durmaya başlamıştır. Omuz çalışmayın, düşer yine muhtemelen.Peki ne oldu o zaman bana
Ben aylarca fitnes yaptım daha omuzlarım istediğim gibi olmadı. 3 haftada neler yaptınız ağırlık mı çalıştınız sürekli?Fitnes yaptım günde 2 saat spor salonunda