- 28 Mayıs 2021
- 1.245
- 425
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar spora başlamıştım 3 hafta yaptım omuzlarım baya genişlemiş geliyor gitmiyorum spora bırakırsam eski haline döner mi moralim çok bozuluyor off normalde idealdi ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 haftada hangi spor salonu omuzları genişletti lütfen adres ver bizeKızlar spora başlamıştım 3 hafta yaptım omuzlarım baya genişlemiş geliyor gitmiyorum spora bırakırsam eski haline döner mi moralim çok bozuluyor off normalde idealdi ne yapabilirim
3haftaya o kadar büyük degişiklik olacagini sanmıyorum.Size öyle geliyordur piskolojik bir durum.Hem genişleyen omuz geri nasıl küçülsün.Kızlar spora başlamıştım 3 hafta yaptım omuzlarım baya genişlemiş geliyor gitmiyorum spora bırakırsam eski haline döner mi moralim çok bozuluyor off normalde idealdi ne yapabilirim
Ben bel ve kalça icingitmistim3 haftada hangi spor salonu omuzları genişletti lütfen adres ver bize
Duruş biraz hızlı toparlanıyor ama omuz genişlemesinden değil doğru duruştan öyledir. Sağlıklı olan bu rahatsız olmayınAma annem gil bile fark etti çok dik duruyorsun diye
Küçülmez mi omuzlarım yani3haftaya o kadar büyük degişiklik olacagini sanmıyorum.Size öyle geliyordur piskolojik bir durum.Hem genişleyen omuz geri nasıl küçülsün.
Yok küçülmez.Ama genişlemez bu kadar kısa sürede abartiyorsunuz bence.Takılmayın bu kadar.Küçülmez mi omuzlarım yani
Ne oldu peki bana kafama çok takıyorum1 kiloluk "dambıl"ı iki üç kez kaldırdı diye kol kası yapmaktan korkan kadınlar gibisiniz. Korkmayın isteseniz de bu kadar kısa sürede sonuç alamazdınız.
Dik bir duruş, geniş omuzdan daha güzel bir şey olamaz.